Jump to content
Nytro

Noua perchezitii in Bucuresti

Recommended Posts

Noua perchezitii in Bucuresti la persoane ce ar fi retransmis fara drept programe de televiziune. Prejudiciul este estimat la 1,5 mil. euro

de G.S. HotNews.ro

Luni, 12 octombrie 2015, 8:50 Actualitate | Esen?ial

Politia Romana efectueaza, luni dimineata noua perchezitii pe raza municipiului Bucuresti, la locuintele unor persoane banuite ca ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 1.500.000 de euro prin punerea la dispozitia publicului de opere protejate (programe de televiziune) si de utilizare a unor marci inregistrate fara consimtamantul titularilor si spalare de bani, informeaza Inspectoratul General.

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din IGPR si procurorii Parchetului General efectueaza perchezitii la locuintele a patru persoane si la sediile unor societatii controlate de acestea.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013-2015, cei in cauza ar fi creat mai multe pagini de internet, prin intermediul carora ar fi pus la dispozitia publicului si ar fi retransmis, contra cost, programe ale unor posturi de televiziune cu acces restrictionat, fara a avea acordul acestora, incalcand astfel prevederile in materia drepturilor de autor.

Pentru a comercializa dispozitivele speciale de receptie a acestor programe si pentru a incasa sume de bani de la abonati, acestia ar fi infiintat numeroase societati atat in Romania cat si in alte state (inclusiv societati de tip off-shore infiintate in Cipru si SUA-Delaware).

Cu ajutorul societatilor infiintate, ar fi disimulat tranzactiile efectuate si ar fi ascuns veniturile obtinute din aceste activitati ilicite, mare parte din sumele obtinute in acest mod fiind reinvestite.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala, estimat pana in prezent, este de aproximativ 1.500.000 de euro.

Sursa: Noua perchezitii in Bucuresti la persoane ce ar fi retransmis fara drept programe de televiziune. Prejudiciul este estimat la 1,5 mil. euro - Esential - HotNews.ro

Link to comment
Share on other sites

Au pus filmul asta ca i-a dat pe spate tehnologia de acolo:))))) Se simt de parca ar avea o bomba nucleara in fata si nu stiu de unde sa o apuce... O sa cam stea Rotaru in preventiv muuuulta vreme pana o sa se gaseasca cine sa isi dea seama ce e acolo in totalitate...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...