Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/26/21 in all areas

  1. BeerCamp, dupa saispe beri ne punem fetele pwned pe toate site-urile lu` sosoaca, dedeu si cine ne mai trece prin cap ...
    2 points
  2. Am putea inchiria un bar ceva, cu TV, facem stream de acolo si bem.
    2 points
  3. Prostule, de ce continui în aceeaşi notă, total pe lângă subiect? Nu mi-ai explicat nimic și nici nu este ceva de explicat. În loc să-ți pierzi timpul cu căcaturi, ai putea să faci ceva util. După singurul tău neuron care se mai zbate pe acolo, herniat și ăla, care este legătura dintre site-ul respectiv de găzduire, documentul pe care l-am încărcat acolo și căcatul regurgitat de tine aici?
    2 points
  4. Ai gust normal sau ai alte gusturi fata de cele obisnuite? Acum cateva luni cand am avut covid, simteam ca mancam pamant in loc de carne si nu aveam deloc pofta de mancare. Am prins covid la mare cand toata faleza din Mamaia era fara masca. Nu tu restrictii, nu nimic. Cateva simptome din ce am avut: fara gust si miros pentru cam o saptamana senzatie de lehamite tuse persistenta oboseala imediat dupa orice fel de exercitiu fizic (scos rufe, spalat vase) Cu restrictiile de acum, o sa crestem in continuare numarul de infectati cu persoane in varsta pentru ca nu au nici un fel de restrictie in biserica. Daca tot suntem o tara BOR si nu una laica (cum ar trebui), de ce nu avem un proiect de lege ca oamenii sa aleaga sa transfere taxa din salariu/pensie pentru asigurarea medicala catre biserica? Asa macar contribuie toti care vor la catredrala vietii / wonder sa tina 200 de ani si sa ne scape de covid.
    2 points
  5. romanian covid team
    1 point
  6. Usoara durere de cap; Persista senzatia ca am o punga-n gat; Ragusit, nu pot sa vorbesc; Tuse seaca; Dor mai mult si mai bine, chiar ma trezesc odihnit; Am gust, pofta de mancare, nu am miros; Saturatia de oxigen 98-99, tensiune obisnuita, febra nu am avut deloc pana acum Stare generala ~ 90% din cum sunt de obicei. Daca scap doar cu atat, am avut mega bafta... aflu de alte cunostinte ce au facut forme nasoale, dar tot asa, vaccinate la o distanta > 4-5 luni, se pare ca-si pierde foarte mult din eficacitate vaccinul, din pacate. Am o presimtire ca va trebui sa ne intepam la cateva luni cu upgrade pentru noile tulpini. Tot astept oficial sa recunoasca tulpina Ro si ce mutatii a suferit, va fi foarte interesant de aflat si de ce au tinut ascuns asta punand in pericol vietile oamenilor, inclusiv pe a mea.
    1 point
  7. DefCamp 2021 will move fully ONLINE https://def.camp/defcamp-2021-will-move-fully-online/
    0 points
×
×
  • Create New...