tutorialevideo Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Sa postam poze cu aparatele de minat?Revin dupa masa cu cateva poze si eu Quote
tutorialevideo Posted November 21, 2015 Author Report Posted November 21, 2015 (edited) am uitat de poze.Minez cu antminer s2,s3,s5,s7 Niste jupitere Zeusminer placi video pentru ethereumBlock Erupter PRismaUnul din rigurile pe ethereum.revin si cu poze mai complete unde sunt toti minerii la un loc Edited November 21, 2015 by Usr6 4 x post Quote
zeroabsolut Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 am uitat de poze.Minez cu antminer s2,s3,s5,s7 Niste jupitere Zeusminer placi video pentru ethereumBlock Erupter PRismaUnul din rigurile pe ethereum.revin si cu poze mai complete unde sunt toti minerii la un locCat a costat investita si cat scoti zilnic?O medie ca stiu ca fluctueaza cursul. Quote
tutorialevideo Posted November 23, 2015 Author Report Posted November 23, 2015 Buna investitia totala se ridica la o suma mare insa niste calcule pentru un castig zilnic pot sa iti facla un aparat care se numeste Antminer s7 care produce undeva la 12 $/zi.tocmai am lansat un serviciu de gazduire in romania care se numeste BitClouder BitClouder daca se considera reclama se poate scoate linkul.Pentru alte intrebari despre aparate va stau la dispozitie. Quote
tutorialevideo Posted November 23, 2015 Author Report Posted November 23, 2015 Am uitat sa adaug antminer s7 ca pret este undeva la 2200$ este cel mai rentabil/fiabil aparat de pe piata. Quote
gogusan Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Buna investitia totala se ridica la o suma mare insa niste calcule pentru un castig zilnic pot sa iti facla un aparat care se numeste Antminer s7 care produce undeva la 12 $/zi.tocmai am lansat un serviciu de gazduire in romania care se numeste BitClouder BitClouder daca se considera reclama se poate scoate linkul.Pentru alte intrebari despre aparate va stau la dispozitie.cat iei din aia 12$/zi de la 1 contract de 6 luni? Quote
hades Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Nefiind in domeniu am si eu o intrebare, legata de BitClouder: X inchiriaza de la tine Antminer s7 lunar, si iti plateste 77$ / luna, presupunand ca el face un anumit profit (sa zicem 80$ deci 3$ profit). Tu din aia 77$ ai de platit curent si alte cele pentru miner, dar presupun ca si tu ai acoperite cheltuielile respective. Deci amandoi sunteti pe profit. De ce sa inchiriezi aparatul cand il poti tine tu si sa ai profit 'de 2 ori' ? Quote
tutorialevideo Posted November 23, 2015 Author Report Posted November 23, 2015 Nefiind in domeniu am si eu o intrebare, legata de BitClouder: X inchiriaza de la tine Antminer s7 lunar, si iti plateste 77$ / luna, presupunand ca el face un anumit profit (sa zicem 80$ deci 3$ profit). Tu din aia 77$ ai de platit curent si alte cele pentru miner, dar presupun ca si tu ai acoperite cheltuielile respective. Deci amandoi sunteti pe profit. De ce sa inchiriezi aparatul cand il poti tine tu si sa ai profit 'de 2 ori' ?Buna deci la mine 77 $ este curentul pentru un antminer s7 tu aduci aparatul eu nu vand putere de minare vand doar colocare cum ar venii insa plusul pe care il aduc eu este pretul redus per kw/ adica 0.33 bani /kw cand in alte parti platesti peste 0.50 bani/kw Quote
hades Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Ok. Eu intelesesem altceva. Nu stiam ca e vorba de colocare. Quote
QuoVadis Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Buna deci la mine 77 $ este curentul pentru un antminer s7 tu aduci aparatul eu nu vand putere de minare vand doar colocare cum ar venii insa plusul pe care il aduc eu este pretul redus per kw/ adica 0.33 bani /kw cand in alte parti platesti peste 0.50 bani/kwPai atunci site-ul induce in eroare complet, de la domeniu pana la servicii oferite, exact cum a crezut hades. Serviciile de minare cloud ofera putere de minare, nu colocare. Daca te-ai fi apucat mai devreme, sa fi castigat ceva credibilitate, te-ai fi putut axa pe piata din UK caci aici pretul la curent vine cam 0.65 fata de 0.33 cat ai tu redus si ai fi castigat multi clienti. Quote
