Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/19/17 in all areas

  1. LDL-YYS ( https://www.elearnsecurity.com/affiliate/redeem?code=LDL-YYS )
    3 points
  2. + #recomandari
    2 points
  3. MVVM este destul de complicat de implementat folosind WPF doar. Mai ales pentru aplicatii cat de cat complexe. Personal prefer sa folosesct Prism (samples) pentru a simplifica lucrurile. Acum nu sunt sigur ca ai voie avand in vedere ca este o tema. Daca am timp am sa ma uit maine peste proiect, dar nu promit nimic. Si, daca imi permiti, un sfat pentru viitor: foloseste .gitignore; nu orice fisier generat in proiect trebuie sa ajunga in repo.
    1 point
  4. @aelius ți-ai făcut grup de haiduci?
    1 point
  5. Din acest motiv si in speranta ca v-om schimba ceva in bine in scumpa si frumoasa noastra tara, am aparut noi, RCSRG. Ce plm, am crezut ca e reclama la RCS Vrei sa schimbi lumea si n-ai 2 lei sa-ti iei un covrig, plm de tantalau.
    1 point
  6. Salut si bine ai venit! Speram ca vom putea, impreuna cu tine, sa oprim acea minoritate.
    1 point
  7. nu stiu cat ai sa gasesti pe django sa le vinzi servicii de web , parerea mea ( am peste 8 ani experienta pe php ) sa stai pe django , usor usor lumea trece pe python , daca mai adaugi la cv si putin de machine learning si ai te-ai scos de exemplu un junior pe django , i-a undeva la 35.000 in uk , pe cand asta abia este salariu de mediu in php intradevar nu sunt asa de multe joburi in zona asta ... dar cu timpul or sa apara
    1 point
  8. nice din ce e asta , ca vad ca ar avea sql injection pe session_id
    1 point
  9. AGSQ: Mai dute ma in pula mea de tigan mustacios cu tot cu SRL-ul pulei mele de 200 de lei capital social si sediu social in pizda pe campuri unde nu aveti nici canalizare. Tu compari o corporatie cu cacatul tau de SRL si 400 euro incasari lunare? Cum adica server reutilizat? Tu dupa ce foloseste clientul o luna serverul, il arunci ? Pai ce flocii lu ma-ta grasa, serverul e prezervativ ? Besi in pula mea de ratat cu aberatiile si comparatiile tale de doi lei.
    1 point
×
×
  • Create New...