ovidelu47 Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 (edited) Salut, am o problema, am cumpărat acum 3 luni de pe ebay un Samsung galaxy s8 plus. Toate bune și frumoase până acum 3 zile cand a început să nu-mi mai arate semnal la telefon. Cum aș putea să verific dacă este codat sau e în Black list, și dacă se poate decoda. Menționez ca locuiesc în Marea Britanie și atunci când pun o altă cartelă in telefon, nu-mi cere vreun cod sau ceva. Cine se pricepe să-mi lase o oferta cu prețul pentru acest serviciu. Edited March 16, 2018 by ovidelu47 Quote
QuoVadis Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 Ai incercat o alta cartela din alta retea? Localizeaza mai intai problema, sa vezi daca e de la telefon (nu merge nici in alte retele) sau de la provider (in altele ai semnal). Quote
ovidelu47 Posted March 16, 2018 Author Report Posted March 16, 2018 1 minute ago, QuoVadis said: Ai incercat o alta cartela din alta retea? Localizeaza mai intai problema, sa vezi daca e de la telefon (nu merge nici in alte retele) sau de la provider (in altele ai semnal). Am încercat până și cartela de România și câteodată îmi apare semnal dar când dau sa apelez îmi spune ca nu este înregistrat în rețea. Am dat și reset din "bios-ul" telefonului și face la fel. Quote
MIKE.01 Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 De obicei cele furate sau date pierdute sunt blocate pe tara respectiva indiferent de cartela.Daca stai in Anglia poti sa incerci orice cartela ca rezultatul o sa fie acelasi. Quote
.Breacker Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 Ai Amazon care e mai sigur. Te bati pentru 50 euro in minus? A fost riscul tau sa ti-l cumperi de pe Ebay stiind ce se poate intampla. Blacklist. 2 1 Quote
ovidelu47 Posted March 18, 2018 Author Report Posted March 18, 2018 Ce as putea face în cazul în care este în Black list? Există vreo șansă să îl pot debloca (contra cost)? Quote
Andreib18 Posted April 13, 2018 Report Posted April 13, 2018 Problema ta nu cred ca este black list ul . La telefoanele astea de obicei sunt aplicatii instalate care fac treaba asta. Daca trebuie sa presupun as spune ca telefonul tau a luat contact cu lichide( cel mai probabil pe banda de incarcare unde se afla si antenele de semnal). Cand nu are semnal formeaza *#06# si vezi daca mai ai imei. Sau poti incerca in download mode( google it) si vezi daca bootloader status e official(0x0) Quote
Guest Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 15 hours ago, Andreib18 said: Problema ta nu cred ca este black list ul . La telefoanele astea de obicei sunt aplicatii instalate care fac treaba asta. Daca trebuie sa presupun as spune ca telefonul tau a luat contact cu lichide( cel mai probabil pe banda de incarcare unde se afla si antenele de semnal). Cand nu are semnal formeaza *#06# si vezi daca mai ai imei. Sau poti incerca in download mode( google it) si vezi daca bootloader status e official(0x0) Treaba cu botlooaderul nu ar trebui sa fie o problema. Folosesc telefoane la care am deblocat eu bootloaderul sau au venit ele cu bootloader deja deblocat si nu sunt probleme. Quote
Skynet007 Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 am si eu un s8+ cu aceasi problema, sunt date pierdute sau furate deci sunt in Blacklist, eu am gasit un service unde mi-a cerut £45 pt schimbare de imei. Cei de la service mi-au spus ca dureaza 3 zile, maine seara ma duc sa imi iau telefonul si te anunt ce sa rezolvat Quote
zeropoint Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 On 4/15/2018 at 1:51 AM, Skynet007 said: am si eu un s8+ cu aceasi problema, sunt date pierdute sau furate deci sunt in Blacklist, eu am gasit un service unde mi-a cerut £45 pt schimbare de imei. Cei de la service mi-au spus ca dureaza 3 zile, maine seara ma duc sa imi iau telefonul si te anunt ce sa rezolvat Quote
Andreib18 Posted April 18, 2018 Report Posted April 18, 2018 Problema ta nu cred ca este black list ul . La telefoanele astea de obicei sunt aplicatii instalate care fac treaba asta. Daca trebuie sa presupun as spune ca telefonul tau a luat contact cu lichide( cel mai probabil pe banda de incarcare unde se afla si antenele de semnal). Cand nu are semnal formeaza *#06# si vezi daca mai ai imei. Sau poti incerca in download mode( google it) si vezi daca bootloader status e official(0x0) Quote
ovidelu47 Posted April 29, 2018 Author Report Posted April 29, 2018 Am rezolvat,am platit pe cineva care a schimbat imei-ul telefonului,acum functioneaza perfect in orice retea. Mentionez ca telefonul a fost in blacklist,se pare ca vanzatorul dupa ce a vandut telefonul catre mine a asteptat o perioada si apoi a declarat telefonul pierdut catre compania de asigurari,acestia mai departe au bagattelefonul in blacklist. Quote