Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/02/16 in all areas

  1. Editia de anul acesta e undeva la mijloc. Mai exact, in SUA avem: 1. Blackhat - Comerciala, sponsori, bilete scumpe, prezentari "premium", adresata companiilor 2. Defcon - Prietenoasa, numar imens de participanti, pret foarte mic al biletelor, prezentari foarte bune, adresata tuturor Cred ca dupa acest an va trebui sa decizi incotro vrei sa mearga Defcamp-ul. Va fi dificil sa mergi in directia Blackhat, dat fiind faptul ca suntem in Romania. Hmm, exista insa posibilitatea sa fie undeva la mijloc si aceasta ar putea fi varianta castigatoare.
    2 points
  2. 1 point
  3. In loc sa cheltuiti bani pe publicitate si bullshit-uri, mai bine sprijiniti cu ceva studentii sau comunitatile open source. Conferinta voastra a luat-o intr-o directie gresita si comerciala prieteni. Asta trecand cu vederea persoanele invitate sau 1000 specialisti si ingineri fara licenta sau macar un bac luat.
    1 point
  4. NU au toate telefoanele cu android si play store Hangouts preinstalat! Default doar la cele care vin cu Android Vanilla (adica nemodificat) ...deci Nexus si poate Pixel
    1 point
  5. Vreau si eu un cont sa joc
    1 point
×
×
  • Create New...