Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/14/20 in all areas

  1. Hacker politist* In cel mai rau caz...
    2 points
  2. Dupa cum am spus, cumperi astfel de VPS-uri sa testezi chestii, mai ales chestii neortodoxe, daca vrei sa testezi, dar in nici un caz nu le cumperi pentru productie.
    1 point
  3. Salutare! De curand am facut un bot de discord ce v-ar putea ajuta in cazul in care lucrati cu baze de date mysql. Botul de discord poate sa execute comenzi SQL pe diferite servere mysql direct de pe discord.Puteti sa imi lasati sugestii aici. Daca e cineva interesat de acest bot poate sa il obtina de aici: https://github.com/FoxBlood72/DisRemSQL
    1 point
  4. Poti sa ii adaugi o comanda de autentificare inainte sa executi sql sau sau iti faci un mecanism cu token si timeout.
    1 point
  5. Ba mie mi-au inchis ticketu la un server care era in cap de cateva luni ce-i drept l-au inchis in vreo 2 zile dar l-au si rezolvat. Acum serios, la ce te astepti de la Alex Host? Eu zic sa zica mersi cei care vor sa ruleze sau sa testeze chestii. E prost dar e moca
    1 point
  6. vezi sa nu faci bataturi la mana de la atata lucru ... manual
    1 point
  7. Numele tau adevarat "Nox3"? Zii sa mori tu Mergi nene si tepuieste kinderi in alta parte. Oricum, am vorbit cu respectivul in privat si defapt nu el a fost "tepuit" ci o cunostinta si defapt e vina cunostintei ca nu a citit T&Cs cum trebuie si nu a ascultat sfatul altora. Daca ar fi fost fraudat cu ceva respectivii actioneaza ca si entitate juridica, au detaliile publice si s-ar fi invartit de parnaie. Mai are ceva cai de rezolvare care ii le-am recomandat. Nu se rezolva totul cu ghiorlania... mai e nevoie si de nitel creier!
    1 point
×
×
  • Create New...