Bleah Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 functioneaza daca numarul este de la digi, sa nu fie portat. eu pe un digi am activat, am incercat pe un nr de digi portat in vodafone si nu a mers. Quote
VasiliZaitev888 Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Merge perfect. Am luat si eu acum 10 minute. Primit cod pe SMS (Telekom), primit si mail de verificare. Totul OK. S-a activat instant. Quote
danykick Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Inca functioneaza aceasta metoda . Multumesc! Quote
RazvanelTM Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Nu reusesc sa ma inregistrez,la Adress* spune "Your input has no house number". Quote
Rubaka Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 19 minutes ago, RazvanelTM said: Nu reusesc sa ma inregistrez,la Adress* spune "Your input has no house number". Pune si numarul unde stai. Quote
gorilosu Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 3 hours ago, RazvanelTM said: Nu reusesc sa ma inregistrez,la Adress* spune "Your input has no house number". comic Quote
laurmarian Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 La mine a functionat fara nicio problema. Daca folositi un numar de Digi, cel mai probabil nu o sa primiti mesajul cu respectivul cod de confirmare. Incercati Telekom, Orange sau Vodafone. Eu am inregistrat un domeniu ce contine XXX. Sunt tare curios daca mi-l va dezactiva. Quote
kidink Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 A mers, am încercat prima dată cu .ro dar nu a mers, însă merge cu .com, mersii muult. Quote
amkulcsar Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 On 3/29/2016 at 10:05 PM, criss84 said: 1. Go to http://www.easyname.com 2. Register any .com domain of your choice. 3. Add to cart. 4. Go and add a 20gb hosting plan on your cart as well. 5. Redeem these 2 coupons. T26G8MPC3 & HA26GVFW5 6. Your cart total should now be $0.00 Am luat eu acu 5 min ,nu am avut chef sa traduc dar cred ca va descurcati voi mersi mult cauta te rog si pentru vps Quote
archerise Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Aveti idee daca merge instalat certificat SSL de la Comodo? Quote
kidink Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 2 minutes ago, archerise said: Aveti idee daca merge instalat certificat SSL de la Comodo? În panou au SSL Certificates, însă nu am testat încă. Quote
archerise Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 1 hour ago, kidink said: În panou au SSL Certificates, însă nu am testat încă. Tocmai ca nu am nici un buton acolo. Quote
lucyman7654 Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 3 minutes ago, archerise said: Tocmai ca nu am nici un buton acolo. ai activat contul ? Quote
archerise Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 (edited) 22 minutes ago, lucyman7654 said: ai activat contul ? Da, ma gandesc sa pun de la cloudflare. Edited April 3, 2016 by archerise Quote
adidasusx Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Multumesc domnule a mers ca pe roate. Quote
criss84 Posted April 4, 2016 Author Report Posted April 4, 2016 15 hours ago, zato said: Nu mai merge! ìnca mai merge am luat eu acu 5 min unul Quote
archerise Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 (edited) A reusit cineva sa puna ssl? Explicati-mi si mie cum ati facut. Eu am folosit cloudflare pana la urma, pentru comodo nu ma lasa. Am setat si regula din meniul lor doar ca acum imi spune ca domeniul e parcat. Buuun. Ma si indruma baietii sa intru pe easyname si sa dau show web content, dar ca sa umblu in meniul acela trebuie sa setez nameserverele lor, ceea ce ar insemna sa nu mai am treaba cu cloudflare. Solutii? Edited April 5, 2016 by archerise Quote
lucyman7654 Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 ca sa nu iti mai arate Domain Parked tre sa specifici o pagina html sau un continut, gen wordpress, etc, depinde ce vrei sa folosesti. De exemplu, mergi la Domanin - manage - web, iar acolo daca ai redirect catre www.numesite.com faci Edit si adaugi path-ul catre pagina dorita/folder. Screen path : http://prntscr.com/aocau1 Quote
archerise Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 1 hour ago, lucyman7654 said: ca sa nu iti mai arate Domain Parked tre sa specifici o pagina html sau un continut, gen wordpress, etc, depinde ce vrei sa folosesti. De exemplu, mergi la Domanin - manage - web, iar acolo daca ai redirect catre www.numesite.com faci Edit si adaugi path-ul catre pagina dorita/folder. Screen path : http://prntscr.com/aocau1 Mersi de reply, dar astept un raspuns de la cineva care a incercat sa instaleze ssl pe host. Am specificat path de la wp. Repet, sa incerce cineva sa instaleze ssl si sa revina cu reply daca e dragut. Quote
TheGameX Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 Aveti idee de ce cand accesez site-ul prin ip arata domain parked? Quote
mundy. Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 2 hours ago, TheGameX said: Aveti idee de ce cand accesez site-ul prin ip arata domain parked? Inseamna ca domeniul tau poate fi folosit.Intra in control panel ,my domains, manage - Web si pune pe Show webspace content. (la www.numedomeniu.com , nu numedomeniu.com) Quote
sergiu4995 Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 Oricum s-a sfarsit metoda s-a atins limita + s-a laudat unul ca a trimis email sa se inchida oferta. 1 Quote