Jump to content

Pintilei

Active Members
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Pintilei last won the day on May 22 2016

Pintilei had the most liked content!

Community Reputation

101 Excellent

About Pintilei

 • Rank
  Registered user

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  PHP, JAVASCRIPT

Converted

 • Location
  undefined
 • Interests
  Web dev
 • Occupation
  Student

Recent Profile Visitors

2622 profile views
 1. +1 Pentru ceea ce a spus @QuoVadis. Pe langa asta, daca vreti sa testati mobile apps Android/iOS recomand https://saucelabs.com/ (au o ferma de device-uri reale pe care poti sa instalezi aplicatia si sa faci debug + simulatoare de device-uri).
 2. Am reprodus-o pe High Siera (upgrade de la siera). Trist.
 3. Categorie gresita, nu ai 50 de posturi, a mai fost postat, e moka. https://github.com/instabot-py/instabot.py
 4. Pintilei

  Probleme retele?

  @Nytro Aceleasi probleme le-am intampinat si eu astazi, eu am Orange dar vorbeam, sau cel putin incercam sa vorbesc cu cineva pe Telekom.
 5. Sper ca am inteles exact ce ai nevoie: https://jsfiddle.net/csstmuzd/3/ PS: Atentie la parseInt, poate o sa ai nevoie si de float, deci foloseste Number()
 6. Salut, Dupa cum spune si titlul, vand LG Nexus 5x, 16gb. Mai multe detalii si poze cu telefonul in anuntul de mai jos: https://www.olx.ro/oferta/nexus-5x-16gb-4g-black-garantie-9-6-2018-ID8rGGj.html Telefonul se comporta impecabil. Nu accept schimburi, pretul este fix. Multumesc!
 7. Toti schimba Author Name, Theme URI si alte date din style.css dar nu schimba screenshot-ul, asa ca uneori cea mai usoara varianta e sa accesezi linkul sub forma asta: http://website.com/wp-content/themes/[theme-name]/screenshot.png https://123movies.re/wp-content/themes/assets/screenshot.png
 8. Cand iti verifici pozitia pe Google da-i search cu incognito ca altfel te minti singur. http://imgur.com/d25Mnqc
 9. Se pare ca exista un "mic" glitch in Youtube, un bug destul de idiot care adauga 1 subscriber atunci cand te abonezi si scade 2 in momentul in care da unsubscribe. In acest fel poti ajunge la un numar negativ de abonati. LE: A fost rezolvat. Counter live: https://livecounts.net/channel/pewdiepie Demonstratie live:
 10. Digitaliada este un proiect care doreste implementarea unor metode de predare in format digital in cateva scoli din Romania. Mai jos gasiti mai multe informatii despre acest proiect / concurs, poate este careva interesat. http://www.nwradu.ro/2017/01/concurs-creeaza-materiale-digitale-pentru-elevi-si-poti-castiga-echipamente-it-p/
 11. Pintilei

  RST Bashed

  http://fakeupdate.net
 12. Nu am citit in detaliu ce e pe site, dar avand testimoniale false cred ca e de ajuns incat sa-ti dea de inteles: Img 1 Img 2 Img 3
 13. Se pare ca s-au schimbat id-urile din url, le poti gasi la o cautare pe google daca mai tii minte titlul topicului:
×
×
 • Create New...