Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/02/18 in all areas

  1. 4 points
  2. Super. Si un Humble Bundle pentru Java, daca sunt persoane interesate: https://www.humblebundle.com/books/java-by-packt-books?partner=universalsci
    3 points
  3. L-am contactat eu, vrea magarii.
    2 points
  4. Evomag: "Maine dimineata incepem prima runda de Black Friday! Facem preturile KO din prima runda cu reduceri de pana la 70% la: telefoane, televizoare, laptopuri, electrocasnice si alte mii de produse aflate in oferta! Perioada campaniei: 1 - 8 noiembrie 2018." Va recomand totusi sa nu va aruncati decat daca sunt reduceri reale. Va fi un fel de soft "BF" (nu ca cel real ar fi prea hard). Flanco. A inceput un pseudo-bf si la Flanco, insa nu stiu daca este cel "mare" sau tot un preview. Emag. La emag cica incepe pe 16. Altex: "Incepand de maine, 01.11.2018, si pana pe 05.12.2018 la Altex este BLEC FRAIDEI" Verificati pe https://www.pricezone.ro/?_ts=rst_co preturile produselor care va intereseaza pentru a va asigura ca intradevar sunt reduceri. Flanco a iesit din programele de afiliere si deocamdata nu mai sunt actualizate preturile, insa ceva statistici exista.
    1 point
  5. Mai sigur: ai mai putine sanse sa creezi erori exploatabile in aplicatie, de genul buffer overflow, (go e compilat), de asemenea e statically typed, deci mai putine sanse de exploatare a modului in care functioneaza variabilele in php. Ca si limbaj, cel putin pentru partea de web, se pliaza foarte bine pe modelul Model Controller View, dar nu e singura modalitate de a creea pagini web, sintaxa e foarte simpla si destul de consistenta, comparativ cu php unde anumite functii au o anumita ordine a argumentelor, iar alte functii din aceeasi grupa(eg functiile ce au legatura cu string-urile -search, manipulare string-uri), are alta ordine. Suport nativ pentru template-uri inseamna ca limbajul (si libraria standard) are un sistem similar cu blade-ul din laravel, sau sistemul smarty. La partea de MT, a trebuit sa fac niste job-uri separate care faceau parte din aplicatia principala, si folosint corutine si canale a mers destul de usor sa fac ce aveam nevoie.
    1 point
  6. Salutare, daca va intereseaza lifetime account pe lynda unde aveti acces la o gramada de tutoriale and shit https://rocketr.net/buy/42949b0079de Nu e chiar free, dar 10 lei... dupa ce efectuati plata va trimite un mail cu credentiale, dupa care le puteti schimba daca doriti.
    0 points
  7. Sunt numai badarani pe forumu asta de cacat
    -1 points
  8. As vrea si eu una, dc se poate
    -1 points
  9. Daca se poate, as vrea si eu o invitatie. Multumesc!
    -1 points
  10. -1 points
  11. Salutare,asi dori si eu o invitatei pentru filelist se poate sa ma ajute cineva am mare nevoie de ia
    -1 points
  12. asi vrea una daca se poate
    -1 points
  13. Dacă mai are cineva invitații , doresc si eu una , vă rog. Mulțumesc !
    -1 points
  14. Sal, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cont, invitatie! Multumesc anticipat.
    -1 points
  15. salut , ma poate ajuta cineva cu o invitatie pentru filelist va rog ??!!!
    -1 points
  16. Salut, Daca cineva ma poate ajuta cu un cod de invitatie va rog sa-mi dati PM sau mesaj cu acel cod, Multumesc!
    -1 points
  17. Caut programator pentru creerea unui shop scriipt pentru mai multe detalii contact in prv. Thanks!
    -2 points
×
×
  • Create New...