Jump to content

Pintilei

Active Members
 • Posts

  160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Pintilei last won the day on May 22 2016

Pintilei had the most liked content!

Reputation

103 Excellent

About Pintilei

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  PHP, JAVASCRIPT

Converted

 • Location
  undefined
 • Interests
  Web dev
 • Occupation
  Student

Recent Profile Visitors

3684 profile views
 1. Safemoon mi-a adus si mie un profit frumusel, pacat ca nu am scos cand a fost ATH. Totusi, cu 150$ am scos in jur de 1200$. Ca si slippage am folosit 12% iar pentru a vinde din TrustWallet: - transformat Safemoon in Smartchain BNB prin PancakeSwap - Swapped Smartchain BNB in Binance BNB (in Trustwallet) - Trimis BNB in Binance (Atentie, trebuie completat si MEMO obligatoriu) - Iar pentru withdraw din Binance ai mai multe variante, eu am ales P2P trading cu trimitere pe Revolut (Sunat la BCR si nu accepta venituri din Crypto, posibil ca alte banci sa accepte).
 2. Godaddy.com - Mi-am luat cateva domenii de la ei si ai datele publice (cel putin pentru .info si .com). Trebuie sa platesti in plus pentru privacy, cel putin asa era pana acum 2-3 ani.
 3. Salut, Din punctul meu de vedere tu ar trebui sa platesti doar diferenta (42.500 * noul curs euro - aici e posibil sa-ti mai puna ei un 1-2% peste curs) + taxele notariale, nu asa ar trebui? Intreb si eu pentru ca, chiar astazi m-au sunat sa-mi spuna sa vin pentru receptia apartamentului. In antecontractul meu zice destul de clar, avansul s-a platit la cursul respectiv si punct. Diferenta se va plati al cursul actual + 1%, asta a fost o conditie impusa de ei in cazul in care scade euro. PS: Estimarea evaluatorului nu ar trebui sa afecteze pretul asupra caruia v-ati inteles.
 4. +1 Pentru ceea ce a spus @QuoVadis. Pe langa asta, daca vreti sa testati mobile apps Android/iOS recomand https://saucelabs.com/ (au o ferma de device-uri reale pe care poti sa instalezi aplicatia si sa faci debug + simulatoare de device-uri).
 5. Am reprodus-o pe High Siera (upgrade de la siera). Trist.
 6. Categorie gresita, nu ai 50 de posturi, a mai fost postat, e moka. https://github.com/instabot-py/instabot.py
 7. @Nytro Aceleasi probleme le-am intampinat si eu astazi, eu am Orange dar vorbeam, sau cel putin incercam sa vorbesc cu cineva pe Telekom.
 8. Sper ca am inteles exact ce ai nevoie: https://jsfiddle.net/csstmuzd/3/ PS: Atentie la parseInt, poate o sa ai nevoie si de float, deci foloseste Number()
 9. Salut, Dupa cum spune si titlul, vand LG Nexus 5x, 16gb. Mai multe detalii si poze cu telefonul in anuntul de mai jos: https://www.olx.ro/oferta/nexus-5x-16gb-4g-black-garantie-9-6-2018-ID8rGGj.html Telefonul se comporta impecabil. Nu accept schimburi, pretul este fix. Multumesc!
 10. Toti schimba Author Name, Theme URI si alte date din style.css dar nu schimba screenshot-ul, asa ca uneori cea mai usoara varianta e sa accesezi linkul sub forma asta: http://website.com/wp-content/themes/[theme-name]/screenshot.png https://123movies.re/wp-content/themes/assets/screenshot.png
 11. Cand iti verifici pozitia pe Google da-i search cu incognito ca altfel te minti singur. http://imgur.com/d25Mnqc
 12. Se pare ca exista un "mic" glitch in Youtube, un bug destul de idiot care adauga 1 subscriber atunci cand te abonezi si scade 2 in momentul in care da unsubscribe. In acest fel poti ajunge la un numar negativ de abonati. LE: A fost rezolvat. Counter live: https://livecounts.net/channel/pewdiepie Demonstratie live:
 13. Digitaliada este un proiect care doreste implementarea unor metode de predare in format digital in cateva scoli din Romania. Mai jos gasiti mai multe informatii despre acest proiect / concurs, poate este careva interesat. http://www.nwradu.ro/2017/01/concurs-creeaza-materiale-digitale-pentru-elevi-si-poti-castiga-echipamente-it-p/
×
×
 • Create New...