Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/19/18 in all areas

  1. Iar mizeria asta ma oamenilor? - https://rstforums.com/forum/topic/109240-carti-alex-david/ - https://rstforums.com/forum/topic/107863-ghid-cum-sa-ti-recastigi-iubita-de-alex-david/ - https://rstforums.com/forum/topic/102896-carti-de-la-alex-david/ - https://rstforums.com/forum/topic/95847-caut-carte-de-alex-david/ - https://rstforums.com/forum/topic/81112-are-cineva-cartea-cum-să-vorbeşti-cu-o-femeie-alex-david/ - https://rstforums.com/forum/topic/92201-cerere-carti-sarut-o-si-stai-drept/ - https://rstforums.com/forum/topic/89336-cerere-carte-cum-sa-vorbesti-cu-o-femeie/ Daca te uiti pe google si cauti "Alex David carte site:rstforums.com" te ingrozesti. E simplu, vorbesti frumos. DON'T BE A DICK. Si sa-i dai limbi! :))))))
    7 points
  2. Citez de pe siteul asta: https://trenduri.blogspot.com/2018/12/ne-ataca-rusii.html?m=1 "Acum, sincer să fiu, au şi americanii dreptatea lor. A te atinge de masturbare în SUA înseamnă să ataci frontal economia ţării. Ştiu că vă gândiţi că exagerez, dar eu mă bazez strict pe cifre, mai precis pe statisticile publicate de PornHub. Cu o medie de 92 milioane de vizite pe zi, aproape 5 milioane de clipuri încărcate reprezentând mai mult de 1 milion de ore de „acţiune”, PornHub se dovedeşte centrul american al distracţiei ... manuale. Dacă ţi-ai propune să vezi continuu toate clipurile stocate pe serverele acestei Mecca a pornografiei, ar trebui să-ţi aloci mai bine de 115 ani. Fenomenul e atât de popular încât într-o singură zi traficul de date al site-ului e mai mare decât traficul întregului internet al anului 2002!" Intreaga statistica: https://www.pornhub.com/insights/2018-year-in-review
    2 points
  3. Testat, este in regula, a trecut toate testcase-urile, kudos!
    1 point
  4. Fa chestii constructive si lasa rahaturile astea! https://www.sendspace.com/file/yd0c98 Ti-l scanezi tu, il rulezi in masina virtuala, nu stiu.
    1 point
  5. Ce inveti folosind asta?
    1 point
  6. TROCUL este pagubos din mai multe puncte de vedere. Intr-un final, daca el pierde pentru prostul management, pierzi si tu. Munca de pomana. E simplu, ai nevoie de munca si banul jos, sa vada ochii, sa simta mana :)))
    1 point
  7. Troll: aa pai ce atatea chestii si atatia bani...cumpar 2 calculatoare din amanet bag windows server pe ele si deja imi da ban @aelius pt concurenta ON: Din cauza astora nu mai poti avea incredere in ce cumperi daca nu ai o recomandare solida. Uite, omul isi face de toate dar are cunostinte 0.
    1 point
  8. @aelius, de ce il injuri de mama? De Craciun sa fii mai bun...
    1 point
  9. Salut aici ai arhiva completa https://www.fiibarbat.ro/arhiva/ , aici găsești metodele de plata pentru achiziția ghidurilor https://www.fiibarbat.ro/contact/ .
    1 point
  10. 1. Nu avem idee de cate servere ai nevoie sa stim ce licente iti trebuie si cate. Poti cauta ce doresti, citesti modul de licentiere si iti faci un plan. 2. OVH (si altii). Totul depinde de ce buget ai. 3. Gasesti genul de persoana pe aici. Singura problema pe care o vad este ca vrei sa iti faci o afacere cu cunostinte 0 in domeniul asta. - Cum oferi suport clientilor tai? - In caz ca serverele virtuale sunt folosite pentru diverse chestii neortodoxe, cum te descurci sa rezolvi problemele? Ai avea nevoie de urmatoarele chestii pentru a putea face ce vrei: 1. Un plan solid legat de ce vrei sa oferi 2. Observarea pietei si celalalte firme care fac acelasi lucru 3. Evaluare costuri si perioada ROI 4. Pregatire site de prezentare servicii, oferte, platforma de billing (exemplu: WHMCS). 5. Nume de domeniu (pe care va sta site-ul tau) 6. Infintata o firma 7. Angajat un om cu cunostinte tehnice 8. Reclama la ce oferi
    1 point
  11. can't beat this shit
    1 point
  12. Aparent unii nu se mai complica cu VPN: https://blog.0day.rocks/hiding-through-a-maze-of-iot-devices-9db7f2067a80 si https://blogs.akamai.com/sitr/2018/11/upnproxy-eternalsilence.html.
    1 point
  13. Vezi pe https://gloryholefoundation.com/ddosforce
    1 point
  14. Salut imi poate da cineva mesaj in privat cu vreo pagina unde pot cumpara atacuri ddos? mersi mult.
    -1 points
×
×
  • Create New...