Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/04/19 in all areas

  1. @ThaiFight sincer man ? Stiu ca fac offtopic si pot sa imi i-au warn pentru treaba asta . Dar puii mei esti moderator ! Dece e nevoie sa comentezi offtopic pe un post in care omul cere ajutor ? Poate a facut o greseala cand era mai juvenil ?
    2 points
  2. Mai este sigur internetul? Este o întrebare care preocupă utilizatorii din întreaga lume, mai ales după scandalurile în care au fost implicaţi giganţii mondiali ai aplicaţiilor de internet, Facebook şi Google. Revista Capital a stat de vorbă cu Mark Rischer, directorul departamentului de Securitate de la Google, pentru a afla cât de îndreptăţite sunt temerile şi care sunt soluţiile. Am aflat astfel deşi programatorii lucrează continuu pentru îmbunătăţirea securităţii pe internet, siguranţa unui cont este asigurată în mare măsură şi de comportamentul nostru, al utilizatorilor. Citeste mai mult pe https://www.capital.ro/securitatea-la-google-atacurile-cibernetice-guvernele.html
    2 points
  3. Depinde si ce joburi vrea. De exemplu la ferme (ma refer la cele industriale) nu iti au treaba ci au nevoie de muncitori. Salubrizare iarasi. Ce mai e siderurgie si alte cele iarasi nu le prea pasa daca stii meserie. Si apoi in constructii se lucreaza la negru cat vezi cu ochii. Poti castiga bani buni si nu iti cere nimeni nici un act.
    1 point
  4. Da, depinde si pe ce motiv ai cazierul penal. Daca te angajezi undeva cu pfa nu ai nevoie si de cazier. Pentru PFA iti va trebui: /// Copie C.I. Copie dupa dovada de proprietate (in cazul in care nu aveti unde sa va inregistrati sediul, puteti opta pentru serviciul nostru de gazduire sedii sociale) Documente care atesta pregatirea/experienta profesionala: Copie dupa diploma/acte de studiu/atestate (care sa aiba legatura cu obiectul de activitate ce urmeaza a fi desfasurat) - dovada calificarii in domeniul de activitate urmarit Contract de comodat (il realizam noi) Specimen de semnatura (se da la notar) /// Si la angajare, certificatul de la pfa si stampila.
    1 point
  5. Este 10£ per produs transportul Edit: acum ceva vreme imi cumparam prin ei, seriosi, au contact etc http://www.comenziuk.net
    -1 points
  6. Da . firma Cucu
    -1 points
×
×
  • Create New...