adr3nalin Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 o intrebare daca ma poate lamuri si pe mine cineva: Se poate ascunde extensia .exe ??? Quote
kabout3r Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 depinde in ce anume....??!! extensia pur si simplu nu poate fi ascunsa Quote
mihai.vest Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 dupa cum a spus si kabout3r extensia nu poate fi ascunsa in schimb daca vrei sa ascunzi un program incearca sa-l "binduiesti"!da mai multe detalii! Quote
adr3nalin Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 programul pot sa il ascund ma interesa extensia...in loc de .exe sa apara jpg sau txt....programul l-am bindat cu un txt si cand dau click pe el mi se deschide fisierul text si in acelasi timp imi ruleaza si aplicatia...dar tot apare extensia .exe Quote
kabout3r Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 asta se poate in .jpg am si programul care poate face asta...dar nu il impart Quote
das392 Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 asta se poate in .jpg am si programul care poate face asta...dar nu il impart si atunci de dracu mai postezi? Quote
mihai.vest Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 asta se poate in .jpg am si programul care poate face asta...dar nu il impart atunci spune-i macar numele ca sa si-l caute singur omul sau tu doar postezi de dragul de a face posturi? Quote
Nytro Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Daca schimbi extensia in .jpg , in orice fel , se va deschide cu Windos Media and Fax Viewer sau cum se cheama si va aparea No Preview . Nu va rula nici un exe . Quote
~Xenoger Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 SE POATE !Cauta pe forum , era un cod care modifica prin registrii si iti permitea sa rulezi fmm.plm da el de fapt era ( fmm.exe ) Quote
Nytro Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Da , trebuie sa ruleze un exe ( un reg de fapt ) care sa modifice in registry cu ce sunt deschise fisierele cu o anumita extensie , in cazul nostru jpg , apoi ce are extensia jpg va fi tratat ca executabil , deci va rula . A , pe acel pc nu vor mai merge jpg , cred ca la deschiderea unei poze : is not a valid win32 application . Quote
~Xenoger Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Da , trebuie sa ruleze un exe ( un reg de fapt ) care sa modifice in registry cu ce sunt deschise fisierele cu o anumita extensie , in cazul nostru jpg , apoi ce are extensia jpg va fi tratat ca executabil , deci va rula . A , pe acel pc nu vor mai merge jpg , cred ca la deschiderea unei poze : is not a valid win32 application .omu` a intrebat care daca se poate ascunde nu care sunt consecintele Quote
kabout3r Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 asta se poate in .jpg am si programul care poate face asta...dar nu il impart si atunci de dracu mai postezi? de dragul artei frate...sa te enervez pe tine asta era scopul :twisted: Quote
das392 Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 asta se poate in .jpg am si programul care poate face asta...dar nu il impart si atunci de dracu mai postezi? de dragul artei frate...sa te enervez pe tine asta era scopul :twisted:sincer nu aveam eu nevoiedar ma intreb asacat de Taran poti sa fii sa postezi ca ai ceva si sa zici sa nu il daidai pm la om si ajutal daca tot zici ca il aimilogule Quote
kabout3r Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 sincer ma doare in cot de parerea ta.....good luck&bye Quote
loki Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 doamne ce offtopicdepinde unde il ascunzi.windows si asa nu iti arata extensia in mod normal. Ii faci o iconita.Mai e tutorialu lu neme pe undeva de trimis pe messenger un exe cu spatii pana la extensie.Cred (nu sunt sigur) ca poti seta windowsu sa vada fisiere cu extensii custom ca exe din registri. Faci fisierul mijto.pula si dai in registri ceva gen"*.pula=application/excutable". Si nu sunt sigur daca asta nu se poate face si din javascript cu un xss. Quote
mike_vio Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Am citit undeva ca din comand prompt (cmd) iti deschide fisierul dupa header-ul lui, nu dupa extensie, am incercat ceva dar mergea doar local - prin crearea unei scurtaturi la fisierul exe si asa in loc sa trimiti un fisier, trebuiau doua. Pana la urma tot la un executabil ajungi cu o alta extensie. Quote
Scorpionadi Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Poti face o chestie usoara si care sa te ajute si pe tine in problema ta , poti schimba extensia in .com si va rula ca si cum ar fi .exe exemplu: www. kaspersky .com , sau www. windowsupdate .com (acela va fi virusul tau) Quote
pablo_hackz Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 fii serios nu e posibil asa ceva Quote
mike_vio Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Ba merge, incearca. Unii pot cadea in plasa crezand ca e un site "calumea" cand de fapt e programul tau. Quote
Scorpionadi Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 fii serios nu e posibil asa ceva Daca la postarea mea te refereai , incearca si singur ca nu e mare lucru si cel mai important ...nu e deloc periculos Quote