Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/02/20 in all areas

  1. 1. 2. 3. Esti mai prost decat prevede legea 4. Se aplica "nu te pune cu mintea prostului ca e odihnita" 5. Multam pentru un ras sanatos
    2 points
  2. Multumesc frumos pentru sfat, Nytro! Din fericire, nu se pune problema de bani, insa as vrea sa urmez o facultate in afara si consider ca un internship pe perioada verii mi-ar spori sansele considerabil la facultatile la care aspir. Imi place sa programez si nu vad asta ca pe o munca in timpul verii. Plus, as capata multa experienta, nu neaparat intre ale IT-ului. Multumesc frumos oricum pentru tot!
    1 point
  3. Am creat acest virus și l-am eliberat pe glob. Am creat aceast virus contra cost pentru o organizație utilizand mai multe secvențe genetice preluate de la alti viruși. Din Martie 2020 trimit acest email prin tor către diverse agenții : FBI, CIA, Interpol, Europol, etc., și nici un răspuns. Nu este o gluma, chiar am vrut sa văd dacă se interesează cineva, dacă e pe bune treaba asta cu virusul și dacă este vreo ancheta. Se pare ca nu se interesează nimeni și nu exista nici o ancheta privind aceasta pandemie.
    1 point
  4. 1. Deschizi Intenet Explorer 2. Intrii pe www.google.com 3. scrii in bara de cautare "google" 4. Intrii pe primul rezultat: google.com 5. cauti "sony cybershot as webcam tutorial" https://www.google.com/search?hl=&site=&q=sony+cybershot+as+webcam
    1 point
  5. 1 point
  6. Din cate inteleg, are nevoie de ceva automatizat. Sa introduca numarul de etaje si, in baza unor setari stabilite (distanta intre placile orizontale, intre stalpi, grosimi, etc) sa i se genereze schita 2D cu cotele si vedere 3D + necesarul de materiale. Ce ii oferiti voi cu Fushion si Autocad nu ii e de folos; el are nevoie sa introduca parametrii, genereaza pdf si trimite clientului care comanda schela de la el.
    1 point
×
×
  • Create New...