Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Cura Cancer Dr. Coldwell

  Sucul de sfecla rosie ajuta impotriva cancerului,multa sanatate!
 4. Țeapă Quickmobile

  Sper ca te multumesti cu atata. Daca nu intreaba si dincolo, sunt sigur ca vei primi acelasi raspuns.
 5. Țeapă Quickmobile

  De când a devenit nepermisă multipostarea pe mai multe site-uri aici pe RST?lămurește-mă. E și normal să întreb în mai multe părți, nu doar aici. În fine, le-am trimis mail și azi am fost și la sediul lor să le dau reclamațiile către magazin în format A4.
 6. si ce este asa de greu sa schimbi numele din cont? doamne
 7. ANAF CONTROL

  Nu iti vine in control. In cel mai rau caz poti primi o scrisoare cum ca stiu de venituri si trebuie sa platesti impozitele. Am mai auzit cazuri la oameni care fac bani constant (5000 USD+ pe luna). E posibil ca in timp, pe masura ce au sisteme informatice mai bune, sa urmareasca si sume mai mici. Sfatul meu este sa ai de-oparte banii de impozite in caz ca ti se cer vreodata. Daca platesti cand te someaza, nu se poate discuta de caz penal/cazier.
 8. Țeapă Quickmobile

  Lasa ca e mai bine sa se adune mai multe pareri ca atunci cand cauta cineva informatii despre Quickmobile, sa ajunga direct la parerile negative.
 9. Țeapă Quickmobile

  Ce zici, seamana? https://forum.softpedia.com/topic/592514-quickmobilero-pareri-sugestii-reclamatii/page__st__1080#entry22514250 sau https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_626271/Țeapă-Quickmobile.html sau https://www.tpu.ro/legislatie-politic-social/salut-am-facut-nefericita-alegere-de-a-cumpara-de-la-quickmobile-mi-am-luat-un-telefon-asus-zoom-zx551ml-128gb-si-in/ Sa inchida cineva topicul: 1. Are destule raspunsuri; 2. Sa nu isi mai piarda nimeni vremea cu el.
 10. Țeapă Quickmobile

  Da, eram într-o mare dilemă dacă să-l accept sau nu... mă gândesc eu că, dacă accept telefonul înseamnă că le accept decizia de a nu-mi repara telefonul și a mi-l scoate din garanție și nu l-aș mai putea trimite înapoi pentru o reconstatare/reparare gratuită în urma unei înțelegeri cu QM.. cam asta mi-a fost logica când am zis că nu accept telefonul nereparat înapoi. Azi merg la ei la filiala offline din oraș să le las o reclamație către magazin și luni mă duc/scriu online reclamația la ANPC
 11. Țeapă Quickmobile

  Il accepti, faci poze frumos la telefon si apoi cu documentele primite direct plangere la ANPC. Repet, asta daca telefonul are doar urme de uzura si nu colturi infundate sau altele mai grave. Garantia lor este fix nimic. Service-ul este tot al lor si producatorul dupa cum ai vazut nu se baga, prin urmare tot costul reparatiei cade in sarcina lor intrucat in 14zile cat scrie in lege este imposibil sa-l trimita in Hong Kong, sa-l repare si sa ti si-l trimita inapoi. Cred ca asta-i si motivul pentru care se leaga de orice zgarietura sau de vremea de afara. Este plin pe net de reclamatii la adresa lor, pe softpedia este un topic cu 60 de pagini numai cu reclamatii si probleme. Nici macar CEL nu are atatea reclamatii, mai auzi si de bine. Am vazut deja prin social media ca si unele "vedete" incep sa arunce sageti in ei.
 12. Din pacate nu pot raspunde la aceasta intrebare!
 13. Vengeance Sample Full 38 Pack

  Hey bro can you please privide the link. THank you
 14. Programmers please/cunoscatori in domeniu?

  Hai man ca nu e chiar asa rau la Poli in Iasi (fac de AC) avem i5-uri, cu centos si w10 pe ele.
 15. Țeapă Quickmobile

  Am mai auzit pe cineva plangandu-se de serviciile quickmobile.ro recent. Cumparase un produs care nu corespundea cu descrierea si titlul de pe site, iar cand l-a trimis inapoi sa-i fie inlocuit, a pierdut o gramada de vreme incercand sa-i faca sa inteleaga unde e eroarea. In mod tipic romanesc, toata lumea pasa vina dintr-o parte in alta, incercand ca intr-un final sa lase clientul de la el si sa se lipseasca ei de orice responsabilitate sau actiune necesara. Aparent a rezolvat problema cand a adus in discutie ANPC, care, din nou, e tipic romanesc din partea unui prestatar de servicii sa isi faca treaba corespunzator doar dupa ce recurgi la asa ceva. Presupun ca in situatia asta te regasesti si tu acum si probabil va trebui sa recurgi la aceeasi optiune de rezolvare. Legat de garantie si faptul ca ar fi gestionata de o terta parte, asta nu e ceva alarmant, toate magazinele fac asta, inclusiv emag. E acelasi lucru cu serviciul de curierat, care si el e gestionat in aceeasi modalitate.
 16. Țeapă Quickmobile

  @mariuss615 Mulțumesc pentru răspuns! Marea mea nelămurire acum este dacă să refuz sau nu telefonul când vine curierul cu el, nefiind reparat și fiind scos din garanție.Am făcut rost și de răspunsul celor de la Asus cum că ei nu suportă garanția telefonului meu, el provenind din Hong Kong și având garanție locală.
 17. Removed

  Postarile pentru market se posteaza la market si trebuie sa ai minim 50 de posturi.
 18. [CAUT] Programator pentru un Imacros

  @razvancentru, tu te uiti macar in ce topicuri postezi? Asta e de aproape 4 ani.
 19. Removed

  // Removed.
 20. [CAUT] Programator pentru un Imacros

  Daca mai esti interesat ma poti contacta, discutam dupa un pret.
 21. [RST] Instagram scrapper

  Pacat ca ai luat ban, ar fii fost genial sa salveze si pozele profilelor private
 22. Scroll mouse

  Cauta genius netscroll
 23. Yesterday
 24. Cumpar Facebook US

  Cat oferi pe bucata ?
 25. Mai functioneaza ?
 26. [CAUT] Programator pentru un Imacros

  Mai ai nevoie de acel script ? pentru imacros ?
 1. Load more activity
×