Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/05/20 in all areas

  1. Si uite asa mai adaugam un putzache cu mentalitate de "sa fie usor, ceva simplu si flexibil + sa curga banii" in industria IT. Vreti sa fiti manageri sau sa invatati programare "the easy way" insa nu sunteti in stare sa va informati din mii de surse, articole sau carti. /pacat
    3 points
  2. Ce rahat e asta? Bilet spre parnaie?
    2 points
  3. Condesatori umflati pe placa de alimentare (inverter), lampile arse, rezistente devalorizate si intr-un final (mai rar) transformatoarele care ridica tensiunea la 700-1400V, solutia: schimbi condesatorii si rezistentele, vezi daca ai lumina dinamica precum era odata, daca se stinge din nou dupa 5s (intra in protectie) sunt lampile arse (carbonizate la capete sau lucesc) - le poti schimba (10-15lei bucata). Am avut aceeasi problema, am schimbat condesatori si tot nu ramanea aprins, solutia lampile arse. Acum mai am problema cu alt monitor cu "auto adjustment", ii dau eu de cap si la asta cand imi vine cheful. Te mai poti documenta dupa site-urile rusesti sau dupa schema monitorului. Bafta.
    1 point
  4. Total offtopic: nu stiu daca ati observat dar cei care reusesc in it se documenteaza singuri. Rar cer ajutorul si atunci cand il cer, o fac punctual. Eu cand am inceput rupeam google in doua si abia apoi deschideam forumurile.
    1 point
  5. E posibil ca anticheatul sa faca un fingerprint la componentele din PC. (gen motherboard model, CPU model, HDD serial number, etc.) Chestia asta devine tot mai comuna cu featurile de 'keep me logged in' de la steam si facebook. Normal ca anticheatul nu va face public modul in care isi ia fingerprintul. Ca altfel toti fraierii ar trece de el. Fie esti baros si iti cumperi un nou pc (sau macar ii faci un upgrade la asta existent). Gen iti iei alta placa de baza, un SSD, un GPU mai nou etc. reinstalezi windows, si speri ca nu te mai recunoaste. Fie incerci sa faci spoof la toate componentele posibile, ceea ce e destul de greu si are slabe sanse sa functioneze. Parerea mea e sa-ti faci upgrade la PC. In cel mai rau caz ramai cu un PC nou si performant.
    1 point
  6. Salut, banul se poate da, din cate imi aduc aminte din vremurile "bune", pe username, adresa IP sau Steam ID. Nu stiu daca se poate da pe adresa MAC, teoretic se poate, dar aceasta se poate si schimba (de fel). Vezi pe Google cum si incearca. Daca nu, ai nevoie de alt username, alt IP sau alt Steam ID si toate se pot schimba. Desigur, banul poate sa fie dat pe cine stie ce altceva si solutia e ca nimeni sa nu mai vina cu cheat-uri, e penibil.
    1 point
  7. Certified Information Security Manager (CISM) – Manager Certificat în Securitatea Informațiilor – este o certificare unică concentrată pe management, care a fost obținută de către mai mult de 16.000 de profesioniști de la introducerea sa în 2003. Spre deosebire de alte certificări de securitate, CISM este dedicată persoanelor care gestionează, realizează designul, supraveghează şi evaluează securitatea informațională a unei organizații.
    1 point
  8. Bine ai venit! Daca nici de la mine sa nu invat, pai atunci de la cine?
    1 point
×
×
  • Create New...