killerboy Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 cine are asa ceva prin pc il rog sa imi dea si mie am nevoie!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai.vest Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 cine are asa ceva prin pc il rog sa imi dea si mie am nevoie!!!bai frate cauta si tu prin retea ca gasesti cu sutele..si stampile..si parafe ...tot ceti trebuiesi posteaza unde trebuie nu aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArgentinBoy Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Da dar eu am avut si alta problemaEU am facut la doctor ca sa nu fac la imprimanta dar mi-a facut alt doctor si s-a luat doctorul de la scoala de mine ca cica sa ma decid ce medic de familie am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3ctor Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nu va jucati cu asa ceva , pentru ca daca veti fi prinsi cel mai probabil veti fi exmatriculati ! Daca medicul va elibera motivari pentru nici un motiv medical poate fi acuzat de abuz în serviciu si fals intelectual ! Cel mai indicat in cazul in care trebuie sa lipsiti de la ore este sa rugati parinti sa apeleze la diriginte pentru a preciza motivul absentei iar acesta este obligat sa motiveze acea absenta prin noua reforma a invatamantului ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 da.. are dreptate.. oricum.. nu-l asculta.. dak nu gasesti(oricum gasesti) dar dak nu gasesti ti-o tragi..(nu te gandi la tampenii) la imprimanta..(o scanezi, o bagi in photoshop, o modifici, o faci frumoasa si printezi de-ti sar capacele ) hey... topicu e pus pt a-l ajuta pe user.. nu pt a-l impiedica... adica.. el decide.. sunt sigur k e suficient de sigur fata de diriginte.. adica sa fim seriosi.. si eu fac asta.. (chiar daca e fals si uz de fals si kakakaka ugly shit).. mai aveti umpik si-i spuneti "nu uita sa folosesti prezervativul".. good luck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 photoshop. Din una veche iti fac una noua. Dar nu recomand, o incaseaza si medicul tau, si tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kestor Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Frate da ce va complicati atata cu pachete de tigari, cu falsuri, photoshop etcCel mai simplu: ii rapesti familia la diriga-tu/-ta si ii zici ca daca mai vrea s-o mai vada vreodata sa iti motiveze toate absentele pe toata perioada scolii/liceului.Si gata ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeng Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Adeverinte medicale si scutiriLink:http://hai-sictir.com/WarezBB.Ro/adeverinte medicale.rar[url]http://hai-sictir.com/WarezBB.Ro/Scutiri.rar[/url]Parola: slim shady@warezbb.ro TOT E SA VA DAU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 ms zbeng.. simpatic ce ai tu acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puskin Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Frate da ce va complicati atata cu pachete de tigari, cu falsuri, photoshop etcCel mai simplu: ii rapesti familia la diriga-tu/-ta si ii zici ca daca mai vrea s-o mai vada vreodata sa iti motiveze toate absentele pe toata perioada scolii/liceului.Si gata !Mai simplu...io futi pe ficasa ......si poate o lasi si bortzoasa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Frate da ce va complicati atata cu pachete de tigari, cu falsuri, photoshop etcCel mai simplu: ii rapesti familia la diriga-tu/-ta si ii zici ca daca mai vrea s-o mai vada vreodata sa iti motiveze toate absentele pe toata perioada scolii/liceului.Si gata !Mai simplu...io futi pe ficasa ......si poate o lasi si bortzoasa...si-i soptesti dulce la ureche sa iti zica parola de hi5 si yahoo spunand ca te excita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
htw Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 chiar aveam nevoie de adeverinte medicale ca azi m-am dus la medicu de familie sa ii cer una si mi-a zis pe fata te costa 10 ron am inebunit am crezut ca o lustruieste cu aur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar3 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 lool..poi cum sa iti ceara bani pe adeverinte medicale? :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 consultatia parca e 5 (sau trimiterea la un cabinet pentru analize care iti salta si ei chiar si 20 de roni pe o analiza). Dar poate nu te-a recunoscut, sau nu ai precizat, ca medic de familie intr-adevar stiam ca e gratis. Inscrie-te la alt medic Legat de stampile e reclama aia cu copiatul stampilei cu un ou fiert, oare merge? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
