Gushterul Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 On 3/18/2020 at 4:50 PM, mariuss615 said: Majoritatea BTC-ului aflat in circulatie este folosit pentru plati facturi/achizitii/etc asa ca nu va conta valoarea lui intrucat tot echivalentul in usd/ron/eur vei plati. Cine il cumpara ca si investitie la 15k ori are coaie ori nu stie ce face ori are ceva inside-uri. Era o statistica cum ca 10mil de btc nu s-au mutat in ultimul an, scadem si pe cei "pierduti" si tot ramane o buna gogoasa de investitori pe termen lung. Nu stiu cat de tare e folosit ptr facturi/achizitii. Exchange-ul si comisioanele te omoara si il fac total inutil. Daca doreau oamenii sa devina viabil, nu trebuiau sa se inghesuie la "comisionat", ci trebuiau sa faca exchange-ul gratuit. In conditiile actuale Bitcoin e ultra-mega-total-inutil! Quote
Zatarra Posted March 24, 2020 Report Posted March 24, 2020 Ati investit? Deja piata face un bounce de vreo 10-20%. E posibil totusi sa mai vina un bottom, dar oricum ar fi, preturile sunt bune, chiar si acum! Sariti si voi cu o parte din bani si bagatii acolo, nu ai de unde sa stii cand fac pui 1 Quote
QuoVadis Posted March 24, 2020 Report Posted March 24, 2020 Cred ca Trump nu o sa faca destul sa scoata trilioanele si niste vesti nasoale din China pe drum, o sa mai fie un bottom. Quote
Zatarra Posted March 24, 2020 Report Posted March 24, 2020 1 minute ago, QuoVadis said: Cred ca Trump nu o sa faca destul sa scoata trilioanele si niste vesti nasoale din China pe drum, o sa mai fie un bottom. Doamne ajuta cu cat merge mai jos cu atat mai bine (cumparam mai mult) 1 Quote