Jump to content
iulik

Backlink-uri dofollow

Recommended Posts

Posted

Vand 150 backlink-uri dofollow. Backlink-urile vin de pe site-uri care au pr cuprins intre 2-6 (backlink-urile sunt permanente).

Pret 15$ plata pp / btc, iar backlink-urile le pun in maxim 2 zile.

• Upvote 2
Posted

Backlinkurile sunt din pagini sau pe homepage? da mi mai multe detalii pe pm, cu site-urile/ paginile, cate backlinkuri au pana acum, etc. 

Sau este un serviciu gen fiverr?

Posted
4 hours ago, thc.ro said:

mai e valabila oferta ?

Iti poti pune in semnatura link-ul. Este nofollow. Dar daca publici pe aici ceva tutoriale "server related", si ai activitate, iti facem link-ul follow.

Dupa ce faci ceva vechime, ai acces si la RST Market, poti publica direct o oferta comerciala.

Suna bine?:)

Posted

Sincer nu am postat pentru a obtine link, chiar sunt interesat sa cumpar backlinks bulk, dar nu am suficiente postari pentru a incepe un thread in categoria de market.
Multumesc oricum pentru reply. Am inteles ideea.

Posted
1 hour ago, thc.ro said:

Sincer nu am postat pentru a obtine link, chiar sunt interesat sa cumpar backlinks bulk, dar nu am suficiente postari pentru a incepe un thread in categoria de market.
Multumesc oricum pentru reply. Am inteles ideea.

Aia e ideea, nu cauta bulk. Iti faci site-ul praf. Seo nu inseamna link-uri bulk, pe site-uri din vaslui :))