Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. zmeutz

  Programator Android - Reverse Engineering

  Am trimis PM, dar apare inca necitit. multumesc!
 4. mfab2002

  Triviador Database

  Buna ziua! As dori si eu un hack pentru Triviador Romania! Ma poate ajuta cineva? Va multumesc din suflet!
 5. bluesaveus24

  Most Powerful SMTP Scanner for SALE

  I am interested in the smtp bruter, can you send me an email: bluesaveus24@yahoo.com
 6. bluesaveus24

  SMTP Bruter (Windows)

  I am interested in the smtp bruter, can you send me an email: bluesaveus24@yahoo.com
 7. bluesaveus24

  SMTP Bruter (Windows)

  I am interested in the smtp bruter, can you send me an email: bluesaveus24@yahoo.com
 8. Yesterday
 9. nu stiu cine se risca pt. low budget $, no offense, se incalca vreo 100x de legi pt maruntis.
 10. @Turry tu confunzi munca de programator cu aia de reverser, omul are nevoie se decompileze un program, daca stii ce ai de facut iti dai seama in primele 10 min daca poti sal ajuti sau nu, daca nu stai in banca ta. Reputatia pe acest forum are o valoare reala undeva aproape de 0, si nu o zic ca sa jignesc pe cineva, RST e un forum ok, dar majoritatea oamenilor cu adevarat buni au invatat si invata securitate prin metode nu tocmai legale (nu poti invata tehnici de exploiting, secutitate, reverse pe serverul lu mata), motiv pentru care aceasta categorie de oamenii nu vor avea niciodata o identitate permanenta. Bineinteles, puteti applica metoda mea doar in cazul in care sunteti capabilii sa deosebiti oamenii de calitate de cei care te fac sa pierzi timpul. Eu personal prefer sa pierd 10 min sa le arat oamenilor ca pot si dupa imi ofera tripu numai sa le rezolv problema. Nu imi aduc aminte ultima data cand am luat teapa.
 11. Fiecare cu perspectiva sa, lasa l sa lucreze si sa primeasca banii dupa, o sa isi dea seama pe parcurs. De cand n am mai lucrat fara bani inainte in timpul unui an am avut 2 prrobleme. Ambii clienti au fost nemultumiti, am returnat banii sau am facut altceva in schimb. Dar in schimb n au fost alte probleme. Si gecko tin minte ca a spus acum ceva timp ca nu se merita sa muncesti fara bani inainte pentru userii de aici. Si reputatia chiar conteaza, nu e cum spune el. Ce garantie are omul ca daca nu iese cum vrea el tu ii returnezi banii daca ti a dat intai? In fine, nu vorbesc din auzite ci din ce am "intampinat" pana acum. Sunt foarte multi useri corecti aici, am lucrat cu baieti cu un singur post sau cu reputatie pe minus si a fost ok. Parerea mea este ca reputatia conteaza si daca nu faci un contract cu user ul respectiv nu lucra fara bani inainte. +1 Turry
 12. Total de acord. Nytro si ceilalti de pe forum sunt niste stafii. Tu chiar esti asa de naiv incat sa lucrezi fara sa fii platit / sa primesti o garantie la inceput?
 13. trimitem applicatia si detaliile despre ce anume vrei sa afli si voi incerca eu sa te ajut, depinde in ce limbaj de programare este realizata applicatia. edit : nu ar trebuii sa valutezi userii dupa numarul de postari sau de cand sunt inregistrati pe forum, oamenii cu adevarat priceputi nu isi creaza o identitate permanenta, si nici nu iti vor cere bani inainte.
 14. Nytro

  Test

  https://github.com/apple/cups
 15. yuripascal

  E-mail Marketing

  lasati ...
 16. yuripascal

  E-mail Marketing

  tind sa cred ca esti fanul nr 1 al lui spider .. sau mai exact un pui de pupincurist ... mai pe intelesul tau. si tu tot dupa nr de postari alergi .. pe caldura asta?
 17. E mort SEO ăla sălbatic, cu menționarea cuvântului cheie de 30 de ori in text și cu link-building din directoare și alte minuni. SEO ăla bun și civilizat funcționează în continuare foarte bine. La fel și drop-shippingul. Doar că nu mai e de ajuns să cumperi din China și să trimiți în depozitul Amazon ca să devii milionar, de asta agaricii ăștia care fac spam cu cursurile lor au dat faliment și trăiesc doar din cursurile alea.
 18. Nu mă mai căutați la profil , că mă gâdil și mi se scoală pula !

 19. Website: https://buckets.grayhatwarfare.com/ Via:
 20. Last week
 21. infinite

  Cum aflu parola Wifi

  Te uiti pe spatele routerului. Daca ai schimbat parola default, atunci resetezi routerul la setarile din fabrica si revine la parola de pe spate.
 22. Grecia007

  Cum aflu parola Wifi

  Salutare, De ceva timp nu mai stiu parola la wifi , cum pot sa o aflu ?
 23. alexmorco

  [INFO] Bug Bounty Program PayPal

  Thanks for the help and sharing this link, There's extension for Magento, you can easily add payment methods with extensions, Magento PayPal is much easier with the help of this guide. it is not necessary for your buyers to have a PayPal account only. It is an all-in-one solution benefiting both you and the online shoppers.
 24. rraulinio

  Reduceri mari pe udemy

  Bravo
 25. GR08YC

  Reduceri mari pe udemy

  https://www.udemy.com/
 26. rraulinio

  E-mail Marketing

  Cacat de gasca
 27. proexpertmedia

  Vand conturi de instagram

  vand si eu cont instagram de 60k straini
 28. aismen

  E-mail Marketing

  Ia zi-ne si noua boss, despre ce e legata aceasta minunata campanie? De zici ca totul este curat ca lacrima si esti mai catolic ca papa, vrem sa stim si noi...
 29. yoyois

  E-mail Marketing

  Mars in pizda ma-tii. Comentezi tu de @spider care e pe forum din 2006 cu 1000 de postari? Tu pielea pulii de spammer jegos!? Hai valea pe yahoo answers poate acolo gasesti indieni din neamul tau sa te ajute.
 1. Load more activity
×