Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/03/21 in all areas

  1. N-ai ce sa predai in romania frate. Poate cursuri de manele si de spart seminte. E un popor prefutut pe cale de disparitie. Salbaticii astia au o vasta experienta in mancatorie, praduiala si jeg. Cea mai buna decizie pe care o poti lua in cazul in care te vezi neimplinit e sa pleci de acolo. Majoritatea celor care cauta sa lucreze in IT sunt cu sprancenele ridicate pentru ca au auzit ei ca se castiga bine. Nu stiu cum te astepti sa plateasca aborigenii cursuri cand se uita sa instaleze software cracked cand cumparat costa 5 usd. Poate ajungi si la puscarie pentru fonduri. Doar e romania
    1 point
  2. Salut. Pune si link-ul daca e public si vedem care e problema.
    1 point
  3. am vrut sa fac o cultura de gojii, eram asociat cu un baiat de la tara care avea cunostiintele necesare, se putea implica 100% la modul ca statea acolo si pazea si ingrijiea etc, doar ca nu avea bani, iar eu la vremea aia faceam bani de nu stiam ce sa fac cu ei. terenuri se gaseau la marele greu, eu fiind din constanta, vroiam tot prin zona sa reusesc cu proiectul tocmai pentru a ma implica activ si nu doar sa fiu omul cu banii. principala problema era solul si cred ca inca este pentru diversele culturi, pe langa faptul ca nu e prea roditor, clima nu imi permitea sa creez o cultura 100% bio, iar sa folosesc chimicale nu am fost de acord si nu voi fi niciodata. cate terenuri am vazut si cate probe au fost luate, daca ma hotaram sa cumpar macar 1, ieseam mai bine la bani decat sa chem om sa ia probe de sol de fiecare data :)). multe terenuri sunt si acum dopate cu chimicale ca sa dea bine la cumparatori si sunt multe scheme facute chiar cu astia de iti certifica solul/cultura ca fiind bio. deaia pe la mare o sa vezi floarea soarelui si rapita la marele greu. asociatul insista ca la munte putem face treaba buna si incepea sa imi surada ideea ca intervenea si diversitatea, pe langa, puteam pune si fructe de padure - cu care ai succes inevitabil - doar ca intr un final a preferat sa plece ca sudor in belgia. pentru mine a urmat o perioada naspa, m am bagat in cacaturi cu oameni de cacat si a trebuit sa platesc pentru greseli copilaresti. doamna care ma asigura cu proiectul ca va ajunge mai sus in teancul cu proiecte facea asta de ceva timp, era o caracatita psd ista probabil, nu m a interesat atunci, iar pentru 44k, 2k partea ei era un nimic. m am ferit de firme de consultanta pentru ca nu se justificau costurile, iar un proiect bun poti sa iti faci si singur daca ai timp si stii despre domeniul in care vrei sa activezi. toata documentatia este publica, tu trebuie doar sa te apuci de scris... la greu! am auzit si de controale si de evaziuni mana in mana cu controalele, in romania cam orice e posibil.. daca te pricepi in domeniu, sfatul meu e sa faci singur. repet, cam orice proiect in it este ff bine vazut, creearea de locuri de munca primeaza, productia.. nu mi vin altele in cap.
    1 point
  4. offtopic: nu sunt de acord si nu suport ideea de "scoala de IT" - invatam toti barmanii si ospatarii sa stea la calculator mai era o vorba "cand nu esti bun in ceea ce faci, te apuci sa-i inveti pe altii"
    1 point
×
×
  • Create New...