donaty33 Posted October 27, 2020 Report Posted October 27, 2020 Plecand de la elementele ce alcatuiesc o schela metalica ,dimensiunile acestora si a cladirii unde urmeaza sa fie amplasata aceasta schela am nevoie de un soft care sa-mi realizeze desenele tehnice, schema de asamblare si schita schelei metalice in format 2D si 3D. Scopul Software-ul va fi pentru a prezenta proiectul clienților și pentru a face un necesar al materialelor necesare. 1 Quote
Kev Posted October 28, 2020 Report Posted October 28, 2020 Quote Caut operator autocad Lasa-mi pm cu date de contact, cunosc pe cineva Quote
donaty33 Posted October 28, 2020 Author Report Posted October 28, 2020 nu am lucrar cu atocad si nici nu stiu cum e. Cert este ca exista softuri asemanatoare cu ce am eu nevoie foarte complexe dar eu am nevoie de ceva mult mai simplu. Quote
takko Posted October 30, 2020 Report Posted October 30, 2020 Pot sa te ajut eu un Fusion 360 cu proiectare CAD end to end . Preturile incep de la 35EUR /ORA FARA TVA , da-mi un mesaj daca esti interesat . Quote
madastar18 Posted October 30, 2020 Report Posted October 30, 2020 totusi ar trebui cateva x-uri de intarire adaugate si in locul la scara sa faci scari cu balustrade pentru a putea cara eventualele materiale (adeziv, polistiren, geamuri, tencuit etc) necesare pentru constructia la inaltime, sa ridici pe scara e destul de dificil, am facut vara asta o schela din minte fara nicio schema, x pe mijloc, 2 intariri la mijloc, 4 prinderi pe parti, destul de simpla si solida. Quote
Wav3 Posted October 30, 2020 Report Posted October 30, 2020 Din cate inteleg, are nevoie de ceva automatizat. Sa introduca numarul de etaje si, in baza unor setari stabilite (distanta intre placile orizontale, intre stalpi, grosimi, etc) sa i se genereze schita 2D cu cotele si vedere 3D + necesarul de materiale. Ce ii oferiti voi cu Fushion si Autocad nu ii e de folos; el are nevoie sa introduca parametrii, genereaza pdf si trimite clientului care comanda schela de la el. 1 Quote
Kev Posted October 31, 2020 Report Posted October 31, 2020 https://www.ekscaffolddesign.com/2D-SCAFFOLD-DESIGN-DRAWINGS-AND-CALCULATIONS.html Quote
donaty33 Posted November 2, 2020 Author Report Posted November 2, 2020 Multumesc " Wav3 " ai inteles exact de ce am eu nevoie.Tu nu esti interesat de acest proiect ? Quote
Wav3 Posted November 2, 2020 Report Posted November 2, 2020 Mi-ar fi placut sa te pot ajuta, insa este peste cunostintele mele. Parerea mea de necunoscator este ca ai nevoie de un programator avansat si de buget pe masura. Quote
QuoVadis Posted November 2, 2020 Report Posted November 2, 2020 Cere-le un demo: https://smartscaffolder.com/ Quote
Edmond900 Posted January 3, 2022 Report Posted January 3, 2022 Există deja programe asemănătoare și nu sunt foarte scumpe. Singura problemă ar fi că aceste programe sunt folositoare pentru schele metalice care nu au nevoie de calcule, schele pentru fațade simple similar cu poza de mai sus. Vrei sa folosești programul respectiv pentru schele in Romania? www.ekscaffolddesign.com pentru desene tehnice care sunt mai complicate, websitu e al meu, pt mai multe info ma găsești și la info@ekscaffolddesign.com Quote