gogosar.murat.valoare Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Un nou site in domeniul IT / Securitate s-a deschis de curand si va asteapta si pe voi pe el. Nu am copiat o alta comunitate, nu e al 11-lea site romanesc pe aceasta tema, multe au disparut si din cauza aceasta am decis impreuna cu cineva sa incepem un proiect nou.Inca nu avem o tema personalizata si foarte mult continut, dar asta e doar o chestiune de timp. Daca intampinati probleme imi puteti lasa un PM.Va invitam sa va inregistrati si sa faceti parte din aceasta noua "mini-comunitate". Momentan cautam Moderatori interesati sa ajute la dezvoltarea site-ului. Pentru detalii lasati-mi un PM. Nu voi reveni cu reply aici decat daca e ceva important.Enter HerePareri ? Cele cu intentia de a jigni sau critica nu le voi baga in seama, cu asa ceva pierdeti timpul degeaba. Quote
GMaster0 Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Imi palce tema, in rest nu sriu ce sa zic. Bafta oricum. 1 Quote
QuoVadis Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Incalci regula 3 din regulament. Mergi si canta la alta masa, nu ii pasa nimanui de rahatul tau. Quote
ThaiFight Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 @gogosar.murat.valoare Tema este ok,culorile sunt bune,dar,sunt curios de con?inut :)Bafta. Quote
Aerosol Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 O imitatie ieftina dupa tim-snecars aia cu muhasat. :/e la moda sa ai comunitate de "hecaring" <3 Quote
jetus Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Nu vad rostul a >20 de forumuri de securitate ... unu si bun este suficient Quote
andrei98M Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Nu vad rostul a >20 de forumuri de securitate ... unu si bun este suficientNici eu nu vad rostul a >20 de motoare de cautare (google, bing, yahoo etc) sau a milioane de retele de socializare sau a miliaone de supermarketuri, dar asta se numeste competitie, fiecare isi deschide ce vrea, cat o face pe banii lui. Quote
shtkkk Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Imi palce tema, in rest nu sriu ce sa zic. Bafta oricum.Date-n mortii tai de metinar sclaviesi in plm de pe forum gunoiule Quote
Sir-Galahad Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 ?sta e singurul forum de securitate din România unde vei g?si în mare parte ceea ce ai nevoie ?i unde vei primi ajutor în limita posibilit??ilor. Restul e cancan. Quote