Jump to content

FoxBlood

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

FoxBlood last won the day on July 6

FoxBlood had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About FoxBlood

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FoxBlood

  Ajutor program java

  Hai ca te luam usor.. deci, nu cred te ajuta nimeni pt facultate pe forumul asta, e datoria ta sa inveti. Acel "static" inseamna ca pentru fiecare obiect in java i se atribuie aceeasi valoare, google poate explica mai bine la ce ma refer.
 2. Python cu beautifulsoup.
 3. FoxBlood

  Bruteforce Algorithm

  Salut! Acesta este un proiect mai vechi de-al meu facut acum 5 luni, dar am decis sa il postez si aici. Algorithm-ul face toate combinatiile de litere, cifre dar poate fi folosit si pentru caractere speciale(!@#$%^&*() ). Se poate folosi pt generare de rainbow tables sau pentru a sparge direct un hash. Acesta este doar un algorithm facut(normal ca si utilizat ) de mine deci s-ar putea sa nu fie chiar cel mai eficient, daca stiti voi altul mai eficient as dori sa mi-l aratati si mie . Codul sursa il aveti aici: https://github.com/FoxBlood72/CBruteForce
 4. FoxBlood

  Discord Messanger Bot

  Salut! Am creat un simplu bot ce trimite mesaje la toate, sau doar la unele servere in care este acest bot. Pt al accesa e nevoie de un token key ce il puteti genera pe https://discordapp.com/developers/ . Poate sa trimita mesaj privat la @everyone, doar la un anumit grad de pe server sau la persoanele noi de pe server. Codul sursa il puteti gasi aici: https://github.com/F...iscordMessanger . Aveti si un GUI sper eu dragut. Da stiu, cel mai probabil acest bot incalca Discord ToS. Daca sesizati vreun bug va rog sa imi trimiteti mesaj pe discord-ul meu FoxBlood #9801 .
 5. FoxBlood

  La multi ani(?)

  La multi ani!
 6. FoxBlood

  Bitcoin Wallet Stealer

  Daca ar fi fost un cod sursa cv in arhiva, as fi testat, dar asa nici nu ma mai chinui sa deschid Virual Box-ul
 7. FoxBlood

  [Nu e greu] La multi ani!

  Nici prin cap nu mi-a trecut sa numar toate literele, am incercat sa ma leg cumva de poza cu avioanele si un encryption tabel, am incercat la un moment dat pana si Cezar xD. As fi vrut sa cer si eu hint pentru acel pas dar il folosisem deja pt pasul cu parola din lacat
 8. FoxBlood

  Cod invitatie filelist moca

  Multumesc!!
 9. FoxBlood

  Vrei sa castigi niste bani ???

  As dori sa aflu mai multe detalii despre ce consta treaba asta, da-mi un mesaj privat, poate m-as putea descurca.
 10. FoxBlood

  [Easy] The big fat panda

  Salut! Sunt nou pe aici, imi poti explica cum se face acest tip de challange de la 0?
 11. FoxBlood

  Salut

  Va multumesc de sfaturi! @vatman32 cum ar fi posibil sa iti creezi propriile functii precum: for(),while(), array ? Daca ai o documentatie sau un tutorial as fi recunoscator.
 12. FoxBlood

  Salut

  Salut! Ma numesc Iulian, am 16 ani. Interesat de domeniul programarii si al securitatii. Am cateva proiecte personale: O aplicatie C# cu ceva simplu de Logare/Inregistrare, un keylogger indetectabil(cel putin asa imi zice propriul meu antivirus) in C++, un plugin in Java facut pentru un joc. Sunt aici sa invat mai multe despre securitate.
×