Jump to content

Isildur

Active Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Isildur

  1. Folosesc Ubuntu 9.04 de 3 saptamani si nu am nici cea mai mica intentie sa revin la Windows. Am tot ce-mi trebuie pe Linux, si ce n-am rulez cu wine si merge perfect. Jocuri nu joc. E perfect. Iubesc Linux, si nu cred ca ma voi intoarce niciodata la mizeria de Windows.
  2. Cine vrea skin-ul de Wordpress il poate descarca de aici: http://www.raizen.ro/wp-content/uploads/WpKing_Icodex.RO.rar Totusi va recomand sa nu o descarcati inca, deoarece mai vreau sa adaug ceva mititel dar important.
  3. Urasc Opera si IE. Folosesc doar Firefox, insa cand mauit la episoade Anime folosesc Chrome ca-i mai rapid.
  4. Foarte misto. Acuma il descarc. Good Job.
  5. Interesant. Dar ai spus ca la sfârsitul lui 2007, Romania ocupa primul loc în Europa ºi locul trei la nivel mondial. Atunci cine sunt pe locul intai si doi la nivel mondial ?
  6. oare o sa se kinuie careva? acum cu siguranta DA Nu vreau sa ma bag ca musca-n lapte, dar ar trebui sa ne vedem fiecare de treaba si comunitatea sa. Ei sa posteze cat Warez vor pe forumul lor. Aici pe RST ar conta mai mult calitatea decat cantiatea. Insa, din pacate, vad ca, treptat, se pierde si aici....
  7. Daca fisierul este downloadat nu conteaza de cand e uploadat.
  8. Dead Links. Nici macar nu cer reupload.
  9. Good Job Codex. Foarte misto. . Fi si tu niste tutoriale, sa invatatm si noi.
  10. ce program ai folosit ? Asta ma intreb si eu. Eu am incercat cu photoshop la zoom 1600% si niste combinatiiii de butoane. Am gasit diferentele dar nu pot sa le colorez asa. Cred ca ai folosit un soft special. Ne poti spune care ?
  11. De unde stii ca va fi un "urmatorul" ? Poate ca baietii de la MT si-au securizat website-ul. PS: Eu nu sunt de partea nimanui, deci nu ma injura..
  12. Isildur

    klauss

    Imi pare sincer rau pentru tot ce ti s-a intamplat. Pana acum cred ca ai avut o VDC. Intreaba orice, si in masura in care putem iti vom raspunde. Bun venit.
  13. Foarte interesant. Ai ceva imaginatie si talent. Daca mai ai mai posteaza please
  14. Aleluia. Chiar functioneaza metoda ta. Mersi mult esti cel mai tare
  15. Ce oameni buni de aruncat WC....
  16. Eu folosesc moey4banners.com, un serviciu intersant. La inregistrare primesti 10$, si apoi, indiferent de trafic vizitatori, etc primesti 5$ pe luna, atata timp cat tii cate un banner pe 3 pagini diferite. Pretty cool, huh ?
  17. Hmm, eu nu inteleg un lucru. De ce pirateaza francezii asa mult, in timp ce nivelul de trai de la ei este cu mult mai ridicat decat la noi. Eu nu pot sa-mi cumpar nimic original, dar ei pot...deci francezii sunt lacomi.
  18. aiai pentru siteuri flash, daca ai obsrvat el zicea de siteuri normle Eu dau clcik dreapta pe pagina "Save Page As", si o pun pe Desktop, unde apare pagina, un folder cu rstcenter.com_files, unde pune si javascript, imagini si css. Si nu trebuie sa iau imagine cu imagine....
  19. The Game feat Lil' Wayne - My Life
  20. Isildur

    Usefull Links

    Free 14-Day Trial Ma dispera!!!
  21. Baietii astia sunt in ca**t pana la gat si nu stiu cum sa faca sa se afunde de tot.
×
×
  • Create New...