Jump to content
whistler

Ponturi pariuri.

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, eddieshor said:

trump to win maine la 2.60 mi se pare pomana

Am uitat de asta .. dar da. Parerea mea ( ca si rezident US ) e ca Trump va castiga.

Problema e alta. Una e sa castige votul popular si alta pe cel electoral. Sau invers. Ca si la alegerile din 2016: Clinton a luat votul popular si cand electoratul din 3 sau 4 state ( state care au ales-o pe Hillary ) s-a coit ... si a zis NU: NOI IL VREM PE TRUMP.

Si au tras frana de mana pentru ca nici constitutia nici nimic nu poate sa sanctioneze schimbarea votului elector.

Soooo .... Stii ce zic ?

Posted

Manchester Utd. - Arsenal
PESTE 1,45
Total cornere oaspeţi 3,5
lost la 1 corner, conteaza si scorul:)

pasul 2.

Real Madrid - Inter M.
PESTE 1,60
Total cartonaşe galbene gazde 1,5

Manchester City - Olympiacos P.
PESTE 1,50
Total cartonaşe galbene oaspeţi 1,5

Shakhtar Donetsk - M'gladbach
PESTE 1,70
Total cartonaşe galbene gazde 1,5

Posted (edited)
23 minutes ago, archerise said:

dortmund

barca da 2 minim in prima rep

mergi pe faptu ca echipa lu lucescu are DECAT 13 oameni ( cum zic bucurestenii ) in lot ... nu-i exclus. As merge ca da GOL in prima repriza ( safe bet ) si dortmund - ambele pe acelasi bilet.

Eu am zis ca ma opresc din ponturi la 4k vizualizari.

ATM lucrez la un site - a carui idee a fost a lui @takko.

Will keep you updated.

Edited by whistler
  • Thanks 1
Posted

ceva recomandari la tenis???

lucescu si cu echipa full nu cred ca ar face fata barcelonei. sunt ei intr o perioada naspa, dar tot barca e.. si la ea acasa. e buna si varianta ca da dortmund gol in pr. par safe la prima vedere ambele, au iesit drepte aseara, hai si azi :D

Posted (edited)
18 hours ago, archerise said:

ceva recomandari la tenis???

lucescu si cu echipa full nu cred ca ar face fata barcelonei. sunt ei intr o perioada naspa, dar tot barca e.. si la ea acasa. e buna si varianta ca da dortmund gol in pr. par safe la prima vedere ambele, au iesit drepte aseara, hai si azi :D

Doar am zis ca la 4k vizualizari inchid topicul :).

Si cum de inchis nu pot sa-l inchid - nu mai postez nimic in materie de ponturi, doar  o sa-mi dau cu parerea.

Edited by whistler
Posted

@archerisenu e fun deloc.

Partea care ma deranjeaza e ca stiu sigur ca sunt mai mult de 2 oameni ( eu si tu ) care joaca la pariuri aci pe forum si totusi doar noi 2 "ne dam cu parerea".

Ca in 3 saptamani avem 4.7 k vizualizari si sunt sigur ca nu nici eu si nici tu nu dam refresh continuu la pagina asta, get me ?

Daca ai nevoie de o parere ... pt tine pot sa dau un pont pe zi pe DM :).

Dar atat. Am spus-o si inainte ca ar fi fain sa mai contribuie 1 - 2 oameni la treaba asta... Eh ...

Posted (edited)

Revenind. Ne-am mutat. Lucram incet incet la site - ca mai avem si un job real printre altele ... Dar ajungem acolo. Ponturi si rezultate. Atat.

Lucram la sectiunea de LIVE.

LE: pentru colaborari PM me.

Edited by whistler
Posted

Am zis sa incerc si eu superbetul...Mi-a dat eroare cand am incercat sa pun 2 bilete, ambele de cate 10 lei. Banii i-a scazut din total si daca ma duc la istoric pariuri imi arata un singur bilet, de 20 lei, cu data corecta (acum 5 min), si daca dau pe el sa vad ce naiba s-a plasat imi zice ca e mai vechi de 3 luni si nu mai pot vedea detaliile. Minunat

• Haha 2