Jump to content
Noriega

Sfaturi de om batran pentru ai nostri hackeri tineri 2024 (tot Nemessis doar ca folosesc alt nickname)

Recommended Posts

1 hour ago, mannnu said:

 calitate .. activitate ... Forumul a picat pur si simplu de cand ati avut problemele alea cu tinkode sau pula mea , care cum cine a ajuns pe la bulau pt ce cacaturi au facut SI au avut o oarecare legatura cu forumul . Pentru mine e clar ca si voi cei din staff ati dat in primire , asa ca astia care scrieti pe aici ca spam carduri blankuri balarii "hacker" , sa nu va mirati daca sunteti vizitati .

 

Și mare chestie poate să furnizeze aceștia catre autoritati: mesajele private și IP-urile folosite. Tu nu vezi că vorbim de pomana. Ei nu au nicio perspectivă pentru viață. Pentru ei RST este un fel de TikTok pentru harneală. Intră pe aici să mai facă o caterincă, să mai posteze un link și să se pupe în cur. Ca să le spun și ceva. Eu am cont din 2009 pe forum insa nu dorescc sa imi contamin identitatile virtuale. In activitatea mea profesionala de criminal cibernetic am avut si pauze de ani de zile.  Am făcut și încă fac bani legali. Însă am un nou business foarte profitabil, care desigur este ilegal. De baza sunt programator. Eu nu prefer să scriu, prefer să citesc si sa fac bani. Nu toți le avem cu scrisul. Însă m-am convins că ăștia sunt chiar duși. Am reintrat pe forum din nou (ultima data acum un an si ceva) pentru că am folosit funcția de căutare să citesc lucruri mai vechi care pe mine mă interesează: malware, cardeala, filaje, mascați, FBI, anchete, spălare de bani. Am citit cateva zeci de thread-uri si găsit câteva mesaje (în jur de 30-40) maxim. Majoritatea oricum sunt la nivel de legendă urbană de genul: mi-o zis un prieten că a auzit că au venit cu elicopterul, fă un ONG si donează banii ca să ii speli, etc. Pentru mine forumul e useless. Nici o discutie interesanta care sa ma ajute să mă dezvolt ca si criminal cibernetic profesionist. Pe cativa dintre voi chiar va cunosc personal. Eu v-am lasat ca sunt foarte ocupat si forumul asta e o pierdere de timp. Ce am vrut sa aflu de pe forum am aflat. PEACE.

 

Sunteți foarte amatori și majoritatea utilizatorilor, inclusiv administratorii și moderatorii, au fost niște hackeri amatori. Criminalitatea cibernetică este în floare și aș vrea să fac un pariu. Este posibil ca peste 10 ani, dacă pensionarul Nemessis mai trăiește, să se interzică criptografia end-to-end în UE și este posibil să se administreze un firewall masiv asemănător cu cel din China (sau chiar mai rău, ca în Coreea de Nord, să ai acces la internet doar cu buletinul). Să nu poți accesa orice site dorești dacă acesta nu este oficial și aprobat de o anumită instituție.

Edited by gerkorigno
Link to comment
Share on other sites

Quote

Eu am cont din 2009 pe forum insa nu dorescc sa imi contamin identitatile virtuale.

 

In activitatea mea profesionala de criminal cibernetic am avut si pauze de ani de zile. 

 

Însă am un nou business foarte profitabil, care desigur este ilegal.

 

De baza sunt programator.

 

Nici o discutie interesanta care sa ma ajute să mă dezvolt ca si criminal cibernetic profesionist. 

 

:)) Succes in "aventurile" tale cibernetice si ai grija sa nu-ti spargi parola de la e-mail din greseala. Poate data viitoare iti iese sa combini "identitatile virtuale" cu adevaratul tau talent: sa te dezvolti ca comediant

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, mannnu said:

Forumul a picat pur si simplu de cand ati avut problemele alea

 

Nu a picat atunci, nici macar nu a fost acela cazul. A picat incet, cu timpul, din motivele enumerate aici si in alte topicuri.