htw Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 eu aveam nevoie doar sa zica ca sunt bun de munca ca imi ceruse de la munk am inebunit cand a zis 10 ron stie cineva s-a facut pixu 10 ron sau coala de hartie trebuie sa existe o explicatie sa expludem parte cu 10 ron la buzunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacealik Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 am facut eu scutiri in photo draw le faceam perfecte. si m-a dat unu in gat cu scutirile lui scoase la xerox am fost la procuratura si mi-a dat o amenda de 120 de mii... si am apucat sa termin liceul nu m-au exmatriculat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 io stau in spania si la fiecare sfarsit de trimestru ne dau un plic cu notele la fiecare materie io am luat pliku iam zis lu tata ca se trimite prin posta si lam bagat la scanner si cu photo impact 3x am pus ce note vroiam io ...vrajeala a mers ( cu toate ca notele au iesit umpic cam albastre ca nu mai aveam cartus negru a mers cam o luna si ceva pana ai mei saU dus la scoala ca ia chemat dirigu app:NU AM FOST EXMATRICULAT!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 god nu mai deschideti topicuri vechi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZakutaRanmaru Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 o.O mie mi le faceau baietii de la mami de la servici, era domnie, dupa ce s-a bagat noua regula(adica daca vrei sa motivezi vre-una, cerere sau scutire insotita de cerere, adusa la secretariat de un "membru" al familiei ) ne-a fost ce ne-a fost frica dar in final iar am reusit sa facem cumva sa le motivam, deci mereu e o cale, la noi nimeni nu a ajuns cu probleme din cauza scutirilor false Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 o.O mie mi le faceau baietii de la mami de la servici, era domnie, dupa ce s-a bagat noua regula(adica daca vrei sa motivezi vre-una, cerere sau scutire insotita de cerere, adusa la secretariat de un "membru" al familiei ) ne-a fost ce ne-a fost frica dar in final iar am reusit sa facem cumva sa le motivam, deci mereu e o cale, la noi nimeni nu a ajuns cu probleme din cauza scutirilor falsePS : Daca esti olimpic la o materie ti se permite sa lipsesti ( te motiveaza ). Cateva zile in caz de etapa judeteana.Chiar saptamani daca e etapa nationala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZakutaRanmaru Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 black.....nu cred ca sarcu copil e olimpic la mate....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 daca esti magnat ti se motiveaza ) si daca il cunosti si pe ala micu de are 70 si il cheama jack danyels Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharku Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 reveniti cu un re-upload sau un link cu scutiri pls, am nevoie:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizar Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Dintr-un search pe Google:http://www.buymed.ro/usr/shop/items_pictures/520.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharku Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 I-a priviti aici:))o hartie ceva-->> Click Vizualizareevidenta pentru boala-->> Click Vizualizareregistru gravide-->> Click Vizualizarecertificat medical prenuptial-->> Click Vizualizarecertificat medical constatator al decesurilor-->> Click Vizualizarebilet de trimitere pentru analize medicale-->> Click Vizualizarebilet de trimitere-->> Click Vizualizarebilet de trimitere pentru analize decontate de...-->> Click Vizualizareadeverinta medicala-->> Click Vizualizarefisa de consultatii medicale copii-->> Click Vizualizarefisa de consultatii medicale adulti-->> Click Vizualizaretabel ceva-->> Click Vizualizarecondica de prescriptii medicamente si materiale sanitare-->> Click Vizualizareceva interesant-->> Click Vizualizarecarnet sanatate-->> Click VizualizareIMPORTANT: NU SUNT AUTORUL ACESTOR IMAGINI SI NU EU LE GESTIONEZ, PUR SI SIMPLU AM GASIT IN FTP LA ACEL SITE... COPIATI ACESTE MATERIALE PE PROPRIA RASPUNDERE...nu au claritate mare dar asta e, sper sa va ajute la ceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...