meformyworld Posted April 2, 2020 Report Posted April 2, 2020 Salut tuturor , sunt un viitor tatic ce a ramas fara servici si a intrat in Carantina (ITALIA) de aproape 2 luni . Sotia mea este insarcinata in luna a 8-a iar noi nu am reusit sa ne organizam cu hainute , pat si alte chestii pentru bebe . Din banii ramasi de economie am cumparat alimente pentru a supravietui . Daca cineva doritor din Italia sau eu stiu si din Romania are hainute folosite de bebe sau alte chestii folositoare si le poate trimite as aprecia foarte mult . Pentru cei care sunt in dubii va pot da numarul de whatsap si va pot arata sotia insarcinata apartamentul si alte dovezi . 2 Quote
alezu2000 Posted April 2, 2020 Report Posted April 2, 2020 (edited) mai bine ai cauta o metoda sa faci bani, nu sa cersesti...nu esti nici primul, nici ultimul care are probleme cu banii Puteti sa ma judecati, dar sunt total contra cersitului indiferent cat de emotionant e modul in care se face. Tot cersit e! Edited April 2, 2020 by alezu2000 1 Quote
meformyworld Posted April 2, 2020 Author Report Posted April 2, 2020 (edited) nu cer bani dar iti multumesc oricum Edited April 2, 2020 by meformyworld Quote
Active Members SynTAX Posted April 2, 2020 Active Members Report Posted April 2, 2020 Fa un post pe Facebook. Da-ne aici profilu tau si o sa-i dam share. Cine vrea. Quote
tagheuer Posted April 2, 2020 Report Posted April 2, 2020 29 minutes ago, SynTAX said: Fa un post pe Facebook. Da-ne aici profilu tau si o sa-i dam share. Cine vrea. Fa un post, pune poze, pune si un cont bancar. Quote
Zatarra Posted April 2, 2020 Report Posted April 2, 2020 55 minutes ago, alezu2000 said: mai bine ai cauta o metoda sa faci bani, nu sa cersesti...nu esti nici primul, nici ultimul care are probleme cu banii Puteti sa ma judecati, dar sunt total contra cersitului indiferent cat de emotionant e modul in care se face. Tot cersit e! Omu cere haine pentru copil boss, nu bani. Ai copil? @meformyworldincearca grupuri de facebook de mamici din Italia, sigur gasesti pe cineva. Problema cu care ma confrut eu acum spre exemplu ii ca copilul s-a inaltat foarte mult si cam toate hainele ii raman mici si nu prea ai de unde sa cumperi, poti de pe net dar dureaza mult pana ajung, e destul de nasoala perioada pt copii mici. Quote
meformyworld Posted April 2, 2020 Author Report Posted April 2, 2020 29 minutes ago, Zatarra said: Omu cere haine pentru copil boss, nu bani. Ai copil? @meformyworldincearca grupuri de facebook de mamici din Italia, sigur gasesti pe cineva. Problema cu care ma confrut eu acum spre exemplu ii ca copilul s-a inaltat foarte mult si cam toate hainele ii raman mici si nu prea ai de unde sa cumperi, poti de pe net dar dureaza mult pana ajung, e destul de nasoala perioada pt copii mici. magazinele prenatale sunt inchise si unica solutie este sa faci comanda pe amazon ceea ce dureaza foarte mult cu aceasta carantina . Eu nu cer hainute noi si nici bani nu am nevoie . Cer doar hainute folosite prenatale persoanelor care nu mai au nevoie de ele . Facebookul meu este > https://www.facebook.com/claudiu.filipciuc.501 Am facut un post pe un grup Romani in italia si 3 persoane deja m au ajutat cu cateva hainute . Quote
alezu2000 Posted April 3, 2020 Report Posted April 3, 2020 (edited) Poate am fost putin paranoic ca o sa treci in extrema cu banii daca nu gasesti haine...sa schimbi povestea sa o dai in alte drame scuze Poate te ajuta grupurile astea: https://www.facebook.com/groups/romani.italia/ https://www.facebook.com/groups/171853316701373/ https://www.facebook.com/groups/1156267587771392/ Edited April 3, 2020 by alezu2000 Quote
QuoVadis Posted April 3, 2020 Report Posted April 3, 2020 13 hours ago, meformyworld said: Salut tuturor , sunt un viitor tatic ce a ramas fara servici si a intrat in Carantina (ITALIA) de aproape 2 luni . Sotia mea este insarcinata in luna a 8-a iar noi nu am reusit sa ne organizam cu hainute , pat si alte chestii pentru bebe . Din banii ramasi de economie am cumparat alimente pentru a supravietui . Daca cineva doritor din Italia sau eu stiu si din Romania are hainute folosite de bebe sau alte chestii folositoare si le poate trimite as aprecia foarte mult . Pentru cei care sunt in dubii va pot da numarul de whatsap si va pot arata sotia insarcinata apartamentul si alte dovezi . Ce oras/zona in Italia? Quote
tagheuer Posted April 3, 2020 Report Posted April 3, 2020 11 hours ago, meformyworld said: magazinele prenatale sunt inchise si unica solutie este sa faci comanda pe amazon ceea ce dureaza foarte mult cu aceasta carantina . Eu nu cer hainute noi si nici bani nu am nevoie . Cer doar hainute folosite prenatale persoanelor care nu mai au nevoie de ele . Facebookul meu este > https://www.facebook.com/claudiu.filipciuc.501 Am facut un post pe un grup Romani in italia si 3 persoane deja m au ajutat cu cateva hainute . N-am hainute pt copii. Dar lasa-mi un cont bancar pe privat, te rog. Quote
meformyworld Posted April 3, 2020 Author Report Posted April 3, 2020 13 hours ago, SynTAX said: Fa un post pe Facebook. Da-ne aici profilu tau si o sa-i dam share. Cine vrea. multumesc domnului zyntax , el ma ajutat sa postez pe mai multe grupuri de pe facebook . QuoVadis stau in Portico di Caserta (CE) langa Caserta . 1 Quote