 

Trebuie sa fim putini atenti in legatura cu continutul. Adica eu sai fiu. Nu pot lasa sa se posteze CC-uri, DB dumps si alte balarii, in primul rand ca nu sunt utile oamenilor cu moralitate, care nu si-ar vinde familia pentru bani si care prefera sa faca un ban cinstit, dar si pentru ca eu as avea probleme din cauza unor ratati. 

 

Dar permitem continutul "greyhat". La urma urmei sunt pentester de multi ani, gasesc si exploatez vulnerabilitati (chestiile alea pentru care unii numiti pe aici "hackeri", pentru a le exploata, descarca exploit.py si ruleaza). Apoi, acum mult ani am prezentat la Defcon o aplicatie "NetRipper" care intercepteaza trafiul browserelor - nu as zice ca e in zona "whitehat". 

 

Pana la urma totul se reduce la cum iti folosesti skill-urile. pe principiul clasic in care ai un cutit, poti face un beef wellington sau poti face buzunare. Cat skill necesita fiecare astfel de actiune? Depinde de la un caz la altul.

 

Eu vad forumul ca pe locul care m-a ajutat sa ajung unde sunt. Nu am Lamborghini si nici nu am nevoie de el, am insa destul sa imi fac toate poftele, sa pot pleca oriunde in lume cand vreau, sa fac cam ce imi doresc. Si educatia de a face totul legal mi-a fost formata pe forum. E datoria mea morala sa duc mai departe aceasta mentalitate si sa ii ajut pe altii sa faca la fel. De aceea forumul este inca in picioare si va mai fi aici. 

 

Daca sunt persoane care merg pe calea gresita, e un risc pe care si-l asuma. Sunt din Valcea, am trait anii Ebay, am vazut masini scumpe pe strada dar si cum ulterior s-au golit strazile. Stiu cat de "skilled" sunt oamenii care faceu astfel de mizerii pentru ca am cunoscut mai multi, nu stiau sa faca o pagina de phishing dar aveau lanturi de aur la gat. Apoi poze in duba, cu catuse. Nu am vrut sa fiu asa si nu vreau nici ca altii sa fie asa.

 

Daca topicuri precum acesta par sa fie caterinca si va intrebati "Vai, dar ce mizerie, cum sa intre lumea pe forum?" - aducati-va aminte unde suneteti - tocmai pe topicul de caterinca. Daca voi va credeti mai destepti, nu sunteti. Pentru ca sunteti aici.

 

Pana la urma cred ca RST a fost un forum de caterinca facuta de oameni cu cunostiinte in InfoSec care ocazional se mai ajutau intre ei pe aceste subiecte. 

  • Thanks 2
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Avea ParschivRO o intrebare: Coaiemiu, cine-i cel mai smecher pe care-l cunosti?

 

La mine e @mannnu si @gerkorigno 

 

Pe langa asta, imi bagatz si mie 100 pe Revolut? Nu de alta dar cand faci bani cu sacii nu cred ca simtitz o sutica. Si doar de curios, in ce investitz cand aveti bani multi, ca sigur nu o sa putetz/vretz sa hackuitz toata viata (asta la modu serios, chiar as vrea sa stiu cum va diversificatz banii)

 

In + daca voi suntetz smecheri, de ce nu va punetz la un brainstorming cum sa-i invatatz pe altii de pe forum sa fie macar la fel de smecheri ca si voi? Va fac eu un telegram de haxori ca sa nu-i face probleme lu fratele @Nytro si rupem internetu'.

 

Nu mai datz frate cu hate ca nu va vrea nimeni raul, fiecare face ce vrea cu tastatura lui si oameniilor nu le mai pasa de capra vecinului de la Ceausescu incoace.

