Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/11/18 in all areas

  1. Recomand pe @aismen, mi-a facut bijuteria asta, php, html, css, tot. Pret de pomana 😄
    5 points
  2. 1. Search space-ul pentru domeniile tor e foarte foarte mare. 2. Search space-ul pentru datele de logare de pe un site e si mai mare. Vorbim aici de Toate calculatoarele din lume nu ar termina de incercat pana la sfarsitul universului. 3. Reteaua tor are si utilizari legite, utile. Nu vrea nimeni sa incetineasca sau sa blocheze reteaua. 4. Tor are rezistenta la 'incetinire' traficul este redirectionat in cazul in care un nod este supra-incarcat cu requesturi. 5. Honypoturile nu functioneaza asa cum crezi tu. Politia are agenti infiltrati in grupurile criminale. Agenti care fac tot posibilul sa fie acceptati. Politia lucreaza pe termen lung si monitorizeaza 'ascuns' gruparile criminale, ca sa obtina mai multe informatii si dovezi. (nu iti faci un site si maine ii arestezi pe toti aia care intra pe site) 6. Hasul verification ala de care vorbesti tu exista si se numeste "Digitally signing". Pana si windows are. Problema signului e partea de trusing. Cu atat se exinde mai mult trust-tree cu atat scade increderea in semnatura. 7. Esti arogant si infumurat. Daca nu cunosti un subiect sunt sanse mici sa "zici ceva inteligent". Eu studiez de 3 ani si tot nu inteleg complet care sunt problemele, nici nu ma gandesc sa incerc sa rezolv problemele astea (pe care nici nu le inteleg complet). 8. Nimeni nu te baga in seama daca nu esti informat si ai un vocabular. Tu trebuie intai sa: -intelegi cum functioneaza TOR. -intelegi care sunt problemele in TOR. -intelegi ce solutii s-au incercat deja. -intelegi ce nu a functionat si ce s-a rezolvat deja. -dupa poti tu sa propui alternative.
    2 points
  3. Placa video MSI GeForce® GTX 1060 6GT OCV1, 6GB GDDR5, 192-bit + Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 240GB, 2.5", SATA III - 1390 Lei https://www.emag.ro/placa-video-msi-geforcer-6gb-gddr5-192-bit-gtx-1060-6gt-ocv1/pd/DKJ1Q2BBM/ Pret ok in aceste vremuri grele.
    2 points
  4. Te preocupi cu ceva ce nu intelegi. Uite alt challenge mai potrivit: jumatate din populatia Romaniei inca se caca in in curte. Ce poti face tu ca sa ii scoti din evul mediu?
    2 points
  5. https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-grand-prime/SM-G530FZ/
    1 point
  6. Salut, daca am inteles bine, cu ODIN iti scrie softul, iar dupa restart telefonul arata la fel, adica se face doar un update si nu se reseteaza "din fabrica" banuiesc ca la softul pe care il ai, nu ai toate cele patru fisiere AP, BL, CP, CSC Daca este corect ce am inteles eu, incearca sa gasesti pe internet softul cu toate fisierele
    1 point
  7. Nu seamana "catarii" cu "cautarii" niciodata.
    1 point
  8. Gogule, lasa TOR-ul in pace, e folosit si pentru lucruri bune. Cred...
    1 point
  9. @tavi1985 eu ti-am zis sa te orientezi catre problema de caca, dar tu batman, batman...
    1 point
  10. Iti trebuie multa minte ca sa stii cat de prost esti. Sute de security researchers lucreza sa minimizeze crima organizata in tor si sa imbunatateasca anonimitatea pe internet. Cunosc si eu 2 studenti, doctori care lucreaza in construirea unui blockchain anonim dar legal (protejat impotriva criminalitatii) Crezi tu Robin Hood de Vaslui ca esti mai destept ca ei? Faci un plugin deala chrome, pac-pac 1.000.000 de calculatoare, pac-pac cloud, exploit, onion, slanina, mamaliga si problema e rezolvata. Unii isi petrec 10 ani cu studiul subiectului si nu gasesc nici pe dracu si crezi tu ca dupa ce ai citit 2 articole obosite ai gasit solutia.
    1 point
  11. Dupa cum spuneam, usurel Robin Hood! Uiti ca multe astfel de site-uri sunt honeypots de prins pedofili, "teroristi", etc. Ai vazut filmul The Imitation Game? Uneori se merge pe acelasi sistem: lasi pestele mai mic sa mearga ca bait pentru rechinul cel mare. Daca ai stii cate noduri de TOR sunt mentinute de agentiile americane.. In plus, infractori vor fi tot timpul, exista de mii de ani, vor exista si continuare. Ca si guvern as prefera sa las o retea ilegala sa ruleze atat timp cat o face in anumite limite si atat timp cat imi este utila intereselor mele decat sa incerc sa-i pun pe toti pe fuga, sa nu reusesc sa o fac bine deloc si apoi sa ii am pe toti organizati impotriva mea. Divide et impera my friend! Gandesti prea mic...
    1 point
  12. @Sandu , @adicode , @aismen , @wHoIS , @Gecko , @Wav3 , @ManutaDeAur , @.Breacker , @Aerosol II recomand pe toti. Daca ii pui pe toti acesti 9 sfinti la un loc il poti creea pe insusi zeul Thot.
    1 point
  13. "Pale Blue Dot" - Carl Sagan O viziune despre viata si Univers, ceva interesant, recomand.
    1 point
  14. Ceva de genul? (poate am ratat un quote ceva, e tarziu) #!/bin/bash # curl="/usr/bin/curl" sleep="/bin/sleep" website="https://www.domain.nl" token="8d1f1aac0dd8a76b49e8bbdda0c7c98c" wait="30" lines="50" services="apache nginx ftp ssh dmesg" update_argv="-H 'Content-Type: application/x-www-form-urlencoded' -X POST" update_site="https://www.domain.de" for (( ; ; )) do for i in $services do export $i=$($curl -s $website/servers.php?api=$token&func=get_details&detail=$i|tail -n $lines) done $curl -d "apache=$apache&nginx=$nginx&ftp=$ftp&ssh=$ssh&dmesg=$dmesg" -H "$update_argv" "$update_site/?api=$token&func=provision" $sleep $wait done
    1 point
  15. ANY ONE HAVE LATEST CONTENT TO PEN-TESTER ACADEMY POST HERE ......
    -1 points
×
×
  • Create New...