dan13oct Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Sal! Am si io o intrebare : Pot sa intru p net de pe pc si sa folosesc mobilul ca modem? Desigur cu wap unlimited...MC anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 hmm da.. dar cu wap e.. wap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan13oct Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 pey nu ma astept la cine stie ce viteza...dar vreau pentru cand ma duk la tzara, ca acolo nu are nimeni net.... :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freakcro Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Sa dea doamne sa ai semnal Ca daca nu primesti semnal nu prea ai sanse ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan13oct Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 pey semnal am... slab in casa dar dak e cva ies afara si rezolv problema. numai sa se poata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freakcro Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Ar trebui sa iesi tot cu calculator ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan13oct Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 pey dak e cva ii cer lu tata laptopul si tot fac cva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogtheman Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 si eu am incercat ceva de genu dar nu am reusit. si totusi m-am interesat pe la aia pe la orange.. la aia sunt si eu . dar au zis ca nu are legatura wap unlimited cu datele. So nu stiu ce sanse ai . doar sa fie vreo combinatie care numai lumea de pe aici ar putea sa stie.. dar nu cred ca este.Sry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan13oct Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 pey io am inteles ca se poate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogtheman Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Cel mai usor e sa suni si sa te faci si tu ca esti prost si sa ii intrebi pe aia. Si o sa vezi ca zice ca nu se poate. Eu am citit si prin alte parti si logic ca nici eu nu i-am crezut pe aia. Dar din pacate nu am gasit nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan13oct Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 ei o sa imi zica ca se poate si stiu ca se poate dar eu vreau sa platesc doar 3.5 euro p luna cat e pt wap... nu vreau sa imi iau modem d la ei sau sa folosesc mobilu ca modem si sa platesc abonamentul pt internet d la ei .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cracknel-Ubuntu Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 wap e wap si atat esti limitat pentru acces doar pe portul 80 (http)si nu stiu cum poti sa faci pc-ul sa se conecteze pe wap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolbyte Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Incearca aici http://rstcenter.com/forum/viewtopic.php?t=10224 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<<It3Forz>> Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 ceea ce vrei tu sa faci am facut si eu dar daca nu ai semnal nu merge.eu am avut noroc si mia mers 5 minute mesenger si gata nu o mai mers netu nu pica da nu se transfera date nici google nu se incarca si google se incarca usor deci daca ai semnal cred ca va merge apropo eu sunt pe orange Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolbyte Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Pai fara semnal degeaba mai ai telefonul ca nu poti face nimic. Nu ai cum sa te conectezi la nici un net de indata ce telefonul tau practic nu exista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan13oct Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 in primu rand mc coolbyte pt idee o sa incerc la tzara sa vad dak mergesi nu e problema d semnal ca dak nu aveam semnal nu mai intrebam..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan13oct Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 in primu rand mc celor care au vrut sa ma ajute si care m-au ajutat ... imi mere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
030893 Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Eu stiu ca se poate sa ai net pe pc cu ajutorul pc cel putin la motorola iti trb un cablu de date si softu de la cablu conectezi dai la internet conect sau cam asa ceva si mere da e viteza ff mica siti ia din creditul telefonului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyner Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 am resuti eu...cu mult timp in urma..aveam pe laptop...tot ce trebuie sa faci este sa setezi proxy la ie sau firefox..si la pcsuite setezi wap wap wap.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 de pe telefon pe PC poti sa intri si fara sa ai wap...dar te taxeaza si ai viteza mica...de dial-up...si eu am avut activat wapu k 3.5 euro dar degeaba...k chiar daca ai wap unlimited pt net pe calc nu conteaza...o sa te coste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