  • Haha 1
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Zatarra said:

in ce investitz cand aveti bani multi, ca sigur nu o sa putetz/vretz sa hackuitz toata viata (asta la modu serios, chiar as vrea sa stiu cum va diversificatz banii)

 

Toți banii ilegali ajung la mine sub formă de numerar. Pentru a-i spăla, am mai multe afaceri paravan care lucrează cu numerar în cantități mari și am instruit personalul să declare încasări mult mai mari. Cafenele, restaurante și spălătorii auto. Costurile operaționale sunt reduse și sunt aproape de punctul de echilibru. Pentru a putea justifica în contabilitate, trebuie să existe și costuri mult mai mari. Nu poți declara că ai spălat 10.000 de mașini într-o lună, dar ai folosit doar 10 metri cubi de apă și consumabile neterminate de 3 luni. Cel puțin așa am început.

 

După aceea, am început să cumpăr apartamente în București și le tranzacționez cu 25% - 50% mai scump față de prețul de achiziție unor prieteni care doresc să-și reducă profiturile declarate. Am început să cumpăr și case în nordul capitalei și să aplic aceeași schemă. Le țin goale timp de 2-3 luni și le revând cu profituri mai mari.

 

Referitor la diversificare: în final, banii ajung în conturile bancare. Ulterior am investit în case, mașini scumpe, excursii cu avionul privat și criptomonede.

Edited by gerkorigno
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Masinile scumpe sper ca sunt luate pe leasing (am vazut la Donca ca asa trebuie sa le iei ca sa nu ti le confiste ANAFu).

Foarte interesanta faza cu apartamentele si casele, nu stiam ca le poti vinde cu 25-50% mai scumpe fata de cum le cumperi si mai ales intr-un timp asa scurt. Acum inteleg de unde are Mitica Dragmir atata bani.

 

Totusi, am o intrebare, daca pana la urma banii ajung inconturile bancare, cat se pierd pe drum?

Gen ai dat un tun de 100k euro si a venit sageata la tine cu geanta, cat aprox ajunge in final in contul bancar?

Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Zatarra said:

Masinile scumpe sper ca sunt luate pe leasing (am vazut la Donca ca asa trebuie sa le iei ca sa nu ti le confiste ANAFu).

 

Sunt luate cash. Am avut două pe leasing, însă mi se pare că costurile pentru leasing sunt cam mari. Nu am nici asigurare că am garaj și le parchez inauntru. Am și un șofer, dar supercar-urile le conduc eu.

 

45 minutes ago, Zatarra said:

Foarte interesanta faza cu apartamentele si casele, nu stiam ca le poti vinde cu 25-50% mai scumpe fata de cum le cumperi si mai ales intr-un timp asa scurt. Acum inteleg de unde are Mitica Dragmir atata bani.

 

Adaos de 25-50% la o proprietate e ok. Eu le pun la vânzare mai întâi. Le listez mai scump și pe urmă apare "cineva" care le cumpără. Ideea e să nu existe telefoane și convorbiri cu cei care îți cumpără apartamentele. Eu am pe cineva care îi recrutează din cluburi și le dăm cam 10% comision. Cumpărătorii câștigă și 10% și scapă și de taxe. Lucram doar cu oameni care au afaceri legale - ii verificam inainte.

 

46 minutes ago, Zatarra said:

Totusi, am o intrebare, daca pana la urma banii ajung inconturile bancare, cat se pierd pe drum?

Gen ai dat un tun de 100k euro si a venit sageata la tine cu geanta, cat aprox ajunge in final in contul bancar?

 

După ce banii ajung CASH la mine, se pierd cam 35% din ei dacă vreau să îi spăl și să îi am în conturile bancare. Însă am făcut și profituri pe anumite afaceri. Am avut și imobile pe care le-am vândut cu 50% unui cumpărător adus de agentul imobiliar.

 

100k EUR se spală ușor de tot. Problema vine când, lună de lună, încasezi peste un milion de euro cash fără documente justificatorii. Cred că într-un an plătesc 250k eur numai numerar pentru tot felul de bunuri și servicii (toale, mâncare, restaurante, băutură, electronice și electrocasnice, reparații auto, distracție etc.). Sunt foarte mulți mici comercianți care acceptă cash. Cred că mulți le bagă la contabilitate ca pierderi, că sunt deteriorate. Am cumpărat recent un frigider de 5k EUR și am plătit cash pentru el. Toata lumea castiga si e multumita. Eu castig, el castiga.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

E mai complicat prima dată când dai serios de bani. Te vezi cu atâția bani, însă nu poți să îți cumperi vilă cu piscină, nu poți să îți iei mașină. Astfel, trebuie să fii foarte cumpătat și să faci business-uri care par "legale", dar în spate profiturile sunt doar pe hârtie.

