Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/20/20 in all areas

  1. @KevCARE AU CASE DE PARIURI ? EFECTIV EI DETIN, APAR PE O HARTIE CA MANAGERI/ADMINISTRATORI/DIRECTORI ? Sunt foarte curios in privinta asta. Eu 1 sa am asa prieteni, nu cred ca as mai avea timp sa stau pe forumul asta :). Lasand la o parte alte lucruri ... oh @Nytro da. Liga a 3-a in Romania e cea mai profitabila daca ai un insider. Am avut un postas in bloc care era antrenor la o echipa de liga a 3a. Printre altele :)). Si dupa 2 - 3 vodcute in fata blocului cam stiai a doua zi daca o sa fie un rosu / egal / joaca cu rezerve /etc. Revenind. Zilnic undeva in jurul orei 10:00 AM Ro o sa postez ce primesc eu ca fiind ponturi mai ( de Doamne-ajuta ) bune. Nu zic ca e de mers pe ele, dar puteti sa va faceti o idee. Si totodata o sa spun ce si cat am pariat eu. Daca mai sunt si altii care vor sa impartaseasca ponturi ca cele de mai sus ( de Doamne-AJUTA ) ar fi foarte frumos.
    3 points
  2. Eu cred ca nu se va rezolva. Cei inteligenti vor fi lapidati. Iar in viitor va dainui o religie stiintifica impletita cu superstitie. Se vor forma caste, iar masa de manevra se va bucura de junk food, distractii puerile, pornografie si filme violente.
    2 points
  3. Salut, mai sunt valabile initatiile?
    1 point
  4. partea din tine care inca isi doreste sa ii salveze... de speranta aia ma agat si eu si multi altii. imi spuneau ca sunt visator si idealist, dar consider ca speranta aia ne face umani si ne tine departe de prostii. pescareala si nasoale oricine poate oferi. de preferat doar sa iti folosesti resursele in directia care merita, sa nu ajungi la concluzia ca ai pierdut timp degaba.
    1 point
  5. Mai vad ocazional pe Facebook mesaje de la persoane (pe care le cunosc personal) care nu considera Covid-19 cine stie ce problema. Si mai posteaza cate o mizerie pe care o gasesc pe Facebook. Ce au in comun aceste persoane? Sunt de la tara. Ma duce cu gandul la lipsa de educatie si coeficient de inteligenta mai mic decat media (adica sunt niste prosti, dar am vrut sa ma exprim academic) dar si la faptul ca in mediul rural nu au fost atat de multe cazuri deoarece interactiunea e mai mica si cum ei "nu au vazut" cu ochii lor, nu cred. Pe de-o parte ii inteleg, sursele lor de informare nu sunt tocmai niste experti in domeniu, dar sunt sigur ca si daca l-ar asculta pe Florin Salam ar crede in virus (fratele sau a murit de Covid). O parte din mine vrea sa ii aduca pe calea cea buna, dar celalta parte imi zice ca Darwin are dreptate si ca problema se rezolva de la sine.
    1 point
  6. Vara asta au fost cateva turnee de tenis exhibition organizate pe regiuni. Turneele din Australia respectiv Franta, aveau un delay sesizabil fata de momentul in care 2 bookmakeri de pe piata de la noi isi actualizau statsicile pe site. Practic aveai avantaj de 1 punct in fata lor. Personal, pana sa dau de chestia asta credeam ca sunt super rare momentele astea dar aparent nu. Campionatul de volei de plaja organizat in br, etapa trecuta la fel, exista un delay de 1 pct intre streamul de pe siteul lor oficial si stats de la bookmakeri, iar in cazul asta se putea profita plasand pariuri pe prima echipa ce va ajunge la 5 pct de ex, iar in cazul in care nu se intampla asta puteai da cashout lejer. De asemenea, la dota2 exista un delay de minim 6 minute intre game time si streamul de pe twitch. Sunt anumite site-uri ce iti preiau informatia din api ul jocului cred, si poti vedea in timp real diferenta de networth si cate killuri sunt facute, iar folosidu te de asta uneori ai timp sa plasezi biletul inainte de un swing mare de networth. Site ul despre care vorbesc are cred aceiasi sursa ca bookmakeri, dar uneori dureaza mai mult pana ei actualizeaza cota. In cazul asta e mai mult de speculat si nu e un safe bet ca in cazurile de mai sus. Dupa ce am prins treaba cu tenisul, m am apucat sa citesc despre treburi de genu' si am ajuns la ideea de courside betting care iar mi se pare realizabila, deoarece bookmakeri de pe la noi inca te lasa sa pariezi pe punctul in curs. Momentan nu am avut ocazia sa testez personal. Pandemia a afectat mult si zona pariurilor sportive si s a ajuns la chestii de genul : https://www.espn.com/chalk/story/_/id/29206521/gambling-table-tennis-blowing-the-matches-legit P.s daca aveti vreo idee cum putem specula mai mult situatile descriere mai sus, pm me sa stam de vorba
    1 point
  7. sunt jucator activ. dependenta apare cand joci mai mult decat iti permiti, joci continuu pentru ca esti amagit de mirajul ca te imbogatesti. cand ai de unde si joci doar de fun, castigurile vin la pachet cu distractia. am jucat si 2 lei si 200 000 lei. poti sa traiesti din asta, desi recomand sa ramana doar o pasiune, o distractie. pentru ca daca am castigat 10 miliarde azi, maine de ce nu as castiga? pai... deaia. cel mai usor e tenisul live, sporturile care implica doar 2 jucatori si neaparat live, pentru ca blaturile se fac usor in 2 si iti dai seama usor dupa forma live a jucatorului. following. un mic edit. consider ca daca ai rabdare si nu te calicesti, faci bani frumosi. eu imi scot lunar benzina si chiar si cate un concediu cand urmaresc asta. poti juca o cota de 1.50 cu 1000 lei si sa te multumesti cu atat, sau nu.
    1 point
  8. Poate sunt offtopic, dar: Am jucat la pariuri o singura data in viata. 10 lei. Si aia c-am vrut eu, asa, "ca n-aveam ce face" cum zice romanul pe langa ca il acompaniam pe un amic care, suprinzator, paria. Ma lovesc din ce in ce mai mult de persoane care pariaza zilnic si, surprinzator, majoritatea discutiilor lor implica subiectul asta. Si nu vorbesc doar de saraci, sunt si oameni cu bani care joaca. Am I missing something sau asa functioneaza dependenta? Sau sa-mi schimb eu prietenii si persoanele de care ma lovesc in societate? No hate/flame.
    1 point
  9. din cauza ca unul dintre cei care am invitat nu a respecat regulile voi inchide supapa. mi-au mai ramas 120 de invitatii care vor ramane acolo. v-am rugat sa nu abuzati.
    1 point
×
×
  • Create New...