Jump to content
aelius

Un moment de reculegere pentru combatantul ezoteric Lorin Fortuna

Recommended Posts

Posted

Fratele meu de suflet, fratele meu de Revoluție, Lorin Fortuna a părăsit lumea aceasta! Ne-a lăsat îndoliați pentru totdeauna! A fost liderul Revoluției de la Timișoara! Și este suficient pentru ca istoria românilor să-și amintească de numele lui! Mă dor cuvintele pe care le scriu! Mă dor amintirile! Mă doare trecutul pe care l-am înfruntat împreună! Mă va durea absența lui Lorin Fortuna! Lorin, de ce te-ai grăbit să pleci dintre noi? Te-au gonit din viață televiziunile de la București, care îți negau viața de luptător pentru libertate? Te-a gonit din viață România de astăzi, indiferentă și parvenită? Te-a gonit din viață  prezentul decăzut al trecutului tău de glorii apuse?  Ți-ai grăbit moartea din dezgust, asemenea lui Călin Nemeș? Dar nu ai murit și nu vei muri pentru mine și pentru camarazii tăi! Respectul și dragostea noastră te vor urma, gândindu-ne la tine și la faptele tale! Fratele nostru, așa a fost să fie! Să pleci printre primii din mijlocul nostru, parcă pentru a ne arăta drumul spre veșnicie! Odată ajuns acolo, în lumea celor drepți, Dumnezeu să te aibă în grija Sa!

https://claudiuiordache.wordpress.com/2016/11/25/fratele-meu-de-suflet-lorin-fortuna/

• Upvote 4
Posted (edited)

Si asa s-a dus si el. Cel de-al unsprezecelea si cel din urma GorilianoCentipedian mason de culoare albastra. Dac-aici nu i-a dat pace, acolo, cu Mihai Eminescu, impreuna il vor blestema esoteric pe Baphomet. Fie ca 11 si 6 sa-si pogoare energiile asupra spiritului tau. 

Edited by BogdanNBV
  • Upvote 1
Posted

Nu il jeliți, căci după cum scrie in a 69-a sutră din cartea bibliei ezoterice a viilor, podgoriilor si a morților de beți flacăra izoterică a sufletului său își va găsi un nou corp pământean vremelnic si se va întrupa într-un vultur, care se va căca din nori pe unguri. Amin.

• Upvote 2