Jump to content
meformyworld

Carantina si hainute bebe !

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor , sunt un viitor tatic ce a ramas fara servici si a intrat in Carantina (ITALIA) de aproape 2 luni . 

Sotia mea este insarcinata in luna a 8-a iar noi nu am reusit sa ne organizam cu hainute , pat si alte chestii pentru bebe . 

Din banii ramasi de economie am cumparat alimente pentru a supravietui .

Daca cineva doritor din Italia sau eu stiu si din Romania are hainute folosite de bebe sau alte chestii folositoare si le poate trimite as aprecia foarte mult . 

Pentru cei care sunt in dubii va pot da numarul de whatsap si va pot arata sotia insarcinata apartamentul si alte dovezi . 

• Upvote 2
Posted (edited)

mai bine ai cauta o metoda sa faci bani, nu sa cersesti...nu esti nici primul, nici ultimul care are probleme cu banii

Puteti sa ma judecati, dar sunt total contra cersitului indiferent cat de emotionant e modul in care se face. Tot cersit e!

Edited by alezu2000
  • Downvote 1
Posted
55 minutes ago, alezu2000 said:

mai bine ai cauta o metoda sa faci bani, nu sa cersesti...nu esti nici primul, nici ultimul care are probleme cu banii

Puteti sa ma judecati, dar sunt total contra cersitului indiferent cat de emotionant e modul in care se face. Tot cersit e!

Omu cere haine pentru copil boss, nu bani. Ai copil?

@meformyworldincearca grupuri de facebook de mamici din Italia, sigur gasesti pe cineva. Problema cu care ma confrut eu acum spre exemplu ii ca copilul s-a inaltat foarte mult si cam toate hainele ii raman mici si nu prea ai de unde sa cumperi, poti de pe net dar dureaza mult pana ajung, e destul de nasoala perioada pt copii mici.

Posted
29 minutes ago, Zatarra said:

Omu cere haine pentru copil boss, nu bani. Ai copil?

@meformyworldincearca grupuri de facebook de mamici din Italia, sigur gasesti pe cineva. Problema cu care ma confrut eu acum spre exemplu ii ca copilul s-a inaltat foarte mult si cam toate hainele ii raman mici si nu prea ai de unde sa cumperi, poti de pe net dar dureaza mult pana ajung, e destul de nasoala perioada pt copii mici.

magazinele prenatale sunt inchise si unica solutie este sa faci comanda pe amazon ceea ce dureaza foarte mult cu aceasta carantina . 

Eu nu cer hainute noi si nici bani nu am nevoie . 

Cer doar hainute folosite prenatale persoanelor care nu mai au nevoie de ele . 

Facebookul meu este > https://www.facebook.com/claudiu.filipciuc.501

Am facut un post pe un grup Romani in italia si 3 persoane deja m au ajutat cu cateva hainute .

Posted
13 hours ago, meformyworld said:

Salut tuturor , sunt un viitor tatic ce a ramas fara servici si a intrat in Carantina (ITALIA) de aproape 2 luni . 

Sotia mea este insarcinata in luna a 8-a iar noi nu am reusit sa ne organizam cu hainute , pat si alte chestii pentru bebe . 

Din banii ramasi de economie am cumparat alimente pentru a supravietui .

Daca cineva doritor din Italia sau eu stiu si din Romania are hainute folosite de bebe sau alte chestii folositoare si le poate trimite as aprecia foarte mult . 

Pentru cei care sunt in dubii va pot da numarul de whatsap si va pot arata sotia insarcinata apartamentul si alte dovezi . 

Ce oras/zona in Italia?

Posted
11 hours ago, meformyworld said:

magazinele prenatale sunt inchise si unica solutie este sa faci comanda pe amazon ceea ce dureaza foarte mult cu aceasta carantina . 

Eu nu cer hainute noi si nici bani nu am nevoie . 

Cer doar hainute folosite prenatale persoanelor care nu mai au nevoie de ele . 

Facebookul meu este > https://www.facebook.com/claudiu.filipciuc.501

Am facut un post pe un grup Romani in italia si 3 persoane deja m au ajutat cu cateva hainute .

N-am hainute pt copii. Dar lasa-mi un cont bancar pe privat, te rog. 

Posted
13 hours ago, SynTAX said:

Fa un post pe Facebook. Da-ne aici profilu tau si o sa-i dam share. Cine vrea.

multumesc domnului zyntax , el ma ajutat sa postez pe mai multe grupuri de pe facebook . 

QuoVadis stau in Portico di Caserta (CE) langa Caserta .

• Upvote 1