Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/01/19 in all areas

  1. https://pdfhost.io/v/7OHky6HK_g2a_exploitpdf.pdf https://anonfile.com/Z8Je89Cbn4/Timezone_Script_txt Chiar ma intrebam, de ce era nevoie ca JS-u sa fie ofuscat, avand in vedere ca timezone-u se schimba destul de usor, e putin cam overkill sa incerci sa ascunzi asta. Oricum scriptu nu face nimic cu timezone-u ci doar schimba adresa BTC de la checkout. Dar stati linistiti, daca trimiteti cel putin 0.005 btc la adresa aia, o sa primiti refound imediat si produsul pe email! Tf is wrong with you
    2 points
  2. Scuze ca trezesc topicul, am gasit de curand cartea "Limbajul-erlang Programarea sistemelor concurente si distribuite - Eugen Diaconescu" si am descoperit ca backendul whatsapp e scris cu erlang si rabbitmq mai foloseste. E programare functionala. O paradigma diferita fata de oop. Eu am background de c#, java android, js, putin c++, putin python. Am facut si programare procedurala. De curand merg la un curs de java, gasesc mult prea multe similaritati cu c#, erlang asta e brainfuck, parca pare backwards bike ( ) ce parere aveti? Succes!
    1 point
  3. tiny_tracer A Pin Tool for tracing: API calls transition between sections of the traced module (helpful in finding OEP of the packed module) Generates a report in a format: RVA;traced event i.e. 345c2;section: .text 58069;called: C:\Windows\SysWOW64\kernel32.dll.IsProcessorFeaturePresent 3976d;called: C:\Windows\SysWOW64\kernel32.dll.LoadLibraryExW 3983c;called: C:\Windows\SysWOW64\kernel32.dll.GetProcAddress 3999d;called: C:\Windows\SysWOW64\KernelBase.dll.InitializeCriticalSectionEx 398ac;called: C:\Windows\SysWOW64\KernelBase.dll.FlsAlloc 3995d;called: C:\Windows\SysWOW64\KernelBase.dll.FlsSetValue 49275;called: C:\Windows\SysWOW64\kernel32.dll.LoadLibraryExW 4934b;called: C:\Windows\SysWOW64\kernel32.dll.GetProcAddress ... How to build? To compile the prepared project you need to use Visual Studio >= 2012. It was tested with Intel Pin 3.7 and Pin 3.10. Clone this repo into \source\tools that is inside your Pin root directory. Open the project in Visual Studio and build. More details about the installation and usage you will find on the project's Wiki. Sursa: https://github.com/hasherezade/tiny_tracer
    1 point
  4. Un fel, nu prinde system call-urile ci API-urile. Cu interfata grafica mai e si API Monitor de la Rohitab sau Process Monitor de la Sysinternal dar functioneaza diferit.
    1 point
  5. Unde saracie pe planeta asta au vazut ei bash setat cu bit suid/sgid? (by default)
    1 point
  6. Un fel de strace din *nix (system call trace) pentru windows?
    1 point
  7. https://discord.gg/WVdqr7
    1 point
  8. Citand din cel mai bun programator roman, inginer la Facebook si cel care a creat limbajul D: "Nimic n-are vreo sansa sa inlocuiasca C++, pentru ca avem o cantitate de cod C++ absolut enorma. D-ul nu este un inlocuitor." Deci nu, nu o sa-l inlocuiasca. O sa fie o alta alegere. Programarea nu se invata "in particular". Adica nu inveti sa programezi in C++. Inveti sa programezi in general. Sfatul meu este sa inveti programare, nu sa inveti sa programezi in C++/Rust/Java, etc.
    1 point
×
×
  • Create New...