Kev Posted April 17, 2022 Report Posted April 17, 2022 (edited) Salut, Cum pot conecta doua boxe portabile prin bluetooth de pe un dispozitiv Android 11 sa functioneze simultan? Am incercat tot ce este in app store, insa fara rezultat, iar ce imi explica indianul nu am in meniu. Example: Multumesc Edit: am reusit pe un Samsung S+ sa scot stereo, iar pe A+ se conecteaza insa tot mono se aude, nu le pot bifa pe ambele, doar switch. Edited April 17, 2022 by Kev Quote
aelius Posted April 17, 2022 Report Posted April 17, 2022 Tu cred ca nu ai idee care e diferenta dintre mono si stereo. Stereo nu inseamna doua boxe si atat. Rezumat la tiganul de pe youtube: 3 Quote
Kev Posted June 21, 2022 Author Report Posted June 21, 2022 Bun, deci am doua boxe portabile cu auxiliar (in-put) si bluetooth am cautat si am gasit cablu jack <||------||> pot conecta ambele boxe intre ele, iar ulterior sa ma conectez la ele prin bluetooth? Nu gasesc cablu jack Y Nu-mi permite adroid-ul, stiu ca se poate, testat prin bluetooth Quote
iulik Posted June 21, 2022 Report Posted June 21, 2022 (edited) 14 hours ago, Kev said: Bun, deci am doua boxe portabile cu auxiliar (in-put) si bluetooth am cautat si am gasit cablu jack <||------||> pot conecta ambele boxe intre ele, iar ulterior sa ma conectez la ele prin bluetooth? Nu gasesc cablu jack Y Nu-mi permite adroid-ul, stiu ca se poate, testat prin bluetooth cablu aux boxe - conectezi la o sursa cablu aux boxe bluetooth - conectezi la o sursa Tu vrei sa conectezi sursa la sursa, nu se poate. Cred ca ar merge ce vrei tu sa faci cu un splitter de aux cu 2xmother -> sursa Edited June 21, 2022 by iulik 1 Quote
theandruala Posted June 21, 2022 Report Posted June 21, 2022 Aduni asta https://www.emag.ro/receiver-audio-ugreen-aux-3-5-mm-micro-usb-bluetooth-5-0-aptx-alb-6957303848546/pd/DS5383MBM/?cmpid=86939&gclid=Cj0KCQjw2MWVBhCQARIsAIjbwoNI9USUvE3CzMRerfAA-rSuY91SgygRRbtQqC4MdVvav-V6W9DfRoUaAmNvEALw_wcB cu asta https://www.dhgate.com/product/dual-3-5mm-earbud-earphone-splitter-aux-cable/394070510.html Calitate proasta, dar macar ai audio pe ambele boxe Sau iti iei niste boxe care au fost facute din fabrica sa poata fi folosite si in stereo (Gen Sony SRS-XB13/12) Quote
Pacalici Posted June 21, 2022 Report Posted June 21, 2022 Cred ca tu ai nevoie de boxa care suporta TWS. Eu am o boxa de genu asteia si stiu ca suporta inca una (n-am testat) 1 Quote
Kev Posted June 22, 2022 Author Report Posted June 22, 2022 21 hours ago, Pacalici said: Cred ca tu ai nevoie de boxa care suporta TWS. Eu am o boxa de genu asteia si stiu ca suporta inca una (n-am testat) Am testat eu, functioneaza Tethering Bluetooth sony + alt device (nu-mi permite Android-ul Cablu nu gasesc in sat On 6/21/2022 at 11:37 AM, iulik said: cablu aux boxe - conectezi la o sursa cablu aux boxe bluetooth - conectezi la o sursa Tu vrei sa conectezi sursa la sursa, nu se poate. Cred ca ar merge ce vrei tu sa faci cu un splitter de aux cu 2xmother -> sursa Thanks man, insa nu gasesc, am gasit doar RCA, online ma abtin Quote