Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/10/20 in all areas

  1. Instinctele primare (lacomia, agresivitatea, invidia, etc.) stau la baza fundamentelor lumii in care traim si asa sunt de peste 2000 de ani. Aceste fundamente fac ca o parte din oameni sa nu fie educati iar altii sa profite. Au existat incercari de a schimba aceste "legi" nescrise ce stau la baza omenirii de azi si toate au dat gres, deoarece "cei mai puternici" castiga iar cei mai puternici sau mai inteligenti ori ambele isi insusesc meritele pe urma. Este o lupta dura iar cei corecti nu vor castiga niciodata. Este la fel ca si legea junglei in final. Chiar si animalele tinute in cusca au momente cand se bucura deci putem gasi bucurie si acolo unde este greu, deci nu merita ca aceasta lume sa fie stearsa si recladita de la zero. Animalele tinute in cusca si indoctrinate / inraite pot fi aduse spre calea ce buna printr-un efort colectiv si printr-o lupta comuna. Nu este inca pierdut totul.
    1 point
  2. Nu poti spune ca toti isi merita soarta pentru ca la majoritatea prostia si necredinta vine din lipsa de educatie, nu neaparat din rea intentie. Sunt si cretini, ca cel din video pus de mine, care instiga fiind rau intentionati sau care au interese ascunse (teoria lu Mariciu ca ala vrea sa-si vanda balariile), dar marea majoritate a celor care nu cred o fac din lipsa de educatie, iar educatia nu e ceva ce putem alege intotdeauna. Adica, cu alte cuvinte, sunt prosti fara vina lor, motiv pentru care trebuie ajutati, nu pusi la zid, lasati pe mana lui Darwin.
    1 point
  3. https://m.adevarul.ro/locale/craiova/scandal-imens-spitalul-urgenta-craiova-ne-ati-bagat-mama-sac-ziceti-covid-nemernicilor-1_5f0693855163ec4271cc2be1/index.html?fbclid=IwAR16LhtjGGS4L1SyYi082lxDoGN8m-WKfu_iv0sOJYjZWKbqhIuLxhhZ6tY
    1 point
×
×
  • Create New...