 

Dacă ai fi expert în contabilitate și ai analiza situația financiara a firmelor mele, ai zice că sunt nu știu ce Warren Buffet. Ți-ai da seama că e ceva suspicios. Dar nu ai ce să îmi faci. Ce vine statul să îmi numere câte cafele vând în realitate?

Link to comment
Share on other sites

Plays "Bunicu - Cel mai tare hack". Ceva s-a schimbat brusc la Laviniu, dintr-o data a inceput sa scrie corect gramatical, probabil si-a angajat om care sa-i scrie posturile dupa dictare, de pe mesaje vocale trimise pe Whatsapp.

Edited by 14pe
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, gerkorigno said:

Eu am venit să citesc niște chestii mai vechi de pe forum și apoi m-am gândit să îmi fac cont să vă zic și vouă că e în floare criminalitatea cibernetică.

Ai cautat pozele cu transexuali puse pe forum de @aelius?

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, gerkorigno said:

Eu am venit să citesc niște chestii mai vechi de pe forum și apoi m-am gândit să îmi fac cont să vă zic și vouă că e în floare criminalitatea cibernetică.

 

Momentan sunt doar povesti, povesti care pot fi spuse cu lux de amanunte daca te uiti la Breaking Bad de doua ori. Invata-ne si pe noi tainele criminalitatii cibernetice si scoate-ne din mizeria corporate si blestemele Jira-ului pe vecie.

Edited by 14pe
  • Haha 1
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, 14pe said:

 

 tainele criminalitatii cibernetice si scoate-ne din mizeria corporate si blestemele Jira-ului pe vecie.

Tu crezi că o să îmi spun eu combinația mea ca sa mai am niste competitori pe piata ?

 

Sunt o grămadă de activități de a face bani pe net:

Hack-uri, exchange-uri, smart contracte, etc. (social engineering, bug hunting, exploituri etc.)
Țepe online (acum e pe crypto)
Offshore cloud
SMS service
Servicii de money laundering (cash app, venmo, revolut, etc.)
Fraudă online (CCs, bank logs)
Black SEO să monetizezi traficul

Intermediere diverse servicii
Malware

Spamming
etc.

 

Alege un domeniu și fă bani din el.

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members
1 hour ago, gerkorigno said:

Tu crezi că o să îmi spun eu combinația mea ca sa mai am niste competitori pe piata ?

 

Sunt o grămadă de activități de a face bani pe net:

Hack-uri, exchange-uri, smart contracte, etc. (social engineering, bug hunting, exploituri etc.)
Țepe online (acum e pe crypto)
Offshore cloud
SMS service
Servicii de money laundering (cash app, venmo, revolut, etc.)
Fraudă online (CCs, bank logs)
Black SEO să monetizezi traficul

Intermediere diverse servicii
Malware

Spamming
etc.

 

Alege un domeniu și fă bani din el.

 

ESSAY-Original-NYC141300.jpg?width=480&q

 

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, gerkorigno said:

 

Mai bine prost și sărăc decât șmecher și bogat.

 

Mai bine sarac spiritual si vai de mama ta, pe langa escroc. La voi, banii inseamna totul, nu? Si lauda. Sa va trageti singuri limbi pe carici. Nu spuneai ca ai treaba si mai dai pe aici peste cativa ani? 

 

Ai impresia ca schimbi tu mentalitatea oamenilor cu bullshiturile astea obosite.

 

Maica-ta mai e bona in spania? Ca tata stiu ca nu ai. A futut si a plecat. 

 

Gigi, vezi ca tu esti script kiddie, nu hacker. Asa-i spune la genul asta de retard in cultura noastra.

 

Nu-ti mai atribui titluri, ca tot prost ramai.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...