Nytro Posted March 20, 2021 Report Posted March 20, 2021 Salut, ma gandeam mai demult la asta, sa facem ceva intre RSTCon-uri, pe la mijlocul lui aprilie. Ma gandesc ca un CTF ar fi ideal. Ce parere aveti? Idei, sugestii? Am putea da si niste premii, nu foarte mari, dar putem da. Challenge-urile nu ar fi dificile, ne-ar fi mai simplu si ar putea participa mai multi. Cine ar putea ajuta cu challenge-uri? Donatii pentru premii? 1 1 1 Quote
Active Members MrGrj Posted March 21, 2021 Active Members Report Posted March 21, 2021 Eu m-as baga sa concurez pentru niste practice. Pot sa fac si donatii pentru premii ca mnah, cine stie, poate-i iau inapoi inmultiti Mai sanatos decat la ruleta 1 1 Quote
Moderators Dragos Posted March 22, 2021 Moderators Report Posted March 22, 2021 Contribui si eu cu ce e nevoie Quote
Nytro Posted March 23, 2021 Author Report Posted March 23, 2021 Super, ii dam drumul. O sa pregatesc platforma. Cei care vor sa ajute (financiar sau cu exercitii) sa imi scrie. Thanks! Quote
WarLord Posted March 25, 2021 Report Posted March 25, 2021 Nytro, super fain. E CTF-ul asa in stil OffSec cu raport scris la sfarsit, sau cu flaguri? Merge orice, chiar si vms de la firme serioase ca OffSec? :D Quote
Nytro Posted March 25, 2021 Author Report Posted March 25, 2021 O sa fie cu flag-uri si exercitii din diferite categorii: web, exploit, reversing etc. Toate o sa fie facute de noi. Cine se mai ofera sa faca exercitii? Am pregatit platforma, inregistrarile sunt deschise: https://ctf.rstforums.com/ (PS: Nu am configurat nimic, o sa o fac zilele urmatoare). Quote
Kev Posted March 26, 2021 Report Posted March 26, 2021 (edited) Contribui pe partea hardware (am ceva piese noi, ramase pe stoc) Edited March 26, 2021 by Kev Quote
Active Members vatman32 Posted March 27, 2021 Active Members Report Posted March 27, 2021 Un IBAN daca ar fi afisat undeva ar fi perfect. Ma bag cu contributii la premii. Eu trebuie sa fac prin depunere si stouri ca am niste propriri.. sau ma rog, cont bancar ceva. 2 Quote
Nytro Posted March 27, 2021 Author Report Posted March 27, 2021 Super. Da-mi PM, am doar cont bancar si Paypal. PS: Am strans ceva, merge bine treaba, cand ma intorc in oras ma apuc de treaba. De asemenea, oricine vrea sa faca exercitii, de orice fel, sa imi dea PM. 1 Quote
Nytro Posted April 4, 2021 Author Report Posted April 4, 2021 Salut, o mica problema, cei care mi-au trimis donatii sa imi dea PM in care sa imi zica numele cu care au trimis. Ideea e ca nu stiu exact care useri au trimis, vreau sa postez lista de useri care au donat, nu numele lor. Datele CTF: 17-18 aprilie Categorie: Incepatori Tip: Individual Premii: 3500 RON+ Platforma are inregistrarile deschise: https://ctf.rstforums.com/ Daca sunt persoane care pot ajuta cu exercitii, nu foarte dificile, astept PM. Quote
Nytro Posted April 14, 2021 Author Report Posted April 14, 2021 Nu uitati, weekend, CTF, premii! https://ctf.rstforums.com/ Daca mai poate cineva contribui cu exercitii, nu foarte dificile, e perfect. Quote
Nytro Posted April 15, 2021 Author Report Posted April 15, 2021 Pregatiti? Daca aveti intrebari pe parcursul concursului le vom discuta pe Slack: https://romaniansecurityteam.slack.com/ Quote
Nytro Posted April 16, 2021 Author Report Posted April 16, 2021 CTF-ul incepe in mai putin de 2 ore. PS: Am marit premiile pentru locurile 4-10. Quote
