archerise Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Problema a fost urmatoarea: un prieten s-a jucat cu un stick pana nu ii mai arata memoria reala. Ii arata 3GB din 16. M-am luptat cu google ceva timp, pana am gasit o metoda usoara, care a dat si roade.Se deschide cmd si se tasteaza:DISKPARTLIST DISKSe selecteaza USB-ul, in cazul meu a fost Disk 1, si scriem:SELECT DISK 1RECOVERDupa care se formateaza.Am incercat multe programe de pe net pentru formatarea usb-ului si recuperarea memoriei, insa doar metoda asta a functionat. Daca stiati de ea, nu imi sariti in cap. Sursa: google Quote
jsonwhite Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Daca nu scoti stick-ul si il bagi iar dupa ce se formateaza vei crede ca nu a functionat fiind ca iti arata aceasi capacitate. Quote
lrdmafia Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 AM SI EU UN STICK SI IMI TOT DA " DISK IS WRITE PROTECTED " Am incercat toate chestiile de pe net si nu a functionat.. Quote
archerise Posted October 25, 2015 Author Report Posted October 25, 2015 AM SI EU UN STICK SI IMI TOT DA " DISK IS WRITE PROTECTED " Am incercat toate chestiile de pe net si nu a functionat..7 Ways to Disable Write Protection - wikiHow Quote
sicilianul Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 De multe ori se corupe controllerul care are in el toate datele si trebuie rescris. Pentru problema asta caut rezolvare. Era un program de pe la rusi care rescriai controllerul, dar nu mai dau de el... Quote
altar40 Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 De multe ori se corupe controllerul care are in el toate datele si trebuie rescris. Pentru problema asta caut rezolvare. Era un program de pe la rusi care rescriai controllerul, dar nu mai dau de el...Era bine daca-ti aduceai aminte cum se numea deoarece am vreo 20 de stick-uri.... Quote
sicilianul Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 O sa fac rost de el.... revin cand e gata! Quote