Ciprian3200 Posted July 27, 2018 Report Posted July 27, 2018 Va rog mult trec printro perioada prosta multe certuri cu iubita mea si cred ca imi ascunde ceva .. va rog eu se pote sa i afllu parola . De la facebook daca da va rog ajutatima 3 Quote
Active Members SynTAX Posted July 27, 2018 Active Members Report Posted July 27, 2018 Eu din ce vad treci printr-o perioada nasoala si la gramatica. Cat despre cererea ta, nu cred ca este fezabila. Quote
aelius Posted July 27, 2018 Report Posted July 27, 2018 Foarte ciudat, acum vreo doua saptamani intreba o femeie pe aici cum poate afla parola de facebook de la un cont. Cred ca a fost sters postul ei de pe forum. Da-ne link-ul cu profilul ei si vedem ce putem face. 4 Quote
Active Members SynTAX Posted July 27, 2018 Active Members Report Posted July 27, 2018 28 minutes ago, aelius said: Foarte ciudat, acum vreo doua saptamani intreba o femeie pe aici cum poate afla parola de facebook de la un cont. Cred ca a fost sters postul ei de pe forum. Da-ne link-ul cu profilul ei si vedem ce putem face. Pai si pe femeie ai ajutat-o? Quote
Muppet Posted July 28, 2018 Report Posted July 28, 2018 (edited) Da băi, vrem și noi pagina ei de facebook mai ales că acuma sigur o arde pe călătorii, haha, poate ne dă și nouă bilet, știi cum zic? Syntax, o fi ajutat și el.. a făcut plata în btc pentru bilet să fie totu' safe, a acoperit curu' femeii (depinde cu burta sau în sensu că a ascuns fapta). Edited July 28, 2018 by Muppet Quote
yoyois Posted July 28, 2018 Report Posted July 28, 2018 Te inseala. Gata ai aflat. Cu ce plm te ajuta daca esti 98% sau 100% sigur. Daca vrei musai sa stii roaga-ti un prieten sa ti-o futa si sa filmeze. Ca sa ai dovada concreta. 1 Quote
Guest Posted July 28, 2018 Report Posted July 28, 2018 (edited) Dacă există bănuielile astea și disperarea asta e clar că nu o să mai meargă. Nu îți face bine, nu vezi? Și dacă ai afla ce e acolo cu ce te-ar ajuta? Dacă folosiți același PC sau ai acces la pc-ul unde intră ea, instalează keylogger și aia e, vei afla parola. Altă metodă realistă de a o afla nu există, nu știu dacă ingineria socială te-ar ajuta... Dar ți-am zis, răul s-a întâmplat deja, mai mult pui sare pe rană. Edited July 28, 2018 by Guest Quote
.Breacker Posted July 28, 2018 Report Posted July 28, 2018 Ce nu stii nu te afecteaza. Din cate am auzit pe aici era cu Kronzy si Aerosol prin Ferentari. 2 Quote
Massaro Posted July 28, 2018 Report Posted July 28, 2018 Te inseala, stai linistit. Nu e asa proasta pe cat crezi, daca vorbeste pe facebook cu Marin vecinu cu care incearca fetisuri noi zi de zi, te asigur ca ii merge mintea sa stearga discutiile dupa. @aismen are dreptate, nu mai are rost. Quote
gigiRoman Posted July 28, 2018 Report Posted July 28, 2018 Aplica-i un futai in raspar si in dusmanie de despartire ca sa te racoresti si ai sa vezi ca dupa aia te cauta ea. 3 Quote
otb Posted July 28, 2018 Report Posted July 28, 2018 PARNAIE...! Daca nu asta e parola, atunci asta urmeaza dupa ce o "gasesti"...! Merita? Quote