Jump to content

theeternalwanderer

Active Members
  • Posts

    323
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

theeternalwanderer last won the day on December 5 2017

theeternalwanderer had the most liked content!

About theeternalwanderer

  • Birthday 01/01/1980

Recent Profile Visitors

4309 profile views

theeternalwanderer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

135

Reputation

  1. Salut, ma poti ajuta te rog si pe mn cu cartile lu' Alex David? Da-mi sms pe nr 0785370428 si ma revansez fata de tn

  2. Trece traficul prin Burp si vezi exact ce requesturi se fac - daca dupa verificarea initiala nu primesti un token unic care trebuie inclus in urmatoarele requesturi atunci exista posibilitatea sa eviti validarea cu totul. In caz contrar ai spus ca requestul initial de verificare nu se schimba deci trebuie doar sa faci acelasi request si sa extragi tokenul unic care sa fie inclus in celelalte requesturi. Solutia ghetoo pentru mine ar fi sa folosesc cURL ca sa produc requesturile necesare, grep/cut/awk/sed ca sa extrag token-ul si cURL din nou ca sa cer datele pe care le vroiam in primul rand. Le bagi intr-un script Bash si ai terminat. Mai detaliat de atat nu pot sa fiu fara sa vad toate requesturile si raspunsurile care vin/pleaca din browserul tau.
  3. lol, let's plaster the interwebs with garbage for an easy click
  4. Arata interesant, dar este alt stil de joc
  5. Recent am descoperit Mindnight - un joc in care trebuie sa discuti cu ceilalti participanti ca sa identifici hackeri/agenti si sa securizezi sau sa compromiti noduri. Momentan este gratuit pe Steam - http://mindnightgame.com/index.html
  6. Ai aici cateva resurse: OSI Model - https://en.wikipedia.org/wiki/OSI_model Port - https://en.wikipedia.org/wiki/Port_(computer_networking) Top 10 vulnerabilitati web (OWASP) - https://www.owasp.org/images/7/72/OWASP_Top_10-2017_(en).pdf.pdf Let's build a web server - https://ruslanspivak.com/lsbaws-part1/ Ultimul link, desi discuta cum sa construiesti un web server de la 0, ar trebui sa fie folositor in a intelege cum functioneaza unul. Spor!
  7. @Ossian nu exista un exploit pentru port 80, exista exploituri pentru un serviciul care este disponibil pe portul 80 - este o diferenta. In topicul anterior ti s-a recomandat si ti s-au dat link-uri spre materiale care iti explica ce este un port - citeste-le. Iti este greu sa intelegi de ce intrebarea ta este aberanta pentru ca nu ai in bagajul de cunostinte un numar de concepte de baza. Afla ce este si cum este folosit un port, afla ce este si cum functioneaza un server web (e.g. IIS, Apache, Nginx), afla ce este HTTP(S), afla care sunt vulnerabilitatile cele mai comune in sfera aplicatiilor web (OWASP top 10). Ai aici o lista de subiecte din care se da examenul CPSA (entry-level) la CREST - https://www.crest-approved.org/wp-content/uploads/crest-crt-cpsa-technical-syllabus-2.0.pdf. Vezi ce subiecte te intereseaza si incearca sa le intelegi. Inca o chestie, daca sistemul pe care tu il impungi cu exploituri nu iti apartine, sau nu ai primit autorizatie de la proprietar sau o persoana cu autoritatea necesara, atunci esti in afara legii. @dancezar "Ca sa reduci suprafata de atac trebuie sa verifici ce versiune de software este folosita" ai o idee gresita despre ce inseamna suprafata de atac. Spor!
  8. In caz ca vrei sa te asiguri ca aspectul amoros al vietilor voastre este in concordanta cu cel social, recomand:
  9. Echivalentul la a te scarpina la calcai cu degetele de la acelasi picior. WTF? Daca tot iti iei un SSD pune-l pe laptop si foloseste HDD-ul vechi ca memorie externa. Depinde de ce laptop ai dar s-ar putea ca garantia sa nu fie afectata daca schimbi HDD-ul. Sau ai putea sa-l duci la un service autorizat de ei. O alta alternativa ar fi sa vezi daca ai porturi mSATA pe laptop si sa iti iei un SSD mSATA. Atunci ai putea sa rulezi sistemul de operare de pe SSD si sa folosesti hardul vechi pentru stocare.
  10. Nu stiu ce clasifici ca fiind citibila? Lectura usoara de seara nu este. CISSP este o certificare si (ISC)2 pun la dispozitie un 'study guide'. In general CISSP este o certificare entry-level sa zicem pentru functii de securitate in management - a se citi: nu intra in foarte multe detalii tehnice.
  11. Un manual de CISSP ar trebui sa-ti explice in mare cam cu ce se mananca cryptografia.
  12. Spuse el fioros in timp ce incerca sa sparga contul fostei sotii. Ti-as atrage atentia ca ce incerci sa faci este ilegal, dar am impresia ca nu este teritoriu necunoscut pentru tine - nu-i asa, Stefan? In alta ordine de idei, a observat cineva ce orientare homosexuala au injuraturile in Romana?
  13. Recent am testat o aplicatie web si am intalnit urmatoarea situatie: doi parametri pe care ii puteam controla erau inclusi intr-un 'href' parametrii respectivi aveau o lungime maxima destul de restrictiva, sa zicem 15 caractere orice continea semnul mai mic (<, inclusiv variante Unicode gen full-length angle bracket) urmat de o litera iti termina sesiunea caracterele speciale nu erau filtrate si nu se folosea HTML-encoding cand valorile respective erau folosite Cam asa arata codul HTML: <a href="https://mataigrasa.com/?param1=XXX&param2=YYY&someotherparamsgohere=whateverman">TROLOL</a> Am folosit urmatoarele valori: param1="onclick='/* param2=*/alert(9)'x=" Atunci codul HTML devine: <a href="https://mataigrasa.com/?param1="onclick='/*&param2=*/alert(9)'x="YYY&someotherparamsgohere=whateverman">TROLOL</a> Param1 inchide atributul 'href' si defineste un 'onclick' in care incep un comment (/*). Param 2 inchide comentul (*/) si introduce codul JS care va fi executat de eventul 'onclick'. Comentariul este folosit ca sa scoata '&param2=' din ecuatie si sa permita concatenarea codului JS. Alte idei/recomandari/sugestii sunt bine venite.
      • 3
      • Upvote
×
×
  • Create New...