Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/24/15 in all areas

  1. Eu folosesc Windows 10 de cateva luni buni ca sistem principal. Tinand cont ca e Technical Preview, am mai intalnit buguri. Are un design foarte reusit, parerea mea. Au combinat Windows 7 cu Windows 8 pentru cei care au boala pe Metro Style. Cu toate ca cica Windows 10 e conceput de la 0, nu pot sa zic ca am observat imbunatatiri la performanta. Per total, il consider o versiune reusita.
    1 point
  2. Deja bate?i câmpii. Aici e vorba strict de trolii care folosesc nejustificat acele butoane ?i fac abuzuri.
    1 point
  3. De ce sa fie scos doar dislike-ul? Eu nu vad oricum scopul like-urilor sau dislike-urilor.
    1 point
  4. Propun sa fie scoasa functia...apar conflicte inutile.
    1 point
  5. Pot da Like insa nu si Dislike.
    1 point
  6. De obicei se aplica "fair usage policy". Adica pentru fiecare plan ei seteaza un anumit threshold care ii alerteaza cand cineva atinge acele limite in mod frecvent (bineinteles ca nu sunt facute publice). De exemplu la back-end la Adobe unde am un cont de administrator am optiuni sa setez sa ma alerteze, limiteze, etc. cand unul din utilizatori atinge 80% din cat consider eu, etc. Cand atingi acele limite ei vor arunca o privire sa vada cu ce te ocupi: daca e o afacere, iti vor propune sa faci upgrade, sa te ajute cu business-ul, etc. Daca nu e cazul atunci iti vor spune in termeni foarte frumosi ca ori platesti mai mult pentru un upgrade ori iti pune limita si throttle. La fel cum au companiile de telefonie mobila: unde au abonamente "nelimitate". Daca citesti scrisul mic de obicei iti zic ca "fair usage" inseamna la ei 3000 minute lunare ori 5000 minute lunare iar apoi vor revizui si decide cum sa procedeze cand atingi limita. Ca si orice contract, asigura-te ca ai citit si inteles tot inainte sa semnezi. Mai ales daca ii prinzi ca nu se tin ei de contract poti scoate despagubiri frumoase sa iti inchida gura Hostgator e expirat.. a fost ceva, candva, acum e prastie... Referitor la GoDaddy uite aici "Legal Agreement-ul" lor: https://uk.godaddy.com/agreements/showdoc.aspx?pageid=HOSTING_SA Ca sa nu citesti tot, dai search in pagina la cuvantul unlimited si vei vedea ce inteleg ei prin asta.
    0 points
  7. Nu sunt eu mare nu stiu ce dar nu inteleg de ce sa dai dislike pana si atunci cand saluti pe cineva la categoria unde se prezinta. Nu vreau like-uri sau dislike-uri degeaba...vreau cand merit dar Aerosol asta am impresia sa sufera de tulburari psihice http://m.imgur.com/jamow0G.jpg si mai sunt aiurea dislike-uri de la el doar asa ca nu are ce face cu butonul ala.
    -1 points
  8. -1 points
  9. rstforum 11.000 origin.con fresh - Pastebin.com
    -1 points
×
×
  • Create New...