Nytro Posted April 16, 2021 Author Report Posted April 16, 2021 A inceput, se va termina duminica seara (23:59). GL & HF! Quote
Moderators Dragos Posted April 16, 2021 Moderators Report Posted April 16, 2021 Nota: Daca gasiti vreo problema la nivel de server pentru challenge-urile web (aka RCE sau root access), trimiteti un pm mie si lui @Nytro si acordam puncte extra. 1 Quote
Nytro Posted April 16, 2021 Author Report Posted April 16, 2021 Cele mai bune write-up-uri vor fi de asemenea premiate: 200 RON fiecare. Quote
Moderators Dragos Posted April 17, 2021 Moderators Report Posted April 17, 2021 Am dat drumul la un nou challenge, https://ctf.rstforums.com/challenges#SMS-uri. Challenge-ul o sa dea si cateva hint-uri pentru o parte din celelalte challenge-uri care nu au fost rezolvate pana acum. 1 Quote
Moderators Dragos Posted April 17, 2021 Moderators Report Posted April 17, 2021 Pentru challenge-ul "Onboarding", au fost probleme la nivel de cod si nu inregistra userii ok. Am reparat problema si challenge-ul se poate rezolva. 1 Quote
Nytro Posted April 17, 2021 Author Report Posted April 17, 2021 Nu e chiar un hint, dar pentru Forensics > RST, ar putea ajuta un Ctrl + F5 / Browser refresh. Quote
Nytro Posted April 18, 2021 Author Report Posted April 18, 2021 La ora 23:59 se termina concursul. Asteptam writeup-urile pe email contact@rstcon.com pana miercuri seara. Hint pentru Server: SSH Hint pentru Reteaua: Network pentest (unde se cauta mai putin) - Information gathering Quote
Nytro Posted April 18, 2021 Author Report Posted April 18, 2021 RST CTF #1 s-a incheiat, multumim tuturor pentru participare! Asteptam writeup-urile pe email contact@rstcon.com pana miercuri seara. Ulterior vom publica si rezolvarile. Asteptam de asemenea si parerile voastre referitoare la concurs, aici sau pe acelasi email. Orice sugestie sau critica e binevenita. Zilele urmatoare ii vom contacta pe castigatori pentru oferirea premiilor. 2 Quote
Nytro Posted April 20, 2021 Author Report Posted April 20, 2021 Castigatorii au fost contactati pentru a primi premiile. Premiile au fost oferite din donatii de la membri RST: @malsploit @mrreboot @LinkAggregation @theandruala si @Nytro Exercitiile vor mai fi disponibile o perioada (2-3 saptamani, cel putin pentru cele care necesita VPS) pentru cei care vor sa le vada. Asteptam write-up-urile voastre pana miercuri seara iar joi vom oferi si premiile pentru aceasta categorie. Asteptam de asemenea orice fel de feedback referitor la CTF: exercitii, organizare, premii, timp etc. Acest feedback poate fi public, aici, sau pe email la contact@rstcon.com Quote
Nytro Posted April 21, 2021 Author Report Posted April 21, 2021 Premiile au fost trimise catre cei care mi-au raspuns la email. Mentionez ca nu am primit un raspuns de la 2 castigatori, astept un email de la ei pe contact@rstcon.com. Am rugamintea sa imi spuneti daca cumva pana maine dupa-amiaza nu ajung banii. Am primit mai multe write-up-uri, orice format este in regula. Mai asteptam altele pana in aceasta seara iar maine vom oferi cele 3 premii. Quote
Nytro Posted April 22, 2021 Author Report Posted April 22, 2021 Am trimis un email catre castigatorii pentru cele mai bune write-up-uri. Daca mi-ati trimis writeups si nu ati primit un email, sa imi ziceti va rog. Inca astept email de la 2 castigatori CTF (primele 10 locuri) pentru oferirea premiilor. Quote