p3tru Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Salutare. Am pe duba de la societatea la care sunt angajat Tracker care ma freacă la cap... La o accelerație sau frână mai deranjanta trimite imediat e-mail, de asemenea și dacă trec de 80 de mile trimite alerta la sediu, momentan sunt plecat în deplasare și ma bate gândul sa îl găsesc și sa.l dezactivez... am verificat pe la baterie și nimic... la casetofon de asemenea nimic... poate e în spatele bordului dar n.am cunoștințele necesare să-l desfac... este vorba de un Renault transport ... orice idee este binevenită,☺ Quote
XbPor Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Mai bine condu regulamentar, ca nu degeaba au fost inventate legile de acest gen. 1 Quote
aleee Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Ai grija, este foarte posibil sa faca tracking permanent pe unde mergi, asta insemnand ca daca il dezactivezi si il activezi mai tarziu este foarte posibil sa te intrebe cum ai ajuns de la X la Y... Quote
Silviu Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Probabil funcționează cu internet via GSM. Ai putea să bruiezi semnalul, dar s-ar putea să trezești suspiciuni, cum zicea și cineva mai sus. Quote
Sandu Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Poate spun prostii, traker-ul este integrat in pda? Deobicei curieri au un pda cu care înregistrează livrarile. Quote
EAdrian Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 La noi e cu invers... te-ar împinge ei de la spate să ajungă coletele mai repede :))))) 1 Quote
gaddafi Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Nu rezolvi nimica pentru ca isi vor da seama cand nu te vor mai vedea pe live tracking. Quote
Silviu Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Probabil ar merge totuși așa: https://en.wikipedia.org/wiki/Spoofing_attack#GPS_spoofing Quote