bcman Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Hmm, s-ar merita si un aparat mai ieftin, eventual ceva de pe olx/okazii? Tinand cont ca stau la camin, deci nu platesc curent? Quote
tutorialevideo Posted November 23, 2015 Author Report Posted November 23, 2015 Pai atunci site-ul induce in eroare complet, de la domeniu pana la servicii oferite, exact cum a crezut hades. Serviciile de minare cloud ofera putere de minare, nu colocare. Daca te-ai fi apucat mai devreme, sa fi castigat ceva credibilitate, te-ai fi putut axa pe piata din UK caci aici pretul la curent vine cam 0.65 fata de 0.33 cat ai tu redus si ai fi castigat multi clienti.Da ai dreptate situl duce la Cloud mining insa acuma schimb situl spre Colocare si da noi oferim 0.33 bani/kw/ora avem contracte de cloud mining date... si ne mutam pe colocare/gazduire.Revin cu updates cand e gata websitul cu totul. Quote
tutorialevideo Posted November 23, 2015 Author Report Posted November 23, 2015 0.08 centi/kw Cel mai mic pret din romania din cunostintele mele. Quote
sicilianul Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Placi video Gigabyte Presupun ca ATI si din generatia 79XX .... cam vechi. Nu vrei ceva mai nou ? Quote
gogusan Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Ok. Eu intelesesem altceva. Nu stiam ca e vorba de colocare.ca tine am inteles si eu si nu vedeam logica profitului. @tutorialevideotu fiind cine ?!!? ca sa-ti dau pe mana echipamente de 2k euro bucata??!?... Quote
AerosoI Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 0.08 centi/kw Cel mai mic pret din romania din cunostintele mele.Ai idee care e diferenta dintre 0,08 centi si 0,08 $ sau euro? Quote
tutorialevideo Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 ca tine am inteles si eu si nu vedeam logica profitului. @tutorialevideotu fiind cine ?!!? ca sa-ti dau pe mana echipamente de 2k euro bucata??!?...Se face contract absolut tot.... e ca si cum trimiti uns erver in data center aici nu am "reputatie" dar pe forumul principal sunt cunoscut si ma ocup cu asta de 3 ani. Quote
tutorialevideo Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 Ai idee care e diferenta dintre 0,08 centi si 0,08 $ sau euro?0.08 $= 0.33 bani0.08 Euro= 0.35 bani Quote
nein Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 o intrebare offtopic scuzati-ma , cu AntMiner S5 ~1155Gh/s @ 0.51W/Gh 28nm ASIC Bitcoin Miner la pretu de 500-600$ sh , si sa zicem ca , curentul nu-l platesc + internet nimic.., cu cat as iesi pe $ la fiecare luna ? Quote
QuoVadis Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Scuze, an dat din greseala dislike, de pe telefon. Dai un search pe Google la "bitcoin profit calculator" si sunt tools cu care iti poti estima destul de bine costurile si profitul. Quote
tutorialevideo Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 o intrebare offtopic scuzati-ma , cu AntMiner S5 ~1155Gh/s @ 0.51W/Gh 28nm ASIC Bitcoin Miner la pretu de 500-600$ sh , si sa zicem ca , curentul nu-l platesc + internet nimic.., cu cat as iesi pe $ la fiecare luna ?Buna inainte sa cumperi un aparat poti sa ma contactezi pe mine ca am aparate de minat de toate felurile la preturi bune si pot sa iti ofer si suport/ajutor in caz de probleme.Faci undeva intre 2.6-3 $/zi depinde de mai multe lucruri da in mare cam asta e calculul. Quote
nein Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Buna inainte sa cumperi un aparat poti sa ma contactezi pe mine ca am aparate de minat de toate felurile la preturi bune si pot sa iti ofer si suport/ajutor in caz de probleme.Faci undeva intre 2.6-3 $/zi depinde de mai multe lucruri da in mare cam asta e calculul.asta in viitor anu viitor pe la inceput sa achizitionez unu si sa-l tin , ca problema de curent nu ii ,ca-l pot tine la birou 24/7.. Quote
gogusan Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 o intrebare offtopic scuzati-ma , cu AntMiner S5 ~1155Gh/s @ 0.51W/Gh 28nm ASIC Bitcoin Miner la pretu de 500-600$ sh , si sa zicem ca , curentul nu-l platesc + internet nimic.., cu cat as iesi pe $ la fiecare luna ?Bitcoin Profitability Evaluation Quote