experimental Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 merge...eu am incercat, dar trebuie configurat telefonul...am incercat cu sony ericssin k 810i si cu un nokia e50...la sony mergea si prin cablu de date si prin adaptor bluetooth dar la nokia nu am incercat decat cu cablu...problema e ca ai viteza mica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilPadre Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 merge mei, e simplu chiar, iti trebuie doar PCSync Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Vreau sa corectez ce a zis Cracknel-Ubuntu mai acum ceva timp - Orange nu restrictioneaza tot in afara de 80! Da, merge doar protocolul HTTP(S), dar acest lucru poate fi "rezolvat".Pentru a functiona WAP Unlimited pe PC, modemul (USB sau BT, depinde cum conectezi tel.) are nevoie de o setare suplientara : Access-Point-ul, care este "wap". Acesta se seteaza in Device Manager/<nume modem>/Properties/Advanced si la Extra initialization commands pui comanda at+cgdcont=1,"ip","wap" sau +cgdcont=,,"wap" (a doua nu are cum sa nu functioneze ).Acum te vei conecta prin Acces Point-ul bun. Daca vrei doar sa navighezi pe pagin web, proxy Orange works good. Daca vrei si altele, atunci va trebui sa scapi de restrictii (adica sa faci proxy bypassing) prin tunneling (adica port forwarding, mai ales prin SSH, care este acceptat de Orange (cel putin pe 443/563 merge...) ). Cateva exemple : Blu3net (sau OpenVPN, depinde ce porturi vrei sa forwardezi); Your-Freedom; Freegate; UltraSurf; Hopster; Vampix etc. Exista si programe de tip server-client(i), in caz ca vrei sa iti tii propriul server pt tunneling acasa la tine. Aceste programe functioneaza ca un proxy SOCKS (127.0.0.1:<port forwardat>. Pentru a face toate aplicatiile sa treaca prin acest proxy, foloseste Proxifier.Mult succes.PS : Nu te astepta la viteze mai mari de 20 kb/s pe EDGE si maaaxim 60-70 pe 3G..Daca ai 3G+...alta treaba...dar numai semnal 3G nu o fi la tine la tara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unqw Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 (edited) Uh , salut . Pai se poate prin netul de la orange Adica wap unlimited . Orange are optiunea de wap unlimited care se activeaza de la *100#Costa 3.5 Euro, adica daca iei un sim , o activezi luna respectiva si mai ramai cu ceva maruntzish. Pe abonament e limitat la 500 MB de trafic orange wap asta ,adica faci cost daca il depasesti , dar pe prepay e unlimited , de ce ? Pentru ca am facut eu aproape un giga si mergea . Am sunat la relatii cu clientii zi mi`au zis ca e sigur 500MB . (BA NU)Treaba e ca e limitat ca si file size de download la 10 mega . Poti sa il pacalesti , daca stai sa cauti ceva care sa traga din bucati , un download manager care sa traga din bucati , sau geva gen torrent care am vazut ca merge . E un site .mobi facut de ceva romani , poti lua muzica si ringtones si clipuri , ii zice cucurigu.mobi . Acolo cu orange wap asta poti sa tragi maxim 10 mega .L`am pus pe laptop netul asta , printr`un terminal mobil cu 3G , prinde 47KB/s fara probleme , dar se blocheaza downloadul si pe calculator tot la 10MB . Face clantz de parca s`ar fi terminat de downlodat si desi trebuia sa traga 100 de mega fisierul are fix 10MB . Nu am ma experimentat de mult cu el pentru ca ma plictisisem sa tot adun simuri . Mi`a mers sa fac stream de tv , si radio gen last fm sau shoucast . Toata smecheria consta in comanda asta >AT+CGDCONT=1, "IP","wap","",0,0<Comanda se baga la phone and modem options , dupa ce se instaleaza atomat din plug and play sau ceva asemanator modemul telefonului . Se baga la modemul telefonului . Dupa asta se face o conexiune gen RDS , cu user si parola . user:wap , parola:wapDial cu *99#Nu incercati decat cu ceva care nu are cum sa va arda la cost . Exclus abonament , face cost suplimentar daca nu iese din prima . Nu merge yahoo messenger , doar yahoo Go . La verficarea mailului in yahoo in browser IE face o chestie dubioasa gen , genereaza mereu =random ala la adresa si isi da refresh singur . Trebuie de asemenea bagat si un proxy in toata treaba , cel de la orange adica 62.217.247.252 cu port 8799 Ca avantaje poti sa il pui prin bluetooth , poti sa e duci la munte sau mare si sa il folosesti pe laptop , care daca are bluetooth , lasi telefonul in cablu la incarcat si te dai pe net intr`o raza de vro 10 metri , fara nici un stick de la vodafone sau orange .Costa 3.5 / luna si da 47 KB/s cu 3G . . .Net bun si frumos pentru cine nu vrea sa se complice se gaseste cu 10 sau 11 euro si la vf si la orange , dar presupune abonamen lunar . . . factura . . .ATENTIE: Activati mai intai wap unlimited , daca nu , mananca din credit si nu se mai poate activa .Pentru alte detalii gugle dupa proxy`u ala de la orange sau comanda de adaugat in phone and modem . Sigur o sa se mai gaseasca ceva related . Cand merge , merge fara probleme si nu se blocheaza , daca nu e setat ceva bine atunci apar probleme Daca i s`a parut cuiva de interes ce am scris , sau prea imprastiat sa imi zica si il rescriu/editez L.E. AT+CGDCONT=1, "IP","wap","",0,0 se baga la extra initialisation commands Edited April 22, 2009 by unqw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 "Pai se poate prin netul de la orange " - nu numai Orange ofera WAP unlimited"Dupa asta se face o conexiune gen RDS , cu user si parola . user:wap , parola:wapDial cu *99#" - Te contrazici singur. RDS e Point to Point Over Ethernet, conexiunea cu mobilul e Dial-up. Diferenta de la cer la pamant."Nu merge yahoo messenger " - BA DA..incercati v9, serverele aleia nu sunt blocate (inca) de proxy-ul Orange. Sau, take a look above - tunneling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...