Kev Posted May 2, 2021 Report Posted May 2, 2021 (edited) Salut, ce va paste de craciun? On: ma confrunt cu o mica problema, incerc sa salvez un oarecare gif in Windows 10 din Opera, Chrome... s.a.m.d, insa imaginile raman intacte cand le deschid cu orice viewer, re-upload la fel. Multumesc Edited May 2, 2021 by Kev Quote
aelius Posted May 2, 2021 Report Posted May 2, 2021 Sa lasi alcoolul sau nasoalele - Deci faci download la o poza - Ramane intacta (wtf?!) - Faci reupload (dar parca era vorba de download). Aici m-ai pierdut de tot. Suna ca aia "you cant unsuck my cock" Deschide-o cu chrome, fara viewer. 1 Quote
Kev Posted May 3, 2021 Author Report Posted May 3, 2021 (edited) 7 minutes ago, aelius said: Sa lasi alcoolul sau nasoalele - Deci faci download la o poza - Ramane intacta (wtf?!) - Daci reupload (dar parca era vorba de download). Aici m-ai pierdut de tot. Suna ca aia "you cant unsuck my cock" 1. Save As -> my computer -> open image.gif Sec 2. Reupload -> myhost.com -> url myhost.com/image.gif Sec in sensul ca devinde cumva .jpg, trebuie sa le urc pe host cumva prin url, iar eu le vreau la mine hostate, nu imgur, postimg etc... de aceea platesc Edit/ salvez o imagine.gif de pe postimg.com iar cand ii fac reupload pe imgbb.com nu are frame-uri Edited May 3, 2021 by Kev Quote
SirGod Posted May 3, 2021 Report Posted May 3, 2021 Salut. Pune si link-ul daca e public si vedem care e problema. 1 Quote
Kev Posted May 3, 2021 Author Report Posted May 3, 2021 (edited) 10 hours ago, SirGod said: Salut. Pune si link-ul daca e public si vedem care e problema. Am rezolvat cu wget Totusi nu inteleg de ce nu nu au frames gif-urile salvate, nu este un link anume, exif, etc, problema cred ca este din PC Edited May 3, 2021 by Kev Quote
UnixDevel Posted May 3, 2021 Report Posted May 3, 2021 56 minutes ago, Kev said: Am rezolvat cu wget Totusi nu inteleg de ce nu nu au frames gif-urile salvate, nu este un link anume, exif, etc, problema cred ca este din PC cum adica nu au frame-uri ? nu au framewuri cand le salvezi local sau dupa ce le incarci in a 2 parte ? daca vb de punctul 2 nu le incarci cum trebuie. 1 Quote