Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/10/21 in all areas

  1. Patternul e prioritate mai mica decat pinul. Daca ti-ai uitat patternul il poti reseta folosind pinul, nu?! Sau cu ce pin ai facut bypass?
    2 points
  2. Esti camatar? Il cumpar cash, un system requirements pentru SSD+HDD PS: lasa dobanda, deja ai smuls din el PS2: 0.0078 BTC ultimul pret (pierdut garantie) nici refurbished
    1 point
  3. Dude, step 1: incarcat telefon & turn on step 2: introdus clasicul PIN 0000 stept: 3. ajung pattern, glisat (fara sa introduc pattern-ul) sa observ nivelul bateriei si, lanterana si ce bijuterii mai sun in header, dupa ce am "deglisat" intru direct in menu, fara a introduce pattern-ul Lamuriti?
    1 point
  4. Cred ca se refera ca a bagat pinul la cartela.. Am patit si eu mai de mult la fel. Am impresia ca uneori e un pic delay de cand aprinzi telefonul pana intra protectia (pattern, amprenta, etc).
    1 point
  5. telefon android alimentat prin panou solar si amplasat undeva in nowhere in camp pe un stalp sau copac sau ingropat in ceva etans la baza si antena sus. Sim lyca, neo, etc., incarcat de la un automat cu cash sau btc. De preferat dual sim pt orice event. Pe android pui TeamViewer si terminal full access plus xampp, lampp, nginx etc., si un self killer. inchizi localizarea gps sau o pui fake rutezi domeniul pe urma si gata. Iti va trebui reboot la tel la cateva zile deoarece se va bloca intepeni din cand in cand si va vace si condens de la variatile termice sper sa gasesti solutii aici, eu am patit-o cu un 8 edge care are senzor de "moisture detected" si blocheaza tot. ecran inchis pentru baterie lunga etc...eu l-am avut intr-o cutie ecranata cu folie Al si i-am tras fir de la antena afara. p.s nu-ti uita agenda pe tel :)
    1 point
  6. Nu se poate. Datele trebuie pastrate undeva. Server, laptop, hartie, memoria omului, note muzicale sau orice alta metoda, dar un mediu de stocare e necesar. Cred ca te gandesti la acea descentralizare care presupune ca datele nu sunt pe un server, sunt insa pe mai multe "servere". Si nu cred ca vrea cineva ca datele lui sa ajunga la Gigel pe laptop (e.g. Tor exit nodes). Apoi, desi in teorie asta se poate face, sa zici ca fiecare user detine o bucata de informatie inutila de una singura, ce se intampla daca isi inchide laptop-ul? Datele trebuie duplicate si trebuie sa existe un mecanism care sa asigure ca doar un user "logat" le poate accesa. Solutia exista: crypto(grafie pentru saracii care se gandesc la monedele vietii). Dar nu ai nimic de castigat daca datele cryptate se afla la un Gigel si cred ca preferi sa fie pe un server cu o infrastructura de retea puternica si stabila, nu pe un HDD plin de porn.
    1 point
×
×
  • Create New...