K0mmendante Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 A testat cineva urmatoarele jocuri/softuri pe win 10?Games: LoL, CS:GO si MinecraftSofturi: Adobe PS/Illustrator, Wamp si SublimePe cacatul de windows 8.1 am probleme in jocul League of legends, isi da freeze dupa care apas combinatia alt+ctrl+delete pentru a deloga userul deoarece desktopul este blocat(freezed).La Adobe Photoshop recalibrez profilul monitorului si la urmatoarea deschidere a softului trebuie iar sau pot sa ignor profilul.Multumesc celui care a testat si imi poate spune ca este ok acest OS. Quote
eScap3 Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 Salut, din cate stiu eu si w10 are problemele astea... Quote
EdeRVisS Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 A testat cineva urmatoarele jocuri/softuri pe win 10?Games: LoL, CS:GO si MinecraftSofturi: Adobe PS/Illustrator, Wamp si SublimePe cacatul de windows 8.1 am probleme in jocul League of legends, isi da freeze dupa care apas combinatia alt+ctrl+delete pentru a deloga userul deoarece desktopul este blocat(freezed).La Adobe Photoshop recalibrez profilul monitorului si la urmatoarea deschidere a softului trebuie iar sau pot sa ignor profilul.Multumesc celui care a testat si imi poate spune ca este ok acest OS.Am testat CSGO pe W10, se misca mult mai bine ca pe 7 si 8. Quote
K0mmendante Posted October 2, 2015 Author Report Posted October 2, 2015 Este posibil ca bad-uri pe HDD sa duca la games freeze? Quote
old66 Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 Am Win10 x64. Despre softurile care te instereseaza:Adobe PS CS5 x64 - merge perfect.WAMP Developer PRO 5.4.0.1 - merge perfect (la asta pot face licente)Sublime - daca te referi la Sublime Text - merge perfect.Cu jocurile nu te pot ajuta. Nu ma preocupa. Quote
PeterDacian Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 CS:GO-ul merge fara nici o problema, lol si minecraft lafel.cat despre ps, eu folosesc ps cc si merge foarte bine. Quote
Pacalici Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 PS CC 2014 merge perfect pe windows 10 x64. Sublime too. Eu am probleme cu chrome-ul care imi face freeze si nu stiu de ce. Nu pot folosi deloc browserul respectiv.Am avut mici probleme cu driverele de usb. Ma trezesc cateodata ca nu imi mai merge mouse/tastatura usb. Dupa un restart isi revin. Quote