CODEX Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Mah sunt copii care se inasc destepti pu si simplu daca nu ma insel in china era unu care la 2 ani facea exercitii din cap cu radical si la 5 ( incredibil ) face contabilitatea la o firma adica ajuta la inmultiri si tot felu da era destept rau .....
loki Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Mah sunt copii care se inasc destepti pu si simplu daca nu ma insel in china era unu care la 2 ani facea exercitii din cap cu radical si la 5 ( incredibil ) face contabilitatea la o firma adica ajuta la inmultiri si tot felu da era destept rau .....da! dar numai in China. Am prieten in Beijing si mi-a zis: astia ii angajezi cu duzina dar pana nu le zici ce sa faca pas cu pas nu se baga. Dupa aia, intrec roboteii japonezi in calcule si manufactura. Nici ei nu stiu ce fac.Erau niste filme pe youtube cu secretara perfecta, tot chineza (j'de sute de stampile/minut si j'de calcule astronomice pe hartie pe minut)
Zeus Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 ...lau prins de pwla pe vladutz...in primul rand "vladutz" nu ii doar o singura persoana iar numele complet a "lui" vladutz ii Bubu Vladutz aka Bubuxxx......ca de obicei autoritatile bat pwla de noi "average people in average world"
hvladutz Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 L-au prins............dar chiar foarte interesant sa nu mai zica nimic despre el...scofield 2 ??.....
slobozmoloz Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 Suplimente Jurnalul | IT&C | Hackerul Vlăduţ, judecat în libertate
vizitatoru123 Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 Eh, bravo lui tocmai si-a ratat viitoru pentru ca a vrut sa se dea mare.
CODEX Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 bai voi nu vedeti de cand e topicul ? lol
paxnWo Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Suplimente Jurnalul | IT&C | Hackerul Vlăduţ, judecat în libertatebai voi nu vedeti de cand e topicul ? lol21/01/2010 (Actualizat 17:31)
alinu Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Bai baieti.. il stie cineva de aici personal pe vladuz? Pareri.. da, de fapt un forum pe asta se bazeaza, insa ca idee, eram arestat si eu, cand l`au luat pe el. Si.. psss, baietiii, omu era cautat, si a facut o greseala, minora, de altfel majora, de a folosi un BNC cumparat de la un om care il considera prieten. Ca om, este un tip fff OK, iar ca hack.. trageti voi concuziile.
SilentPH Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Te-ai trezit si tu dupa 1 an . Chiar nu va uitati la data ultimului post ?
Petzy Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Bai baieti.. il stie cineva de aici personal pe vladuz? Pareri.. da, de fapt un forum pe asta se bazeaza, insa ca idee, eram arestat si eu, cand l`au luat pe el. Si.. psss, baietiii, omu era cautat, si a facut o greseala, minora, de altfel majora, de a folosi un BNC cumparat de la un om care il considera prieten. Ca om, este un tip fff OK, iar ca hack.. trageti voi concuziile.ioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee"Petzy points at the date"
Moderators Dragos Posted June 11, 2011 Moderators Report Posted June 11, 2011 Bai baieti.. il stie cineva de aici personal pe vladuz? Pareri.. da, de fapt un forum pe asta se bazeaza, insa ca idee, eram arestat si eu, cand l`au luat pe el. Si.. psss, baietiii, omu era cautat, si a facut o greseala, minora, de altfel majora, de a folosi un BNC cumparat de la un om care il considera prieten. Ca om, este un tip fff OK, iar ca hack.. trageti voi concuziile.Te-ai trezit sa faci si tu un post ca sa-ti mai cresti numarul de inutilitati aduse forumului. Nu ne intereseaza faptul ca il cunosti personal pe Vladuz si nici ca a fost prins folosind un BNC cumparat. Ne-a oferit doar o lectie Vlad si anume aceea ca sa nu folosesti hacking-ul in scopuri distructive.
anon Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 A fost,au venit altii,a trecut.off:Nu vreau sa postez ca sa fac useless post,dar daca userii invie topicuri aiurea de ce nu se sesizeaza un sa dea close un moderator/admin?
alinu Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Synthesis = esti prost. Asa de usor a fost sa fac o afirmatie.. insa nu stiu daca este fondata sau nu. Banuiesc ca tot atat de usor ti`a fost si tie.. nu stiu daca este bine sa facem afirmatii gratuite, pt a parea "shmecheri" , "bazati" , hackeri etc. Nu am observat sincer.. ca este un topic de.. demult, sa zic asa. In fine, spor la treaba la toata lumea
alinu Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Petzy = da ionica. de fapt gheorghe. de fapt.. alin ma cheama. Si cine ma stie ma stie de alinu.
Moderators Dragos Posted June 11, 2011 Moderators Report Posted June 11, 2011 Synthesis = esti prost. Asa de usor a fost sa fac o afirmatie.. insa nu stiu daca este fondata sau nu. Banuiesc ca tot atat de usor ti`a fost si tie.. nu stiu daca este bine sa facem afirmatii gratuite, pt a parea "shmecheri" , "bazati" , hackeri etc. Nu am observat sincer.. ca este un topic de.. demult, sa zic asa. In fine, spor la treaba la toata lumeaCand o sa treci de pubertate, o sa ai dreptul sa ma faci prost. Pana atunci, stai in banca ta. Daca zici ca nu ai observat ca a fost un topic de demult, ce cautai in el? Ai auzit si tu undeva de Vladuz si gata, ai venit sa ne luminezi.