Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/03/20 in all areas

  1. E seo, doar nu va ganditi ca cineva isi face cont chiar pe rst sa intrebe de aer conditionat...
    2 points
  2. 2 points
  3. De ce sa te complici cu asta? Ce sa mai faca vedetele care au 100k conturi false? Totul depinde de inteligenta oamenilor care o inconjoara pe sora ta, daca ei sunt atat de slab pregatiti incat sa nu recunoasca un cont fals, atunci sorry. Legea atractiei -> daca acorzi atentie chestiilor de genul asta, asta o sa atragi. Pur si simplu trebuie ignorat totul, daca te complici cu declaratii si dosare, la cum se misca lucrurile in ro o sa ai batai si mai mari de cap. Succes!
    2 points
  4. Incearca "social engineering". Tu, ea sau cineva apropiat, incercati sa discutati cu individul respectiv si sa vedeti ce vrea si de ce face asta. Poate aflati cate ceva despre el sau poate se da de gol cine e.
    1 point
  5. Nu e hartuire, poate fi fals informatic. Introducere date fara drept ( adica poze si numele ei), rezultand date necorespunzatoare adevarului...
    1 point
  6. Subscriu la ambele idei. 1. Teoretic poate merge la politie sa depuna o plangere penala de hartuire. Politia o sa-ti zica sa ii ignori ca se plictisesc, dar tu daca vrei poti depune o plangere penala, inregistrata cu numar. Scrii proces verbal, aduci probe si aia e. Ramane la procuror sa investigheze, ancheteze si judece pe respectiv. https://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/ce-fac-daca-sunt-hartuit/ Daca vrei sa accelerezi treaba poti vorbi cu un avocat care sa te ajute sa faci plangerea penala corect si complet. Dupa e treaba politiei sa afle cine e respectivul si sa il amendeze/aresteze etc. 2. Nu e sanatos si bine daca sora-ta e asa de afectata. Problemele ei se poate sa fie mai adanci decat aparenta de "ma necajeste unul". Ar fi recomandat ca sora-ta sa vorbeasca cu un psiholog. Depresia e o chestiune ft serioasa si nu se rezolva atat de simplu. Necesita tratament specializat. LE: de unde stii asta? Eu in lege am vazut:
    1 point
×
×
  • Create New...