UnixDevel Posted March 3, 2023 Report Posted March 3, 2023 (edited) Deci ascultam stirile pe youtube si tocmai de am auzit de asistentul virtual Ion . tare proiectul, acum sunt curios cat de mult o sa ii ia sa fie busit Las si un mic script import requests import json import requests # Set the endpoint URL url = "https://ion.gov.ro" # Set the multipart form data for i in range(1000): data = {'question': 'Guvernul este corupt'} response = requests.post(url, data=data) print(f"Status code: {response.status_code} - Response: {response.json()}") print("Finished posting 1000 questions.") Edited March 3, 2023 by UnixDevel Quote
gigiRoman Posted March 3, 2023 Report Posted March 3, 2023 Hai, man, pai nu crezi ca te blocheaza aia ca ii spamezi? Ti-a raspuns serverul lor cu 200 pentru toate cele 1000 de requesturi? Quote
Zatarra Posted March 3, 2023 Report Posted March 3, 2023 Sigur vor avea mecanisme de detectie la intrebari de genu. As fi tare curios cum pot sa le identifice atunci cand datele sunt mult mai aleatorii dar totusi invalide. Mai ales daca adaugi si ceva proxy-uri sau alte elemente de diferite de identificare. Quote
UnixDevel Posted March 3, 2023 Author Report Posted March 3, 2023 Tare mi-e frica ca acel ednpoint nu face nimic. Il pinguiesc de dimineata cu aceeasi intrebare si nu pare sa se schimbe nimic. oricum va fi tare cand ii vor da drumu la comunicare, Quote
Zatarra Posted March 3, 2023 Report Posted March 3, 2023 1 hour ago, UnixDevel said: Tare mi-e frica ca acel ednpoint nu face nimic. Il pinguiesc de dimineata cu aceeasi intrebare si nu pare sa se schimbe nimic. oricum va fi tare cand ii vor da drumu la comunicare, Din cate am inteles momentan doar colecteaza Quote
aelius Posted March 3, 2023 Report Posted March 3, 2023 ION? Poporul asta nu se mai face bine .... 2 Quote
gigiRoman Posted March 4, 2023 Report Posted March 4, 2023 On 3/3/2023 at 2:49 PM, Zatarra said: Din cate am inteles momentan doar colecteaza Si apoi toarna fraierii care ii trimit mesaje... Quote
gaddafi Posted March 5, 2023 Report Posted March 5, 2023 Neaoş, mai ales cu prelungitorul de santier. GovITHub, ION, prize incastrate in pardosea, vise. 1 Quote
menekees Posted March 22, 2023 Report Posted March 22, 2023 Au pus FortiGuard IPS. Bravo la baieti, se pare ca se lucreaza la el Quote
UnixDevel Posted March 23, 2023 Author Report Posted March 23, 2023 nu stiu ce au pus dar tot poti sa postezi de nebun Quote
aelius Posted March 23, 2023 Report Posted March 23, 2023 Nu exista fratilor niciun AI. E o alta manarie a statului roman ticalos si preacurvit La ei asa se numeste input form-ul; A.I Cea mai mare realizare guvernamentala pe banii pulimii Quote
gigiRoman Posted March 23, 2023 Report Posted March 23, 2023 Hai sa vedem ce au si dc pun ceva open source. De urmarit Starfish tehnologies si prodigy it solutions (firma aceasta din urma a avut pierdere cativa ani la rand). Ciudata implicarea Aspen Institute in ecuatie. Quote