Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/17/16 in all areas

  1. Online Banking, trimiti lejer bani ( de pe plaja, de pe toaleta ) in cateva minute, totusi e adevarat ca costa 4-5 lei poate, dar nah asta e.
    2 points
  2. Salutare vin cu un nou tutorial dupa multa inactivitate dar de folos . Am venit cu un tutorial de scoatere a contului Google Dupa un reset sau FRP/Oem unlock aceasta metoda este pentru toate Procesoarele MTK ,titlul este asa deoarece nu am gasit nicaieri fie in romana sau engleza de o modalitate pentru tableta asta momentan nu au pus developeri mana pe ea fiind lansata anul acesta in luna Mai ,o sa incep sa pun eu mana pe ea:)) Dupa o suta de mi de incercari 3 zile de nervi si 6 beri baute am data de metoda asta Bun,sa incepem 1. Instalam driverele MTK de aici: https://www.4shared.com/rar/KjRZvp_Lce/Mediatek_Preloader_USB_VCOM_dr.htm?locale=en 2. Descarcam Miracle box crack :https://docs.google.com/uc?id=0B73CdsYiX90zVkhia0dEUVBrTms&export=download (Atentie NU ne trebuie Interfata MIRACLE BOX!) 3.Instalam miracle box apoi copiem fisierul crack si loader in folderul miraclebox/programfiles 4.Deschidem Miracel box Loader selectam sectiunea MTK apoi subsectiunea Unlock/fix si selectam Clear setting/FRP 5.Apasam butonul start si conectam Tableta/device-ul la usb ATENTIE! Device-ul trebuie sa fei stins (Daca nu il recunoaste ca Mediatek preloader VCOM in timp ce il conectam apasam butonul Vol +) 6. Programul isi fa face treaba si ne va aparea mesajul Done! ATENTIE! dupa mesajul done trebuie lasata 5-10 minute conectata apoi sa o pornim! 7.Siii VOILA! avem o tableta fara cont google! P.S O sa revin si cu un UPDATE cu Firmwareul/ROM-ul dupa ce il extrag cumva sa fie compatibil cu SP flash tool SPOR la treaba! br, pHilo UPDATE: Modelul de baza este un TCL ALCATEL OT-9003 alctel pixi 4(7)
    1 point
  3. @aelius , Gecko mi-a dat ban acum cateva zile pe chat doar pentru ca mi-am bagat pula in el, da-mi unban, vreau sa il injur mai mult ! @fallen_angel da-mi unban moderatorule :))) @aelius Who's Chatting Sandu aelius badluck Nu ma parasi tovarase !
    1 point
  4. @QuoVadis il poti ajuta pe domn? Pe mine ai putut sa ma ajuti cu un warn.
    1 point
  5. Si eu sunt fan samsung. Hota din bucatarie e foarte responsive. Probabil pentru ca nu foloseste android. Threadul asta e spot publicitar sau ce saracia ?
    1 point
  6. //Eddited by me. Un proxy nu te va ajuta daca tu ai un pc slab sau internetul slab. In ajutorul tau ar veni un vps prin care sa te poti conecta la site. Aici ai la dispozitie un vps pe care il poti testa 1 an. De asemenea poti testa cloud computing, bun pentru cei cu un pc slab. Site-uri ce ofera proxy list. 1. http://proxylist.hidemyass.com/search-1307387#listable 2. https://incloak.com/proxy-list/ 3. https://www.hidemebro.com 4. lista continua search on google
    1 point
  7. Cat ghinion sa ai. Zici ca a vorbit @yooproject cu aia de la emag. O intrebare, cum se face ca a disparut topicul, i-ai dat delete?
    1 point
  8. tl;dr http://lmgtfy.com/?q=einstein+riddle+5+houses Ne confunzi cu forum de metinari. Lasa-ne te rog cu mizeriile de genul. Trashed, closed.
    1 point
  9. Nu esti singurul. Pizda mi-a dat si mie pentru ca l-am luat la misto. Iarasi e pe ciclu, sa imi notez pentru luna urmatoare
    0 points
  10. dar sa folosesc sock4 sua 5 pt. ncrack force bruting? ar ajuta la ceva?
    -1 points
  11. --proxy <type://proxy:port>: Make connections via socks4, oare ajuta cu ceva? ar veni --proxy socks4://120.200.10.2:1057
    -3 points
×
×
  • Create New...