Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. simbio

  catia v 5

  s-a copt, poti sa-l iei.
 3. Bine ai venit. Daca te mai joci cu metasploitu sau mai "hackuit" cate ceva let us know
 4. Am un bilet de dat, moca, in caz ca-l vrea cineva. Daca vreti mai multe bagati rezolvare la asta de mai jos:
 5. Au zis baietii ca vineri bem 🤔
 6. ALEXCATIA

  catia v 5

  MERSI MAN , sper sa si funccioneze ))
 7. simbio

  catia v 5

  https://mega.nz/#F!y9clxQ5D!NuSAeYFCcJo1TkuRPISCqQ o sa fie available aici, peste vreo ora.
 8. simbio

  catia v 5

  Ti-l urc pe un site de hosting temporar in 10 min.
 9. ALEXCATIA

  catia v 5

  Salut, unde pot gasi programul Catia V5 pentru descarcare ??AJUTOR
 10. Today
 11. Ca sa ai acces la informatia aia gratis, trebuie sa stii cum sa o cauti. O abilitate din ce in ce mai rara in zilele astea.
 12. Deoarece timpul nu mi-a permis sa ma ocup de site-uri intregi, cap-coada, portofoliul meu "oficial"/prezentabil este aproape 0. Din acest motiv, sunt dispus sa fac cateva proiecte cu cotatie orara (mult) sub pretul pietei din Ro. Proiectele tre' sa respecte cateva cerinte: - complexitate redusa-medie; - de preferat sa fie site de prezentare a unei afaceri sau orice altceva ce poate fi pus intr-un portofoliu si nu necesita o echipa de programatori pentru a-l finaliza in timp rezonabil - poate contine si actiuni, nu trebuie sa fie doar prezentare 100% (diverse rezervari, cereri oferte, inregistrari, etc) - poate avea si admin-panel (chiar recomandat) - sa aveti design-ul gata sau sa va gasiti un template pe themeforest/alte platforme similare Daca site-ul este super usor de facut si stiti ce vreti, se poate si gratis Evident, site-ul va aparea in portofoliul meu iar feedback-ul vostru va fi un plus binevenit. Contact aici sau net_wav3@yahoo.com
 13. Nu-mi place atitudinea asta cu cerut bani pentru niște informații care sunt gratis pe internet. Uite niște resurse: google this: how to reset bios password <insert model laptop here> https://www.online-tech-tips.com/cool-websites/reset-bios-password/ https://lifehacker.com/decode-a-laptop-bios-password-using-a-simple-checksum-s-5676258 google this: how to decode bios password
 14. Salut, Prietenii mă strigă sim. Nu prea (mai) sunt pasionat de programare de la o vreme, dar din asta-mi câștig pâinea. Mai citesc una alta pe partea de psihologie (mai mult partea de luare a deciziilor, cum funcționează memoria) și medicină. Mă mai amuz cu filosofeală în genul AI breaks simulated physics și mă gândesc la how to find a buffer overflow in the (real?) universe. Nu prea mai am prieteni apropriați, doar o mână de ei, restul au cam plecat din țară / ne-am distanțat (in real life). În prezent mă bat cu mine să-mi termin de luat ultimele 5 examene la facultate plus licența, după două reînmatriculări și niște probleme de sănătate. N-am realizat nimic deosebit în mediul online, niciun blog post de 100k vizualizari, niciun site bine vizitat, nu că aș fi încercat prea tare. Nici în mediul real n-am prea realizat mare lucru, poate doar că am trecut peste niște hopuri mai mari cu ajutorul terapiei. Cinefil - multe seriale și filme. Îmi e dor de un site gen fostul jinni.com . Motivul pentru care am venit pe aici e ca în trecut mă amuzam teribil cu metasploit-ul și cu reverse shell. Poate mai dau de ceva amuzant, iar, pe cât posibil o încerc să vă ajut, să vă mai rezolv din problemele de informatică pe care le întâmpinați.
 15. Nu mai functioneaza "trucul" . Sari cu 50 coco la cap sa vezi ce te rezolva baietii de parola :)
 16. sau i-a pus tati parola. o solutie ce functiona era sa scoti bateria din placa de baza pentru cateva ore.
 17. Aici I dreptate , însă sunt servicii de gen si funcționează chiar eu am abonament si merge super bine
 18. Nu cred ca o sa iti iasa smecheria care crezi tu ca o sa iti iasa ca ai zis ca vrei cloud gaming, o sa ai input delay-ul lui peste prajit. Daca astia cu solutii bine puse la punct gen Google Stadia nu au reusit sa combata chestia asta, nu stiu ce o sa poti face tu.
 19. Nu faceti un live sa particip si eu?
 20. Folosind Azure API creezi masina virtuala cu Windows 10. Poti face tu una care sa contina ce vrei tu instalat si o clonezi cand creezi una noua. Generezi parola random si dai allow portului de RDP din Network Security Group pe resursa (VM-ul) creat. Si userii se conecteaza prin RDP si fac ce ii taie capul acolo. Sunt multe discutii referitoare la crearea de VM-uri pe stackoverflow.
 21. 1. Costa mult. 2. Nu exista solutie plug and play. 3. Ai nevoie de mult hardware si o mega conexiune ca sa nu te joci in frame-uri. 4. Exista Geforce Now 5. Exista Google Stadia Varianta simpla, masina virtuala cu Windows pe ea si conexiune prin RDP.
 22. Sistemul de operare este Windows 10 server , clientul s-a se poată deschide jocuri aplicații etc..
 23. Depinde ce intelegi prin acel remote control. In primul rand, cu sistem de operare o sa aiba masinile virtuale, Linux? Apoi, ce vrei sa le permiti userilor sa faca prin acel remote control?
 24. Si partea cu remote control din server in browser ? Pentru client ?
 25. Scuza ma , nu trebuie sa fii răutăcios.. pt ca am pus o întrebare. Si caut o rezolvare pe cont propiu. Dacă nu ma poți ajuta , te rog sa te abti de la a mai comenta . Multumesc
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...