Jump to content

RFR

Active Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RFR

  1. useless all vulnerabilities have been closed in latest releases of Refox XII.
  2. DE UNDE au vanzatorii de pe olx, publi, etc multi vreo 10 vanzatori am numarat in cateva minute.... LICENTE retail windows 10 RETAIL la 20-30 de lei? exista ceva kg sau o modalitate de generare a lor? care este sursa?
  3. puterea de calcul este enorma pt. acest modest QC. nu este limitat in timp ca cel clasic al carui "stare" poate fi 0 sau 1, nu ambele simultan....dar QC (qubit ) poate avea si 0 si 1 in acelasi timp, dar pot fi simultan mult mai multe stari... https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_computing sunt multe diferente f greu de inteles de omul comun, pt. ca tin de domeniul complex al MQ greu de inteles de mintea noastra care gandeste liniar si pe principiul cauza urmata de efect... dar in lumea Q toate acestea sunt expirate....☺️ QC + Blockchain + FR ( fusion reactor ) sunt viitorul omenirii !
  4. nu stiu cine se risca pt. low budget $, no offense, se incalca vreo 100x de legi pt maruntis.
  5. versiune offline exista?
  6. deci cand e jos si toti zic ca crapa si se duce dracului Bitcoin-ul ( sau alte monede ) cumparati, stati un timp si nu faceti nimica si cand creste vindeti, sunt convins ca cacatii de pe Wall Street sau Mafia asa fac, schema se repeta 6 mii - 9 mii deja e de 2 ori anul acesta, daca nu ma insel... dar daca sunteti curiosi verificati informatiile sunt foarte clare.... si nu luati de bun tot ce se scrie ca multe sunt vrajeli ieftine, zvonuri si interese de tot felul, https://coinmarketcap.com/
  7. some weeks a go bitcoin was around 6k now is around 9k so anyone invest one has a + 3k doing nothing isn't it? so anyone with brain that seen how to make $ can make them easy without need go working for others. No scam from Bitcoin, only scam are people that speculate this market and cheat others by clamming unlimited profit from nothing.
  8. la preturile actuale e piedere curata
  9. criptarea AES e buna si sigura atat timp cat cheia AES nu se poate extrage.
  10. pe scurt la preturile actuale investitia si activitatea de minat nu este rentabila, exemplu cumperi fara PCR rigul la zicem 15.000 RON un jaf de combinatie, in cate luni iti scoti investitia??? 15 luni???? WTF???
  11. la preturile actuale e paguba totala 2500$ aparatu' si iti scoti investitia in 12 luni sau mai mult. game over, doar pe bursa se fac banii, vezi cumperi cu 6k bitcoin si ii vinzi cu 11k cand ajunge acolo. s-a mai intamplat si cred ca se intampla din nou, dar nu avem de unde sa stim ce o fi.
  12. http://www38.zippyshare.com/v/OPqzAyH9/file.html done for those that NOT want use mkbus and need old multikey but working in win 10 x64 with test mode ON and latest 7.60 LDK drivers.
  13. http://www74.zippyshare.com/v/rQEs5tav/file.html new recompiled to serve persons here asking it. support win 10 x64 with test mode ON and latest LDK drivers 7.60.
  14. de exemplu: 6~placi video XFX RX580 - 8GB Black Editon - 6 buc/rig 1~placa de baza GIGABYTE GA-H110-D3A 1~4 GB DDR4 2~ surse 750 W 1~Procesor Intel Skylake, Pentium Dual-Core G4400 3.30GHz ~risere val estimata ~ 5300 $ = 16000 RON la cursul actual in cat timp imi scot investitia? este o investitie buna? ETH $733.22
  15. da google si vezi daca e adevarat ce se zice pe aici...
  16. investitile in asa ceva nu-s pt. oricine, trebuie sa ai cate ceva in cap si ceva si prin buzunare.
  17. google it before buy, is my advice for all want start this gold rush.
  18. nimeni nu poate sa-l opreasca. e bine ca a facut acel tutorial de cacat , barem stim ce vor.....
  19. Minhook e bun, dar are bug-uri pt. .NET hooking. la exit da crash in anumite conditii, dar 99% e ok.
  20. crc check VFP9 dll, no longer possible patch them to load hook, need find other ways to load.
  21. http://www3.zippyshare.com/v/lKEr9iR1/file.html Mkbus 0.18.2.6 este un driver folosit la emularea cheilor hasp / hardlock si super pro. Cine este interesat poate sa dea un PM.
×
×
  • Create New...