Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/15/19 in all areas

  1. Ești un gay Ești o gay Ești maro la chiloței
    4 points
  2. Ba, urmaresc forumu asta din umbra de ceva timp, nu am mai postat. Dar cat puteti ba sa fiti de terminati? Oare prostia asta a voastra nu are limite? Ce baza de date ba, ca aia era cu persoane de prin anii 90'. 80% din cei care sunt in baza aia de date au murit. Numa invitatii filelist, coduri, dork-uri si baze de date visati. Sa faceti ceva pentru viitoru vostru n-ati face. Ai aici oameni care sunt guru in Linux, care stiu Python si alte lucruri utile si voi cereti baze de date.
    4 points
  3. Sursa: https://github.com/blaCCkHatHacEEkr/PENTESTING-BIBLE/blob/master/README.md PENTESTING-BIBLE hundreds of ethical hacking & penetration testing & red team & cyber security & computer science resources. MORE THAN 1000 LINK MORE TO COME
    2 points
  4. Mai bine scrie ce te-ar interesa si poate facem aici un topic cu o discutie frumoasa. Ceva mai mult decat un titlu si un subiect eronat, pentru ca acele panouri le cumperi, nu le faci acasa. Tu faci doar partea de calcule, conversie, stabilizare si incarcare a unei punti de acumulatori.
    1 point
  5. Si eu fac acelasi lucru. Vad aceeasi terminati zile intregi nefacand nimic pentru viitorul lor. Sa va dam la muie tuturor!
    1 point
×
×
  • Create New...